İşleri güçleri çirkeflik,ezbercilik,kendi fikirlerini söyleyemeyecek kadar aciz ve cahil. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlız insanların sesi çıkmaya başladı. Milletin canına tak etmeye başlamış belli. Hala destekleyen kesim var evet ama onlarda bir şey yapamadığını hiçbir şeyin değişmediğini biliyorlar sadece bir kişiye oy veriyorlar bu düzeltir diyorlar ama seneler geçtikçe daha da kötü oluyor her şey |
hocam haklısın,ki zaten akp 'kime oy vereceğiz ki kim gelse yiyecek götürecek sülalesini zengin edecek''bu sabit fikir mantığı ile 18 yıldır iktidarda...aslında akp yi bitim kadar sevmeyen biri olarak şöyle hak veririm onlara,karşılarında çok ama çok beceriksiz basiretsiz bir muhalefet var,her partiye birer ERKAN BAŞ şart |
Mesele eğitimde. Eğitim ailede başlar. Aileler cahil ve yetersiz. Birçoğunun anası babası tek bir kitap okumadan hayatlarını sürdürüyorlar. Devlet ile hükümeti ayırt edemeyen, Allah ile kulu ayırt edemeyen, kutsalla saygı duymayı ayırt edemeyen cahil ve zavallı çocuklar yetiştiriyorlar. akp güruhunun en büyük hatası, hükümeti devlet sanıyorlar. Devleti kutsallaştırdıkları için ve devlet ile hükümet arasındaki farkı bilmediklerinden, hükümete laf söylendiğinde, devlete söylenmiş sanıyorlar. 46 yaşındayım, gitmeyen hükümet görmedim. Bunca yıldır başta olmalarının sebebi, yeterli muhalefetin olmayışı. Gerçi Muhsin Yazıcıoğlu'nun katili ve yardım edenleri akp. Cem Uzan biraz bunların karşısına çıktı ve sildiler. Yani sadece iyi muhalif olmak yetmiyor. akp karanlık bir ihanet örgütü olduğundan, onların karşısında durabilecek kişileri ya öldürüyor ya da sindiriyor. Bildiğiniz bir mafya ve din denilen inanç sistemini sömürerek hayatta kalıyorlar. Zübük filmi yıllardır gösterilmiyor TVlerde. Gösterilmesi yasak. Restorasyonu yapılmadı. Bildiğim kadarıyla bunların yandaş bir kanalı yayın hakkını aldı. Bu filmin gösterilmesinden korkuyorlarsa, amaçları belli zaten. |
Hahahahahaha o susup kaldığı an varya efsaaaaaneee. |
bu nasıl bi ses tonu, nasıl bi konuşma hızı 30 saniyelik konuşması, 2 saat gibi kaldı kafamda aman yarabbi.. düşman başına ya |
Teröristle aynı yatağa gireni nasıl savunsun! Üstelik yanlışlıkla oldu demesine rağmen bunun araştırmasını yapmayan adamı ve sırasıyla tüm yöneticilerini kovmuyorsa yanlışlık olduğuna da inanmıyorum. Müslümanım, tek yüzüğüm var derken saraya taşınan. Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed S.A.V. bile bir kötü hasırda yatıyor, alemlerin yöneticisi derken saraylara taşınan adam bizden değildir. |
Bu nasıl bir millet lan anlamış değilim bağıra çağıra tartışıp duruyorlar. Tartışmadan çok kibir ve karşı tarafı küçümseme, ben ne dediysem sende bunu kabul etme zorunluluğun var gibi. Saygı ilk kural bu yaşını başını almış insan kostümüne bürünmüş mahluklar. Siyaset insanları, insanlıktan çıkarıyor resmen, ailesini bu kadar çok sevmeyenler bakanları ölesiye seviyor. Olaylara geniş çerçeveden bakınca her şey net olarak anlaşılır bu kadar bağırmanıza gerek yok |
Ülkenin aslında hepsi aynı kafada. Önceden de başörtüsü ile okumak isteyenleri arabistana git irana git diyorlardı. Kısaca gücü eline alan diğerini kovuyor. Ne yazık ki ülkenin yüzde 99 unu bu tip kafalar oluşturuyor. İki ana grup altında biri atatürkçü yobaz diğeri dinci yobaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Osman öcalan'ı trt ye fetönün siyasi ayağı çıkardıysa ? |
Standart AKP seçmeni, sesi herkesten çok çıkıyorsa haklıdır |
süper konuştun kral :) z kuşağı olarak ilk oyumu ölsem de akpye vermeyeceğim. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Şöyle rahat rahat "beğenmiyorsanız gidin" diye zırlayanların suratının ortasına tüküreceksin. Kimse zorla tutmuyormuş bak bak bak. Ulan millet zaten para yok diye gidemiyor ve bu para olmama durumu yine ülkenin ekonomisinden, adamın parasızlığından kaynaklanıyor. Bunlar başka ülkeye gitmeyi başka bir mahalleye taşınmak sanıyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 22 Kasım 2020; 22:43:11 > |