Şimdi Ara

AKP'li patrondan işçilere grev engeli: 'Benim zenginliğimi Allah verdi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • AKP Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan'ın patronu olduğu Çelikaslan Tekstil’de işçiler yüzde 30'luk asgari ücret zam tarifesini kabul etmeyerek tepki gösterdi.

Yüzde 50 zam isteyen işçilerin talepleri kabul görmeyince grev hakkını kullandı.

AKP'Lİ PATRON DİRENEN İŞÇİLERİ ENGELLEMEYE OLMAK İSTEDİ

Grevini sürdüren işçiler, dün gece İrfan Çelikaslan tarafından kendi arasında konuşup karar vermeden fabrikanın içine sokulmaya çalışıldı.

İşçilerle beraber olan BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen duruma müdahale etti. Grevin kırılmasını engelleyen Türkmen, "İşçi kendi arasında özgürce konuşup karar versin. Senin karşında özgürce konuşamıyor. Bir tane işçi 'dört tane fabrikan var' dedi, adamı pişman ettin söylediğine" açıklamasında bulundu.

Çelikaslan "Edep lazım, edep" diye sert çıkınca Türkmen, "Bu kadar para kazandın, zengin oldun. İşçinin de hakkını ver demek edepsizlik mi?" diye savundu işçileri.

TÜRKMEN VE ÇELİKSAN ARASINDA GEÇEN O DİYALOG!

Türkmen ve Çelikaslan arasında geçen diyalog şu şekilde:

Mehmet Türkmen: İşçiyi kendisi bırakın, karar versin. Ben karar vereyim demiyorum. İşçi karar versin. Ama izin verin, işçi kendi arasında özgürce konuşup karar versin. Senin karşında özgürce konuşamıyor. Bunu bilmen lazım.

İşçilerden biri; 'dört tane fabrikan var' dedi. Adamı pişman ettin söylediğine.

İrfan Çelikaslan: Ama bak edep lazım, edep.

Mehmet Türkmen: Bu edepsizlik mi? Sen bu kadar para kazandın, zengin oldun, bu işçinin de hakkını ver demek edepsizlik mi? Sen zengin oldun. Olmadın mı abi?

İrfan Çelikaslan: Allah verdi, Allah verdi.

https://www.sozcu.com.tr/akp-li-patrondan-iscilere-grev-engeli-benim-zenginligimi-allah-verdi-p137904

• Allahı kitabı karıştırınca aklanmış oluyorsun.

devam

https://www.youtube.com/watch?v=mDhmhWrc3ss

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İha miha siha ummet gazze vatan din iman...

Pardon konulari karistirdim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ana dilinde ibadet etmediğin için anlatılan masallara inanıyorsun.Açın Türkçe okuyun bakin ne yazıyor sonra sorgulayın , inanacaksanız böyle inanın hiç olmazsa kandırılmazsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.