Şimdi Ara

Akp Medyası Artık Chp'yi Değil, Zafer Partisini Rakip Görüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trolleri ve medyasıda dahil olmak üzere, sabah akşam zafer partisine saldırıyorlar. Yerel seçimden çok ilginç sonuçlar çıkacak.

Akp Medyası Artık Chp'yi Değil, Zafer Partisini Rakip Görüyor.x (formerly twitter)
    Uğur Tarhan (@ugur_tarhan) on X
    https://twitter.com/ugur_tarhan/status/1742995646573953515?s=20

• Forumdaki maasli elamanlardan zaten bu belli oluyor artik chpyi bile sert elestirmiyorlar varsa yoksa zafer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 4 Ocak 2024; 22:57:30 >
  • Zafer Partisi ilk önce Akp'ye yanlamayacak birini Cumhurbaşkanı adayı yapsın. Sonra kendisini Akp ile rakip yaratsın

Marrem bunlarla ittifaktan ayrılmadı boşunaAkp Medyası Artık Chp'yi Değil, Zafer Partisini Rakip Görüyor. (Not: İYİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 5 Ocak 2024; 0:46:22 >
  • Zafer partisinin adayı olmasa sizin adayınız ilk turda kaybediyordu. Keşke kazanacak aday deyip milleti oyalamasaydınız. Halk size güvenip, Kılıçdaroğlu'na yeterince tepki gösteremedi.

• @fero

Zafer Partisinin adayı olmasa Muharrem alacaktı zaten o oyu ve Chp zaten imamoğlu ve yavaş dahi olsa kaybedecekti. Sizin bence kaçırdığınız noktalar var...

Akp hem memleket partisini Chplilerin oyunu, hem de Zafer Partisini İyi partililerin oyunu çalmak için sahaya sürdü.

Zafer Partisi Memleket Partisi ile beraber Akp'nin güvenilir piyonlarıdır ve geçen seçimle ispatlanmış oldu böylece.

Akp sizin neyinize rakip olarak görücek zaten siz çıkardığınız adaylar Akp'ye kaçıyo Akp Medyası Artık Chp'yi Değil, Zafer Partisini Rakip Görüyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Ocak 2024; 23:18:57 >
  • Yavaş aday olsa 60

İmaMOĞLU OLSA 55 oy alıyordu.

Kılıçdarın 48 alabildiği yerde ondan çok daha yüksek profilli , çok daha sevilen , halkın çok daha geniş kesimlerine hitap eden ve daha önce sahada Akp'yi yenmiş iki adayın Kılıçdar'dan daha düşük oy alacağını savunmak mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Ocak 2024; 23:19:25 >
  • Periah kullanıcısına yanıt

he he aynen 60. 2018'de de kazanıldığı gibi aynen.

Bence üçü de doğru aday değildi ve seçim öncesi belediyeyi yönetemediğine dair sürekli eleştiriler vardı. Ayrıca İmamoğlu siyasi yasaklıydı ve pazarcılarla sürekli dalaşıp polise teslim etmesi zaten eksilere düşürdü.

onlardan daha yeni bir profil lazımdı. İmamoğlu gibi hype verecek bir profil lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Ocak 2024; 23:24:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çalma derken? Babanızın tapulu malı mı oylar? Siz kimin oylarını çaldınız? Sizi kim sürdü piyasaya?

• Tipik chp fanatiği işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sence İmamoğlu aday olsaydı daha sonra Erdoğan onu uyduruk bir mahkeme kararı ile ekarte etseydi ne olurdu ?

Ben sana söyleyeyim Akp siyasi meşruluk açısından tamamen biterdi. Sadece uzatmaları oynayan bir partiye dönüşürdü , İmamoğlu'nun ise gelecek Cumhurbaşkanlığı kesinleşirdi.

Halbuki Kılıçdar Erdoğan'!ın en çok istediği adaydı. Neden ? Çünkü Erdoğan'ın kutuplaşmak dışında halka sunabileceği hiçbirşey yoktu o dönemde. Kılıçdar'da Chp'nin genel başkanı olarak muhalefetin en dar halk kesimine hitap eden adayıydı. Ayrıca sevilmiyordu , liderlik vasfı olmadığına inanılıyordu.

Dediğim gibi Kılşıçdar'ın 48 alabildiği yerde İmamoğlu ve Yavaş gibi yüksek profilli isimlerin kaybetme şansı 0dı bunu sende biliyorsun.

Akp'nin yüzde 38 oy aldığı yerde Yavaş'ın Cumhur ittifakından çalacağı oy seçimin direkt ilk turda farkla bitmesine neden olurdu. Ayrıca Yavaş aday olsaydı Oğan olmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Ocak 2024; 23:29:57 >

• sana birşey sormak istiyorum sanırım partiyle ilişkin var

zafer partisi neden bu seçimde osman pamukoğlu gibi aynı düşüncede olduğu tanınmış birini yanına almadı bu seçimde güzel sonuçlar alınamazmıydı?

