Şimdi Ara

AKP'LİLERİN ÇOCUKLARININ LÜKS YAŞAMINI KARE KARE İFŞA ETTİLER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
528
Cevap
19
Favori
81.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
917 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F5A160BAB

    Hic birine bakmadim izlemedim cunku bu sadece akp ve çocuklarında olmuyor chpye de onlarin cocuklarina da bakin. Suan siz iktidar olamamanin ezikligini yasiyorsunuz. O kadar basortusune mudahale hakaret videoları cikti hangisini öne cikardiniz haber yaptiniz yorum yaptiniz. Sizin dusuncenizi içinizden gecenleri cok iyi biliyoruz.
    Her turlu saldiriyorsunuz her turlu yolu deniyorsunuz ama basaramayacaksiniz. Cok dustunuz cok...
    Kardeş sıkıntı şurada. dindarın fakir,dindar olmayanın zengin mantığında değilim. Sıkıntı, din kullanılarak gösterişe önem verilmesi. Yoksa hak eden kazansın banane. Ben 40 yaşındayım benim zamanında kapanmak tam anlamı ile oluyordu. Erkeği ile, kadını ile kuranda yazdığı gibi ilgi çekmeme üzerine bir yaşamdı. Kapanmanın tanımı böyleydi. Daha keskin kuralları ve uyan insanları vardır. Ama şimdikilere bakıyorum, herkeste çok daha fazla ilgi çeken, sergileyen, din ile alakası olmayan tipler. Din oyuncak oldu.
    He ben dindar bir insan değilim yanlış anlama. Kuranı okudum, dindar olabilir miyim olamaz mıyım enine boyuna tarttım. Çünkü bizim mantığımız, bir işi yapacaksan ya tam yapacaksın ya hiç yapmayacaksın. o iş, özellikle din ise yarım yumalak yaparak rezil etmeyeceksin. FETÖ bizimle boşuna oynamadı, bütün ayarlarımızı bozdu. Dini değil elbiseyi kakaladılar kadınlarımıza. Ortaya saçma sapan dindar olmayan, ama dindar gibi görünen, saçma sapan insanlar türedi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihstorm

    Bu mesaj silindi.
    Çay demlemeye gidiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F5A160BAB

    Bir gun seni esini ve cocuklarinin da bu sekilde resimlerini videolarini paylasirlarsa bu kadar mutlu olacak misin merak ediyorum mutluluktan ucmussun. Bu kadar dar goruslu olmayin insanlarin ozgur yaşamına iradesine mudahale etmeyin ayiplarini arastirmayin onlarla mutlu olmayin. Azıcık farkiniz olsun

    Alıntıları Göster
    Güzel kardeşim,

    Geziyorumi tozuyorum. Bu ablaların paylaşım yaptığı yerlerin çoğuna gittim. Çoğunda fotoğraflar çektim. Bir kısmını da paylaştım.

    Ancak şöyle bir durum var: Ailemin zenginliğinin de, kendi gelirimin de kalem kalem kaynağını saçmalamadan verebilirim. Tansu stayla, "dolar düşükken aldım, yükseldi sattım, o sırada altın düşüktü aldım, yükseldi sattım" şeklinde sonsuzluğa uzanan ve 1 birim zenginliğini nasıl 3000 birim zenginlik yaptığını açıklayan, über fantastik ve gerçekleşme ihtimali %0.0001 olan bir açıklama da olmaz. Tansu geçmişte böyle ifade vermişti de mahkemede... Neyse,

    Sonuçta ortada bir bozukluk olduğu belli. Alışmadık dötte don durmama durumu da var. Bugüne kadar aldığım bir aracın bile fotoğrafını paylaşma ihtiyacı duymadım mesela. Üstelik bende klasik otomobiller de mevcut. Arkadaşlarla arabayı çıkarıp gezdiğimiz bir gün fotoğraf çekmiştik. O var sadece. Bir de düğün günümde birini gelin arabası yaptım, doğal olarak onun fotoğrafı...

    Dediğim gibi, zenginlik kaynağını ben verebilirim. Hatta vergi dairesi bu konuda satılan bir grup eve gelir vergisi çıkarıp, yüksek bir meblağ para talep etmişti. Babam da dava açtı. Davayı da kazandı. Bu arada ne babamın ne benim hiçbir devlet adamı ile ilişkimiz yok. Devlette koltuğumuz yok. Babam mal varlığını bata-çıka yaptı. Son hamlesinde de büyük kısmını kaybetti hatta. Tüm hikayeyi açık açık yazıp anlatabilirim. Genel olarak zenginliğin kaynağı vakti ile doğru yerlerde alınmış tarlalar... O tarlalar da yurt dışında çalışıp kazanılmış para ile alınmış tarlalar...

    Öte yandan iki dedem de eski milletvekili... Birisi sıfır mal varlığı ile, öbürü bir ev bir araba ile vefat etti. Anneannem de, babaannem de rahat bir hayat sürüyor. Zira vekil emekli maaşları iyi. Başka bir birikimleri yok. Çünkü devlette verilen maaş belli, onunla yaşayabileceğin hayat belli. Müsteşar kızının normal şartlarda benim yaşadığım hayatı yaşaması için müsteşarın zerre birikim yapmaması gerekir. Ki bu insanlar çok çok daha lüks hayatlar yaşıyor. Ben sadece orta-üst gelirli hayatı yaşıyorum. Buradaki gariplik budur.

