Şimdi Ara

Akp Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'dan Polise Hakaret ve Ardından Açığa Aldırdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
8.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
237 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haybora

bakalım sayin soylu bu olaya ne diyecek. bu ust perde vekil ozur dileyecek mi?. kendini birsey sanan şoför işten atilacak mi?
    Soyludan açıklama geldi,

https://www.hizliresim.com/1duqz7l

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin valiligi muhtesem ve kivrak hareketlerle olayi aciklamis artik dagilabiliriz " ZİRA MEYDANDA DELİKANLİ KALMAMİS "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.ntv.com.tr
    Kendi koyduğu kuralları çiğneyen Norveç Başbakanı 2 bin 350 dolar para cezasına çarptırıldı
    https://www.ntv.com.tr/dunya/kendi-koydugu-kurallari-cigneyen-norvec-basbakani-2-bin-350-dolar-para-cezasina-carptirildi,qucnG5vvAEKZhDTkGqKRBw

Bir tarafta covid-19 tedbirlerine uymayarak para cezası kesilip özür dileyen Norveç Başbakanı,

Diğer tarafta kendisini trafikte durduran kamu görevlisine hakaret edip açığa alınmasına yol açan milletvekili...

• İki tarafta da hata var.

Polisin kendisi, vekile ait plakalı aracın kayıt olduğunu sistemden görebiliyor. Bu durumda vekili bekletip zaman geçirmesine gerek yok. Vekil neticede bu, terörist değil. Vekilin şoförü, polisten kimlik çıkartmasını istiyor ama polis bu konuda da kayıtsız kalıyor. Kaldı ki trafikte aracın sol şeritte durdurulması ve bekletilmesi de kanunen suçtur. Basit bir iletişim sorunu yüzünden bütün trafiğin akışını altüst etmiş polis.

Vekile gelirsek, polise hakaret etmesi yanlış. Üslubu ve yaklaşım şekli polise tepeden bakarcasına bir tavır içinde. Bunun dışında herhangi bir hatalı davranışını görmedim. Bir süre sonrasında da izin verip gönderdiler sanırım.

Bu iş biraz gri bir konu ama. Cüneyt Özdemir kanalına konuk etti vekili. Vekilin anlatımına göre aynı polis memurları daha önce birkaç kez daha keyfi şekilde vekili durdurmuş. Bunun araştırılması lazım. Ayrıca, polise araba marka ve modelinin doğru, plakanın yanlış olduğuna dair bir bilgi geldiğini de söylendi. Bu doğruysa polisin işleyişi komple yanlış. Bu olaylar yaşanırken gerçekten tehlikeli birileri de rahatlıkla dışarda dolaşıyordur diye tahmin ediyorum. Sonuç olarak da iki polis memuru sürülüyor.

Yalnız, gündelik hayatta sana bana son derece laubali olan trafik polisinin tavırlarının vekil karşısından nasıl farklılaştığını görmek bile ülkedeki yozlaşmanın hangi boyuta ulaştığının en basit örneği.

• işin siyasi kısmına giremem. Ancak trafik polislerini laubali şeklinde yorumlamanızı kabul etmiyorum. Ne zaman bir polis beni durdursa önce selam verip hatta halimi hatrımı sorup kimliğimi istiyor kibarca. Hatta bugün öğlen yine polis durdurdu. Bu kafayla herşeyi genellemeyin

