Nasıl? |
Akp Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'dan Polise Hakaret ve Ardından Açığa Aldırdı (5. sayfa)

-
-
Allah islah etsin seni.. Ayrıca hangi gerekçe ile açığa alınmış çok merak ediyorum?
-
şöförün kimik istemesindeki amaç belli, isim öğrenip sürdürmek :) polis te ondan amiri arayayım diyor :)
videodan gördüğümüze göre polis %51 haklı. araç tanımlı değilse müneccim mi adam. vekil adama uzak dur tükürme vs demeseydi olay da o kadar uzamazdı muhtemelen. poliste maske yok vs muhabbetleri üzerinden yürüyor twitterdaki savunmalar ama vekilde de yok :) araba içinde 2 kişi vars maske zorunlu yanlış değilsem :)
ama başkanlıktan sonra işlevsiz bir mecliste takılan vekillerin sayısının azlatılması gerekiyor, millet, vekil ve ailelerin ömür boyu bakmak zorunda değil, böyle sorunlar çıkıyorken de kökten çözüm olur hem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Ağustos 2021; 21:5:27 > -
bu milletvekili ne işe yarıyor yan gelip vatandaşın parasını sömürüyorlar millet velekilinin hiç bir işlevi yok halkın parasını alıyorlar oturdukları yerden artık bu olay değişmeli boş oturan millet vekili istemiyoruz
-
Memur maaş zammını kıskandıkları için bu videoyu çıkarttılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Habercim TVyoutube
Bağırta bağırta Akdeniz Belediyesi'ni aldık, #akp #sondakikahttps://www.youtube.com/watch?v=-syuPgaGXHo -
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPERee vatandaşa gelince in aşağı , yazın cezayı buna , niye durmadın , niye yavaşlamadın , orda 30 yazıyo hayt höyttt , cezai işlem yapmak yerine; yorum yapıp hesap sorarak konuşmalar
mv line gelince,, efendim tamam , aman efendim , tamam efendim veriyorum efendim yapıcaz efendim , bije hakaret ediyolayy bije hayaet ediyolayy
normal vatandaşı ezerken iyi oluyor ama dimi istediğin gibi konus sesini yukselt görevinin maksadının dışında sorular sorr vatandaş sesini çıkaramasın çıkarırsa ceza yaz
ayrıca vatandaşın görüntü almasına yasak vs diyerek anayasayı hiçe sayanlar yönetmelikle anayasa ustune cıkmaya calısanlar burda görüntüye bakınca mvekilini kendisi cep telefonuyla çekiyor ???????? mvekili görevden aldırmakla haklı
"mv line" gelince - "mv kili" gibi cümleler kurup birde burda ahkam kesmeniz yokmu. sonumuz sizin gibiler yüzünden geliyor......
-
quote:
Orijinalden alıntı: orhan1461"mv line" gelince - "mv kili" gibi cümleler kurup birde burda ahkam kesmeniz yokmu. sonumuz sizin gibiler yüzünden geliyor......
Alıntıları GösterHem de bağlacını hem de mi soru ekini öğrenemeyip, milletin hatalarına ahkam kesmeniz yok mu
Sonumuz sizin gibiler yüzünden filan gelmiyor. Bir şey olacağı da yok. Olur öyle.
Burası Akp türkiyesi güçlü olan hayatta kalır.
17-25 Aralık operasyonunu yapan polisler (fetöcü olmayan illa vardır) aileleri ile beraber hapiste mesela.
-
Yeri geldiğinde vatandaşı ezip sorgu sualsiz ceza kesen polislere mi yanayım akp millet vekili böyle şarlatanlara mı yanayım nasıl bir belaya düştük yeminle şöyle bi dilek hakkım olsa ülkeden kaçıp gitmek olurdu.
-
Kardeşim işini yapıyorsun değil mi?
Neden kimliğini gösteremiyorsun?
Neden korkuyorsun?
Ve sana her hakaret edene lütfen hakaret etmeyin diye mi karşılık veriyorsun?
Tamam milletvekilinin tavırları hiç hoş değil kabul edilebilir hiç bir tarafı yok ama polis kardeşimiz de işini doğru düzgün yapmamış korkusundan sanırım.
vekil olması gerekmiyor kim olursa olsun polisin kimliğini görme hakkı vardır.
Bizdeki en alt kademe siyasetçilerdeki hava fors merkel de hatta biden de bile yok.
geçen yıl trumpın kovyoyunun geçtiği yerde bir grup muhalif kenardan trumpa ağza alınmayacak şeyler söyledi.
ne mi oldu onlara kurşuna dizilip parçalara ayrıldılar her bir parçası eyaletlere dağıtıldı.