• cnyttt kullanıcısına yanıt

Osman Pamukoğlu referanduma hayır kampanyasında, iyi partinin kurucularıyla beraber hareket etti. İyi parti kurulduğunda, Akşener kürtlerden oy alamayız diye Osman Paşayı istemedi. Paşa siyasete küstü gibi. Tüm teşkilatı zafer partisinde şuan.

• hocam soruma tam cvp alamadım varsayım üzerinden konuşalım osman paşa zafer partisinde olmuş olsaydı pozitif sonuçlar alırmıydı fikrini soruyorum

• Bilmediğimden soruyorum, Jeo-Ekonomist nedir? Jeolog ekonomisti mi oluyor.

• cnyttt kullanıcısına yanıt

Olurdu tabi. Olmaz olur mu. Aslında bir kaç kişi daha gelseydi partiye her şey bambaşka olurdu.

• Chp değil, Eski Chp'li İYİ Partili. 2017'den beri...

@fero Erdoğan seçime kadar Zafer Partisine zerre birşey söylemedi. Yerine İyi Partiye sürekli Fetö üzerinden laflar söylüyordu. Muharrem ve Sinan Oğan için 1000 adet imzayı kimler verdi onu da araştırmanı istiyorum senden ev ödevi olarak.

@Periah Ben de diyorum ki, Chp yıllardır adından kaybediyor. Ekrem İmamoğlunun siyasi yasak koydurmasına bile kimsenin gıkı çıkmazken uyduruk mahkeme kararı ile siyasi hayatını ekarte edilince mi ses çıkartacaklar.Akp Medyası Artık Chp'yi Değil, Zafer Partisini Rakip Görüyor. Bir de dikkat edersen en çok muhalefete oy verilen biri de İStanbul. Yani her türlü İstanbul muhaliflerin kalesi. Bir de aday KK olmasına rağmen. Bu seçimde Ekrem İmamoğlu'nu aday göster bakalım o geçen belediye seçimlerinde oyu alabilecek mi? sel basarken rakı balık olayı zaten bitirmişti kendisini. Mansur desen o da aynı. Hatta Soylu bununla dalga geçmişti yağmurluk bot ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 4 Ocak 2024; 23:44:36 >

• Hayallerde yaşıyorsun. Sinan Oğan'a imza verenler zafer partililer ve ülkücüler. Aksini düşünüyorsan, kanıtla.

Akp Medyası Artık Chp'yi Değil, Zafer Partisini Rakip Görüyor.Yurttaş TVyoutube
    Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bugünkü AKP Grup Toplantısında kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a cevap verdi. Ümit Özdağ Erdoğan'a "Seninle birlikte Suriyeliler de gidecek" dedi. BAĞIMSIZ YAYINLARIMIZIN DEVAMLILIĞI İÇİN BİZİ DESTEKLEYİN 👇 https://www.youtube.com/channel/UCYsOOzJ6OfvcdVqJlJKf-Aw/join #ümitözdağ #receptayyiperdoğan #suriyeliler #zaferpartisi #akp #yurttaştv
    https://www.youtube.com/watch?si=58PttP-u_rLYjB9P&v=FNOMOe4TxVY&feature=youtu.be
  • Ben sizi anlamıyorum şunu mu diyoresunuz ?

Kılıçdaroğlu İmamoğlu'ndan da , Yavaş'dan da daha yüksek oy alacak adaydı ?

Ben size şunu açıkça söyleyeyim. Bu seçimde biz Erdoğan'a kaybetmedik, Erdoğan zaten tükenmişti biz bilerek yanlış aday koyup kendi hırsımıza , koltuk hırsına kaybettik. Chp içindekiler Yavaş ve İmamoğülu'nun daha iyi adaylar olduğunu biliyorlardı ancak farklı hesaplar devreye girdi. Sonuçta seçim muhalefetin hatası sonucu kaybedildi. Erdoğan pasif taraftı insiyatif tyamamen muhalefetin elindeydi.

Ben Kılıçdaroğlu adı açıklandığında Erdoğan'ın derin bir oh çektiğine adım gibi eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Ocak 2024; 23:52:37 >
  • Şu yazdıklarınıza gülüyoruz eğleniyoruz neyse de; gerçekten bunlara inanıyorsanız çok yazık. Yeni bir %2 trajedisinden sonra yine aylarca ortadan kaybolacaksınız 3 ay sonra.

• her seçimde kendinize bir kahraman nasıl buluyorsunuz :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.