    Yönetici sınıfının yozluğunu, yaşadıkları bu tarz lüks hayatlardan anlayabilirsiniz. Devlette memur terbiyesi önemlidir. Memurun doyumsuz olması, aç gözlü olması tehlikelidir. Memuru tehlikeli yollara itebilir. Türkiye'de yönetici sınıfının boğazına kadar pisliğe batmış olduğu bu fotoğraflardan rahatça görülebilir. Bir yüksek memurun çocuğu böyle bir lüks tüketim yaptığında memur çocuğun ağzına kürekle vurmuyorsa o memurda da sorun vardır. Lan benim memuriyetle, devletle alakam yok, bu şımarıklıkların dörtte birini ben yapsam, 34 yaşında ve evli koca herif olmama bakmazlar, ağzıma kürekle vururlar. Düzgün aile terbiyesi bunu gerektirir.

    Şimdi, kim istiyorsa beni stalklasın. Arasın tarasın, Paris'ten, Venedik'ten fotoğraflarımı bulsun paylaşsın. Onlarda bir şımarıklık, lüks harcama var mı baksın. Hayatımı didik didik etsin. Bozuk zihniyetli bir tüketim, bir şımarıklık görüyor mu incelesin. Tespit ettiği ve kendince fazla olan şeylerin herbirine tek tek açıklama getiremezsem, her bir tatili nasıl yaptığımı, KURUŞU KURUŞUNA anlatamazsam ŞEREFSİZİN ÖNDE GİDENİYİM. Nasıl iddia? Tam Ak Partili gibi ortaya laf attım.

    Üstelik böyle bir hesabı vermek zorunda da değilim. "En güzel devlet 5km öte dursun" diyen bir tipim. Devletle ihalelerle, müsteşarla, belediye başkanı ile hiç işim yok. Kendim kazanırım istediğim gibi de yerim. Hesap verme yükümlülüğü olan bir konumda değilim. Bu zatlar hesap verme yükümlülüğünde olan insanlar ve onların eşleri dostları...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 22 Kasım 2019; 10:54:25 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: myrat6

    Bu mesaj silindi.
    Göster görelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myrat6

    Bu mesaj silindi.
    aha taze fake troll hesabı
  • AKP'LİLERİN ÇOCUKLARININ LÜKS YAŞAMINI KARE KARE İFŞA ETTİLER

    Edit: Lan yorumlara bak. Muslumanlar zenginlik yasamasin mi lux yasamasin mi. Adamlar calip cirptiklariyla neler yapmislar hala musluman diyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 22 Kasım 2019; 11:4:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Süsliman herşeyin en iyisini hakeder
  • Sizde olmasanız kime gülecek insanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ECDAD_OSMANLI kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok mu yani? Yapmıyorlar mı? Kendi paralarıyla mı yapıyorlar eğlencelerini? (Tüm partiler için sordum.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DooD_Rox

    Demek chp liler halkin parasini calmiyor. Diyosun ki ben korum bana ornek goster, ille de goster oyle mi? Eh o zaman seni mi? Kiralim al bakalim hemide sozcuden

    www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sosyal-medyada-gundem-olan-kibriscik-belediye-baskani-sozcuye-konustu-3292223/amp/

    Bak bakalim neyle oluyormus:) Simdi bu adamlar devlet araciyla ormamda takiliyorlar. Akp icin soylediklerini bunlar icin de soyle , samimiyetini gorelim.

    Alıntıları Göster
    Peki bu adam yine chplilerin baskısıyla gerekeni yapmadı mı? Ilk chplilerden tepki görmedi mi?

    Aynısını akplilerden de bekliyoruz ama akpliler hırsızsa benim hırsızım kafasında değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuyu birazdan silerler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar ahmak varken bırak yesinler.En zor durumda olanlar yine bunlara oy verenler. Ümmet coşuyor bunları gördükçe. Yakışır bacılarımıza abilerimize.Şuna üzülüyorum ki keşke daha iyileri varken onlara sahip olsalar. Ne bilim uzay mekiği felan alsalar araba mı kaldı artık.
  • Beyler Erdoğan babadan zengindi abartmayın bukadar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: myrat6

    Bu mesaj silindi.
    Göster de görelim. Tarihin vurgununu yaptı bu hırsızlar. Bu yandaşlar ve baş hortumcunun çaldıklarını toplasak Türkiyenin bir senelik hasılatına eş değerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redeemertr

    bu fakirler burada olduğu sürece o şeysini alamazsınız, yok o değildi
    biz sadece bir yüzükle çıktık yola, yok o da değildi
    fakir neden fakirdir?!?! çalmadığı için fakirdir. Bu muydu la tam çıkaramadım

    yok ''zengin çalmasını iyi becerdiği için zengindir'' olacaktı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, genel olarak şatafatı eleştirelim de muhafazakar kesime has bişey mi bu israf israftır ateist için de kötüdür :) Müslüman avakado yemesin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Peki bu adam yine chplilerin baskısıyla gerekeni yapmadı mı? Ilk chplilerden tepki görmedi mi?

    Aynısını akplilerden de bekliyoruz ama akpliler hırsızsa benim hırsızım kafasında değil mi?

    Alıntıları Göster
    Amma bos yaptin be birader. Sadede gel sadede goster dedin gosterdim . Neyse konumuz sidik yaristirmak degil. Sonuc hepsi ayni . Buraya iki resim atip masturbasyon yapmayin. Hepsinde var bu tur vakalar. Sen olmadigini iddia ettin sonuc yukarida. Baska yerlere cekip binlerce durum uzerinden tartisma yapilabilir. Iceride kal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Topumun her kesiminden zengin varlıklı kişiler olabilir, bunda anormal birşey yok. Ama iş gösterişe , aşırılığa vs gelirse sıkıntı vermeye başlar.

    Allah varlıkla/zenginlikle sınamasın inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar çalışıyo gısganmayın
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.