şaka şaka öyle olmadı ama öyle olması gerekmez miydi. sen kim oluyosun da trumpa sövüyorsun.
adam vekaleten orda sen asilsin seçen sensin o seçilen.
e asil ve seçen daha değerli değil mi.
bilmem öyle mi bu işler?
-
Milletin vekili değil bunlar, 20 yıl kim iktidarda kalsa demekki sonu bu sekilde şımarıklik oluyormuş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Partisi farkemez devlet memurunun yetkisi varsa ona o yetkiyi vermişsen kimlikte sorar, her istediğini yapar. Yapamiyorsa senin yönettiği devletin şahıslar nezlinde eli kolu bagli demektir. Bugün o vekil bhnj yapar, ertesi gün bilmemne kolu basanı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Milletin üslubuna laf eden akoğlana bak hele, başka konudaki mesajı "Kuduruklar basmış konuyu, Daha çok kudurun Daha Çok." ben seni nasıl bloklamamışım kuduruk.
-
O asil akbeyin başka konudaki mesajı; "Kuduruklar basmış konuyu, Daha çok kudurun Daha Çok."
Bunlar bukalemun gibidir, konuya göre renk alırlar hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serafonNasıl?
seçimle sie olup gidecekler.
Gittikleri gün savcıların üstündeki baskı kalkınca insanlar dava açmaya başlayacaktır.
Devran böyle döner.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 24 Ağustos 2021; 15:29:8 >
Seçimle devran filan dönmez. Mevcut devran bir devir daha atar sadece.
-
O koltuk çok değerli. Vekil olmak için minimum harcamanız gereken para 5 milyon TL şu anda. İktidarı ya da muhalefeti yok bunun. Vekillerin ve bürokratların İngiltere prensi ile eşit düzeyde olduğu bir ülkedeyiz. Kağıt üstünde cumhuriyet ama fiili olarak plütokrasi bizim ülkemiz.
Demokratik bir ülkede de yaparlar bunu. Yapan elbette var. Lakin demokratik bir ülkede bu ortaya çıkınca istifa etmek zorunda kalır.
-
Biri de çıkıp demiyor ki koskoca milletvekili passata mı biniyor, audiye mercedes maybacha binmeliydi diye. milletvekilimizi passatla mı temsil ediyoruz videoda bu ne büyük hakaret böyle
zırhlı falan da değildir şimdi bu passat aaaaa
Video Merkeziyoutube
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in, Audi marka makam aracı alması nedeniyle kendisi hakkında yapılan eleştirilere verdiği "Hepsi Audi ile gelsin çeksinler, ben Passat mı çekeyim yanlarına? Böyle mi olsun yani? Ben Düzce'yi böyle mi temsil edeyim" şeklindeki cevap sosyal medyada günün konusu oldu. Başkanın aracı küçümser şekilde konuşması, sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Öncü Haber'e özel röportaj verdi. Röportajda, makam aracıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, şu ifadeleri kullandı: Audi araba almışız belediyeye. Bizim Audi kendi malımız kapının önünde duruyor. İstediğimiz zaman satar aynı parayı yine alırız. Başkası gibi kiralamadık ayda 20-30 bin lira kira ödemedik. Birçoğunu da vergiden düştük mülkümüz olduğu için. Peki dedin ki Düzce gibi başka bir yerde de böyle bir şey oluyor mu? Bolu'da böyle bir şey olmuyor, niye? Bolu başka çünkü. Yav kardeşim gittik dedik ki Türkiye'deki belediye başkanlarının yarısından fazlası bu arabaya biniyor. Hatta ilçe belediye Başkanları biniyor. Hatta Hendek belediyesinde bu arabanın aynısından iki tane var dedik. Ama Düzce farklı. Hepsi Audi ile gelsin çeksinler, ben Passat mı çekeyim yanlarına? Böyle mi olsun yani? Ben Düzce'yi böyle mi temsil edeyim.https://www.youtube.com/watch?v=BIkBd844suQ&feature=youtu.be -
Şahsi araç o hocam. Zaten mevzuda orda kopuyor.
Makam aracı yerine şahsi aracıyla trafikte makam aracı edasıyla seyir tutmuş, polise o araç için bir çok ihbar gitmiş ve bu sözde millet vekilini durdurmuşlar. Olaylarda sonrasında bildiginiz gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X