• Vekil umarım en kısa zamanda özür diler ve istifa eder. Sn vekilimizin hakaretler kesinlikle kabul edilemez.
    Ama zamanında gezi parkında görev yapan polislerimize de şerefinle yaşa simit sat diyen adamlar da lütfen burada polisimin yanındayım diyerek iki yüzlülük yapmasın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vayyy Benim polisime bak nereden geliyor bu özgüven AKP li vekile cevirme yapmak haaaa bu daha yeni Türkiye kurallarını öğrenmemis iyi oldu buna öğretirler simdi AKP li birisini gördüğünde önünde saygı ile eğilip hemen devletin ona tasis ettiği polisi motoruyla gideceği yere kadar sirenler çalarak eskort etmeyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihstorm -- 23 Ağustos 2021; 13:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt

bir an gerçek zannettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackboy55555

www.ntv.com.tr
    Kendi koyduğu kuralları çiğneyen Norveç Başbakanı 2 bin 350 dolar para cezasına çarptırıldı
    https://www.ntv.com.tr/dunya/kendi-koydugu-kurallari-cigneyen-norvec-basbakani-2-bin-350-dolar-para-cezasina-carptirildi,qucnG5vvAEKZhDTkGqKRBw

Bir tarafta covid-19 tedbirlerine uymayarak para cezası kesilip özür dileyen Norveç Başbakanı,

Diğer tarafta kendisini trafikte durduran kamu görevlisine hakaret edip açığa alınmasına yol açan milletvekili...

Ama onlarda demokrasi caddesi otogari yok :/ nasıl anlıcaz demokrasinin olup olmadığını öyle koyunca belli oluyo ya

• mv'nin bağlı olduğu parti taraftarları kumpas var diyerek olayı savunuyor fakat sen insanlar tarafından seçilmiş bir mv'sin. sözde önemli bir kişisin ya erdemli davranıp sakin tavırlarla gerekli kontrolü yaptıramaz mıydın? plakayı verip eğer bilerek yapılan bir şey ise her şeyi yüzlerine çarpar devam eder sonra yine o kişiler hakkında işlem yaptırabilirdin.

ülkemizde mv olmak için iq ve kişilik testi yapılsa bu tarz olaylar yaşanmaz diyeceğim ama ülkenin de hali ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: haybora

bir an gerçek zannettim.

Gerçek zaten,  

• DISTURBED kullanıcısına yanıt

aynı durum x partisinde olsaydı haftalar boyunca x partisinin haberlerini 25 tane televizyon kanalının 24ünde görmek de her dönemde yaşandı mı?

• bu milletvekillerin ve hatta savcıların böylesine kendini Polis'ten, Jandarma'dan üstün görmesini ve şu çakarlı araçlarla önümüzden geçip gitmesini kabullenemiyorum.

Ülkenin cumhurbaşkanı ve genel kurmay başkanı çakarlı araçları ile gitsinler sadece.

• Polis video da aracın plakasının bahsettiğin sistemde gözükmediğini güzel bir dille açıklıyor, ama senin az kusurlu gördüğün vekil ne dibime giriyorsun tükürüklerin içeri giriyor şeklinde abuk subuk birşeyler söylüyor. Şu kendi görüşünüzden olanı hoş ve maruz görme hastalığını bırakın bence

• Bence on numara millet vekili kendisi.

Tam olarak ve tam olarak milletini temsil ediyor. Şu videoda milletini temsilden eksik bir hareket görmedim. Yalansa biri yalan desin, bu milletvekili abla hazretlerini davranışı aynı bizim toplum.

Farkımız yok yani 👍

• Tükürüklerin içeri giriyor demesi bile,kalitesini gösteriyor,

• sıradan vatandaş görev başındaki polise şerefsiz dese neler olurdu acaba?

• Fetö den içeri girmezse bişey bilmiyorum o davranışı yaparsa eğer

• "Bu benim mi sorunum" diyerek kadın doğru söylüyor. Tüm sorumluluk bende (!) 20 yıldır ülkeyi yöneten partinin milletvekiliyim ben (!) Sistem çalışmıyor çünkü Kuran'da açıkça liyakat konusunda emir verilmişken biz liyakati bir kenara atıp torpile sarıldık. İş bilmeyen elemanlar yüzünden de hiçbir sistem düzgün çalışmıyor. Polisler hatalıymış. O polisleri de biz seçtik, biz eğitim verdik, biz atadık...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.