Bildirim
AKP'li vekil 9 ayda 47 milyarlık ihale aldı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
Mesaj
-
-
Dur, malum gelmeden yazacaklarını yazayım.
"Böyle muhalefet olmaz! Ne yapsın aç mı kalsın adam sırf AKP'li diye! Yolsuzluk yapıldığına dair elinizde kanıt var mı? Sırf AKP'li diye ihale vermesinler mi? Yandaş/Partili olmayan firmalar da girsin ihaleye kazansın!"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 30 Ekim 2024; 13:58:0 > -
Adam en azından CHPli vekiller gibi takiyye yapmıyor. CHPli belediyeler milyarlık ihaleleri akrabamın akrabasının akrabası üzerinden alıyor. Ama resmiyette hiç ihale almamış oluyor. CHPlilere göre CHPli vekiller veya yöneticileri hiç bir şekilde ihale almıyor, ama CHPli belediyeler iktidar partisi vekilleri veya yöneticilerine mi veriyor?
Burada eleştirilen, yanlış olan nedir; kurala, kanuna aykırı bir şey var mı, onu bilmemiz lazım.
CHPlilerin etik tartışması yapması kadarr saçma şey olamaz. Tencere dibin kara, seninki benden kara durumu CHPlilere göre tencerelerinin dipleri AK. Oysa siyasetin siyasetçinin temizi olmaz. Ama CHPlilere göre CHP AK, diğerleri KARA.
Ayrıca iktidar trollerinin etki gücü çok uzun süre sonra azaldı. Oysa CHPli trollerin etkisi şimdiden sinek vızıltısı. Muhalefet yapmayı CHP yandaşlığı yapmak zannediyorlar. O yüzden CHPli trol ve yandaşlar muhalefet gücünü CHPli olmayan diğer muhalefet gruplarına kaptırmak üzere. Şu an bunun farkında değiller ama kendi kuyularını kazıyorlar. İktidarın 20 yılda yaptığı yanlışları CHPliler bir kaç yılda yaptı.
AKPli değilim ezberi şimdilerde CHPli değilim ezberine evrildi.
Bırakın burada CHP propagandası yapmayı. Burası CHP yayın organı değil. Burası CHPli yandaş ve trollerinin etki ajanlığı organı değil. Burası olsa olsa gerçek muhalefetin gerçek sorunları dile getirdiği yer olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 30 Ekim 2024; 14:30:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- belden aşağı mesajlar
- nakşibendi tarikatı tehlikeli midir
- 2025 düğün masrafları
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- necip fazıl kısakürek atatürk düşmanı mı
- honor magic 7 lite özellikleri
- market fiyatları karşılaştırma uygulaması tübitak
- dab radyo nedir
- kayıp plaka çıkarma ücreti
- bitcoin haram mı diyanet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X