Şimdi Ara

AKP'liler bile inanmadı. Manipülasyoncu Optimar: AKP %39. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de IQ'yu 20 puan arttır, %10 bile alamazlar. Ha bir de dini çıkar içinden. Namaz kılıyor diye oy veren zeka özürlüler sayesinde başımızda bunlar.

  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Aynen kesin öyledir...


    Yoksa 10 seçim kaybetmiş liderlik vasfı olmayan birine sırf Atatürk'ün partisidir diye oy verenler mi söylüyor bunu ! 20 yıldır muhalefet bu sığ bakış açısında olduğuna zaten gram oy arttıramıyor.


    Not: Millet muhalefet HDP ile arasına mesafe koyamadığı yerli ve milli olamadığı için oy vermiyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Veya halen laikçilik yaptıklarıı için oy vermiyor.

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Muhalafetin tabiki hatası var. O yadsınamaz. Ancak atladığın bir gerçek var. Bu ülkenin büyük çoğunluğunun zeka seviyesi düşük. Eğitimsiz. Cahil. Okumadığı kitabın savunuculuğunu yapacak kadar da küstah.


    Birbirine ana avrat küfür eden Bahçeli ve Erdoğan bir araya geliyorsa, siyaset zaten kirlidir. Siyaset kirli zaten. Bu halk bu kadar mal olmasa, CHP'nin de hdp'nin oylarına ihtiyacı kalmazdı. akp yerli ve milli değil. Türk değiller zaten. Bunu anlamayacak kadar saf olmadığını düşünüyorum. Ağızlarından bir kere Türküm çıktığını duymadım. hdp ile aynı kefe benim için.


    Laikçilik diye bir terim yok. Laiklik var. Laikliğin bu ülkenin olmazsa olmazı olduğunu anlamak için, umarım eşşeğe tapan biri ülkenin başına geçer de "Herkes eşşeğe tapacak" der. Bu halk mal olduğu için, başka türlü anlamıyor.


    Bu arada, ben herhangi bir siyasi partiyi temsil etmiyorum ama sen ediyorsun. Aramızdaki fark bu.





  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Laikçilik lafını bilerek kullandım. Mesele orda zaten sadece laiklik olsa sıkıntı yok. Laikçiler sıkıntı. Bunu öne sürüp müslümanlara saldıran tipler sıkıntı. Halen çıkıp kamuda başörtüsü olmasın yok başörtülü öğretmen olmaz avukat olmaz hakim savcı olmasın diyen tipler var ortada. Ellerine azcık güç geçse gene aynı işlere başlayacak tipler dolu...


    Ülkede siyaseti kitleyen ana parti CHP ve başındaki Kemal Kılıçdaroğludur. SIĞ siyaset yaparak bu kadar oluyor işler işte ama savunmaları ney halk cahil abi halk cahil olmasa iktidarız :D Kendilerini öyle avutuyorlar anca. AKP ne derse tam tersini söylemeyi muhalefet yapamak sanıyorlar. Bu kafayla yüzde 20 bandında gezmeye devam ederler anca. Halk namaz kılana flan oy veriyor demişsin. Eğer öyle olsa Refah - Saadet flan oy patlaması yapması gerekirdi. AKP'nin olayı başka. Her kesimi kucaklayabiliyor tek bir alana hitap etmiyor. Dindar insanda Milliyetçi insanda demokrat insanda liberal insanda hatta kürtler AKP'ye oy verebilir. Türkiye'nin her yerinden her kesiminden oy alabilir. Ama CHP sadece sahil kasabalarından flan oy alır.


    Son olarak Türk değiller gibi saçma sapan bir laf etmişin. Bu tarz Türklük Kürtlük Alevilik veya bir etnik köken flan öne çıkarılarak siyaset yapılması bana yanlış geliyor. Ülkeye gram faydası yok.


    Not: Benim bir siyasi partiyi temsil ettiğim nerden çıktı ! Sıradan bir vatandaş olarak görüşüm var düşüncem var fikrim var. İstediğimi istediğim gibi yazıyorum olay bu. ( Bu arada Allah'tan bir siyasi partiyi desteklemiyon hee tutsan ne olurmuş acaba ! )





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    AKP ne derse tam tersini söylemeyi muhalefet yapamak sanıyorlar.


    Tam da bu işte zamanında yaptığı. Zannımca başa geçmek gibi bir derdi yoktu. Şimdi bıçak kemiğe dayandı


    Türkiye'nin her yerinden her kesiminden oy alabilir. Ama CHP sadece sahil kasabalarından flan oy alır.


    Alamaz. Biraz da zekayla alakalı bu. Ucuz siyaset yapıyorlar. Hareketleri, tavırları, davranış şekilleri ucuz delikanlı havasında hep. Halk düşük kültür sevdiğinden böyle oluyor.


    Son olarak Türk değiller gibi saçma sapan bir laf etmişin. Bu tarz Türklük Kürtlük Alevilik veya bir etnik köken flan öne çıkarılarak siyaset yapılması bana yanlış geliyor. Ülkeye gram faydası yok.


