Şimdi Ara

AKP'li Şamil Tayyar: Milyon doları veren FETÖ’cü bırakılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKP'li Şamil Tayyar: Milyon doları veren FETÖ’cü bırakılıyor


    AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, FETÖ davalarıyla ilgili dikkat çekici bir iddiada bulundu

    Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit isimli programda konuşan Tayyar'ın ifadeleri şöyle: Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. İtirafçı adı altında iş adamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye'nin birçok yerinde var bu. Ben milletvekiliyim her konuşmam suç duyurusudur. Bununla ilgili daha bugün suç duyurusunda bulundum, HSK teftiş kuruluna. Sadece televizyonda konuşmuyorum. HSK ne yapmış? Bir yerde problem var.

    'ERDOĞAN KUŞATMA ALTINDA'

    Cumhurbaşkanımızın etrafı kuşatma altında. Bir ilçe başkanı var, ‘Benim kimseye minnet borcum yok, beni reis getirdi' diyor. İl başkanı, ilçe başkanı, il müdürü böyle konuşuyor. Çünkü verilen kararlarda siyaset iradesi yok. Vekilin haberi olmadan il müdürü atarsa o vekili ciddiye alır mı? Sonra 'Beni buraya reis getirdi' der. En yukarının da milletvekillerinin aklını devredışı bırakan aklın, aklını alması lazım.

    'DANIŞMANLARI İZLETMEMİŞ, ERDOĞAN İZLEDİ, ÇILDIRDI'

    Ben milletvekili olarak Cumhurbaşkanı'na söylediğim şeyleri iletemiyorum. Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı'na. İzledi, çıldırdı. Böyle bir şey nasıl olur diye. Oysa benim o kaydı bir yıl içerisinde göndermediğim danışmanı yoktu! İzletmemişler Cumhurbaşkanımıza. Onlar hâlâ ordalar. Bir yerde problem var. Sıkıntı büyük.

    'ONU KİM UÇAĞA ALDI?'

    Ben rektörün karısının mailini yayınladım. Ne diyordu FETÖ'cü o mailde; O'nun yanından ayrılma…. FETÖ'nün çok açık talimatı var burada. Sonra ne oldu, o kadın Cumhurbaşkanımızın Afrika gezisine alındı. Cumhurbaşkanımızın o mailden haberi yok. Yanındakiler? Hepsinin haberi var. Kimi kastettiğimizi herkes biliyor.



    Kaynak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nasılsa bir şey olmuyor itiraf et gitsin. Gandırıldım!!!!



    https://twitter.com/Halitisci/status/811532639060381696
  • şamil başgan da burhan reyiz gibi gemileri yakıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraglises -- 19 Mart 2018; 9:32:50 >
  • "Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı'na. İzledi, çıldırdı. Böyle bir şey nasıl olur diye. Oysa benim o kaydı bir yıl içerisinde göndermediğim danışmanı yoktu! İzletmemişler Cumhurbaşkanımıza. Onlar hâlâ ordalar. Bir yerde problem var. Sıkıntı büyük."

  • Bunu yandaş gazeteler hariç çoğu yerde yazıldı, haberimiz var ama birileri uyuyor.
  • Bunlarin icinde olduğu mizanseli quantum bilgisayarlar bile çözemez.neyin icinde olduklarini kendileri bile bilmiyor.fetö bunlardan ayıklansa geriye sadece parti tabelasi kalir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söylüyor.

    benim gözümle şahit oldum bölge sorumlusu diye birisi içeri alındı bir kaç binayı öğrenci yurduna çevirtip devlete bağışladı savcıda bunu tutuksuz yargılama ile serbest bıraktırdı kaçar felan dediler ama kaçmadı nasılsa kurtuldum diye işlerine devam etti. derken savcı başka yere atandı yeni savcı geldi. yeni savcı eski dosyaları karıştırınca bunu hemen tekrar içeri aldılar. bu sefer zor çıkar diyorlar ama bakalım bekleyip görmek gerekiyor.
  • Bildiğimiz şeyler. Siyasî fetö elemanlarıda ortada yok. Belediye Başkanımıdır nedir onları aldılar görevden ama sebep yok. Boşver ya. Zenginsen öyle rahatsın ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok ornekleri var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fetöcü dedikleri içeride olan halk hani şu altı ibadet dedikleri kısmı. Kimse büyükler ile uğraşmıyor. Kaçan kaçtı zaten. Millet fetö fetö diyip geziyor.



    Sonra fetö ile mücadeleden bahsediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feto ile ugrassalar tek akpli kalmaz.



    Onlar da bunu biliyor ki ben yandiysam siz de yanacaksiniz diyebileceklere dokunmuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasılsa bir şey olmuyor itiraf et gitsin. Gandırıldım!!!!



    quote:


    Bu İhanetlerin Hesabını Soracak Yürekli Vatansever Bir Savcı Aranıyor
    AKP den İtiraflar M.Kurt : Kürdistan'ın stabilitesi için FETÖ ve ABD yle TSk yı eskisiz kıldık. Metiner : Kozmik Odayı FETÖ ye Açtık Kuzu : İktidarda kalmak için FETÖ ye istediği her şeyi verdik.

    https://twitter.com/Halitisci/status/811532639060381696




  • bazıları vardır o kadar cahildirler ki herkesi yönettiğini sanıp hayat boyu yönetilirler,ruhları bile duymaz.
  • AKP'li Şamil Tayyar: Milyon doları veren FETÖ’cü bırakılıyor
  • Basit cikar iliskisi...