    Masallarla dolu dinle siyaset yapmaları aşırı çirkin. Ülkenin başındaki adam arapça konuşup mealini veriyor. Benim midemi bulandırıyor.


    Bu arada Allah'tan bir siyasi partiyi desteklemiyon hee tutsan ne olurmuş acaba ! )


    Muhtemelen İyi Parti'ye atacağım ancak CHP de olabilir bu. Bahçeli Erdoğan'a küfür ederken, MHP'ye oy atmıştım. Ne bileyim dönek olduğunu. Erdoğan zafer sarhoşu olmuş artık. Onlara karşı olanlara küfür ettikçe, daha da nefret ediyor insanlar akp denilen partiden. "%50'yi zor tutuyorum evde" dediğinde, benim için tamamen bitti bu hainler. Ümmet zihniyetinde olan ülkeye zarar verir. O pis zihniyetten kurtulmamız lazım.





  • İstanbul secimlerinde binali 2/3puan onde ankara 5puan onde diyordu bu
    Bu parali akp trol anketcisidir tum anketlerini akp icin yapar...
    Anketci degil partizan gibi konusur her program .
    Bunun verdigi oranlar hep +5/6 akpye sisirmedir
    Karasizlar dagitilmadan olan sonuclar gercek oranlar gerisini kendi eklemis

    İyi parti baraj alti
    En az bu secimde yuzde14 alir
    Devayi ve gelecegi bilerek cok dusuk gostermis
    Mustafa sariguldende bir harclik almis yuzde 1.6

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Her şey Lidere bakar. Zamanında Ecevit nasıl yüzde 48 aldı ! Halk yerli milli ve ülkesini seven lider gördümü oy verir bunu halen anlamayıp halk cahil edebiyatı yapmaya insanlara hakaret etmeye devam edin ne diyem... Kesin öyledir. Muhalefetin siyaset üretememesi alternatif olamaması bir aday bile bulamaması seçimlerin kaybedilmesinde etkili değil zaten. Bir bakıyom şapkadan Ekmek İçin Ekmelettin çıkıyor bir bakıyon nerde AKP'den ayrılmış eski isim varsa CHP'nin çatı adayı olarak anılıyor :) Ama halk cahil abi yoksa oy patlaması yapardı bu siyaset ve söylemler ile :D ( Tabii kesin öyledir. )


    Yüzde 50'yi zor tutuyorum dediği dönem taaa gezi olayları zamanı sen o süreci mi savunacam şimdi burda ! Sağı solu yakan yıkan kişileri mi savunacan ?


    Kin ve nefret senin gözünü kör etmiş artık ne dediğini bilmiyon...

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Lider bakımından haklısın. Mal gibi Ekmelettin denilen adamı çıkardılar zamanında.


    Yüzde 50'yi zor tutuyorum dediği dönem taaa gezi olayları zamanı sen o süreci mi savunacam şimdi burda ! Sağı solu yakan yıkan kişileri mi savunacan ?


    Onu bir kalem geçeceksin. Söylem belli. Kendisine oy verenleri kastediyor. Yemem ben o "yakan yıkan" ayağını.


    Kin ve nefret senin gözünü kör etmiş artık ne dediğini bilmiyon...


    Erdoğan'ın gözünde ve söylemlerindeki kin ve nefreti görmüyorsan, konuşacak bir şey kalmıyor. Utanmasan melek gibi adam, Ashab-i Kiram diyeceksin.

  • AKP: %39

    MHP: %10,9

    BBP: %0,8


    TOTAL: %50,7


     

  • Twitter da af varsa oy var diye tag açmışlar.
    Yani akp mahkum affi çıkarsın ülke batmış mi bitmiş mi borç mu var zam mi var önemsiz olacak ampule basacaklar.

    Diğer tataftan da muhalefete de tehdit gibi af çıkartmayı hedeflemez gündeme almaz iseniz size de oy yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chp oy atrısı diğer anketlerdede pek yok akvaryum tarz bir parti alevilerve, atam kurdu oy atamcılar, sülalecek dededen toruna dışında oy vereni pek yok.

    ha akp de oy kaybı dehşet var ama kimisi babacana kimisi iyi partiye kimiside mhp ye kaydı o konu karışık.

    olay chp ip nin adayına çok bağlı olay parti boyutu değil artık yine ekmeleddin gül gibi beyaz saray merkezli bir aday gelirse havada bulut sen bu işi unut dolar tırt gelir tırıs gider.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Ekim 2021; 23:52:54 >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt

    Trol o :)

  • AKP oy oranı %24'dür.Seçim zamanı biraz etrafa serpiştir hilelerle filan anca olacağı %30 olur ötesi yok.Mhp % 5 tir.


    Totalde en iyimser alacakları oy %35 tir.AKP kendi başkanlık sistemi ile kendi ayağına sıkmıştır.Başkanlık sistemini kendi yararına bazı konularda iyi yarar sağlamıştır fakat artık seçilme ihtimali oluşturdukları düzende imkansızdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Ekim 2021; 14:58:32 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt

    Böyle olsa adamlar 1 aya erken seçim startı verirdi. 

  • Bu Optimar'ın başkanı geçen Haber Türk'te manipülasyon yapanlar var demişti  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.