    Baskanlik ile artik milletvekili denen insanciklarin bir islevi kalmayacak

    Asil is bitiriciler parti baskanlari olacak cunku direk reisden referansla her isi halledecek vekilde mecliate 5 tl ye kuzu yiyip yatacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahlaksizlik bu ülke için siradan bir olgu haline geldi , ben ona yanarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasi ayağına girmedikçe fetö ile mücadele ediyoruz demesinler.Tamamen yalan.Başta Bülent Arınç ve Fehmi Koru nasıl olurda hala içeri alınmaz..Hele hele vatandaşa takla at diyen içişleri bakanı vardı..İdris Naim Şahin..Adam buram buram fetöcü..Gülenin istifa ettirdiği mv.lerine hiç dokunmadılar..Ondan sonra çıkıp utanmadan fetöyü bitiricez diyorlar..Bu adamlar neden hala dışarda..Bank asyaya para yatırdı diye içeri adam alıyorsun ama bu adamlara dokunmuyorsun..
  • Rte ninde kesin haberi yoktur:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milletin adamını görsünler bakalım nasıl mücadele ediyormuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'li Şamil Tayyar: Milyon doları veren FETÖ’cü bırakılıyor


    quote:

    FETÖ sanığı iki kardeş 250'şer bin TL kefaletle serbest kalacak

    Antalya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Sarılar İnşaat ortaklarından Adem ve Yavuz Sarı kardeşlerin, 250´şer bin lira kefaletle tahliyelerine karar verildi.

    Antalya 9. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Adem Sarı, Yavuz Sarı ile yakınları ve avukatları katıldı. Adem Sarı savunmasında, FETÖ´yle bir bağlantısı olmadığını, bu nedenle etkin pişmanlıktan faydalanmak istemediğini söyledi. MASAK ve bilirkişi raporuna karşı teknik açıklamalar yapacağı için savunmasının kaydedilmesini talep etmesi üzerine Sarı´nın savunması Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile alındı.

    Kardeşi Kadir Sarı´nın firari kayınpederi Hasan Yılmaz´ın örgütün kapatılan Rasanet Vakfı başkanı, firari kayınbiraderi Ammar Yılmaz´ın FETÖ´nün Antalya´da ileri gelenlerinden olduğunu kaydeden Sarı, kardeşinin de bu akrabalık ilişkilerinden dolayı söz konusu yapıya yakın durduğunu ileri sürdü.

    Kardeşinin 2015´te örgütün okullarından Toros Koleji´ne ortak olmasından sonra şirketlerin zarar göreceği gerekçesiyle hisselerini devretmesini istediklerini iddia eden Sarı, Haziran 2015´te de kardeşinin şirket hisselerini aldıklarını söyledi. Üzerine atılı örgüt üyeliği suçlamalarını kabul etmeyen Adem Sarı, tahliye ve beraatınr talep etti.

    MUHASEBECİ TANIK OLDU

    Sanık Yavuz Sarı ise FETÖ üyesi olduğuna dair suçlamaları kabul etmediğini, bu nedenle etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istemediğini belirtti. Şirket hesaplarına ilişkin açıklamayı ağabeyi Adem Sarı´nın ayrıntılı anlattığını ifade eden Sarı, kardeşinin ifadelerine katıldığını, beraat veya tahliyesine karar verilmesini istedi.

    Tanık olarak dinlenen şirketi muhasebecisi H.Ç., 2002-2012 yılları arasında sanıkların sahibi oldukları Sarılar İnşaat A.Ş´de çalıştığını, şirketin borç ödemelerini çevirmede sıkıntı yaşadıkları dönemlerde yakın çevre ve şirketlerden borç alınıp daha sonra geri ödemesinin yapıldığını anlattı.

    ZAMAN GAZETESİNE ABONE OLMUŞLAR

    2006-2007´de patronu Yavuz Sarı´nın şirket çalışanlarına Zaman gazetesine abone olmasını söylediğini anlatan Ç., “Abonelik ücretinde de bize destek vereceğini söyledi. Biz de hatırladığım kadarıyla 2 yıl kadar abone olduk. Abonelik ücretlerini bazen kendisi ödedi. Bu hatırladığım olay 2012 öncesine aittir” diye konuştu.

    Mahkeme heyeti, mevcut delil durumu, tutuklu kaldıkları süre göz önüne alınarak, sanıklar hakkında bu aşamada adli kontrol hükümlerinin uygulanmasının yeterli olacağı kanaatiyle yurt dışı çıkış yasağı uygulayarak, ayrı ayrı 250 bin lira kefaletle tahliyelerine karar verdi.


    http://www.yenicaggazetesi.com.tr/feto-sanigi-iki-kardes-250ser-bin-tl-kefaletle-serbest-kalacak-189936h.htm

    https://www.gercekgundem.com/guncel/10376/parasi-olana-jet-adalet-feto-sanigi-kardeslere-tahliye




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.