< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
AKP gitmezse olacaklar (5. sayfa)

-
-
AKP gitmez ise bunu uzun uzadıya tartışmaya gerek yok.
Sonucun ülkemiz üzerinde korkunç sonuçları olacağını zaferciler bile biliyor.
-
"zaferciler bile"
Bu kadar alaya aldığına göre ülkenin en büyük sorununun sığınmacı ve kaçak sorunu olduğunu düşünmüyorsun ya da bunlardan memnunsun.
O dalga geçtiğiniz parti barajları aşacak. Yıllar sonra ana muhalafet olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hahahahaha muhalefete muhalefet edilmezmiş. Kime cevap yazıyorum ya ben.
Sana canan la aynur aydın la ya da sezgin tanrıkulu ile iyi günler
aynı cevabı tek post içerisinde verebilirdin . sonradan aklına geldiyse düzeltebilirdin
Bu arada evet ülkenin en büyük sorunu sığınmacı da değil bana göre işgalciler ! ve ekonomi tabiki.
Ancak şöyle bir şey var. sizin zafer iyi hoş güzel de AKP yi göndermeden bu işgalcileri nasıl göndermeyi planlıyorsun ? bak diyorsun ki yıllar sonra ana muhalefet olacak ! yani sizin zaten başa gelme gibi bir derdiniz yok ki böyle diyorsun !
hadi ana muhalefet oldu diyelim (yıllar sonra
) genç dostum siz ana muhalefet olana kadar AKP durmayacaktır bugün 10 milyon işgalci var ise üreme hızlarına da bakarsak 30 milyon olacaklardır. eee ne anladım ben zaferi desteklemekten?
Hadi ben dalga geçmedim destekledim diyelim. ya geri kalan milyonlarca insan ne olacak ? daha kodrolarınız bile yok ! ancak sosyal medyadan bir şeyler yapıp Z kuşağına oynamaya çalışıyorsunuz. sokakta zafer konuşulduğu zaman " zafer kim ....?" diyorlar . nasıl bu insanlara ulaşacak . nasıl güven vereceksiniz? AKP yi masıl göndereceksiniz çünkü yukarıda yazdığım gibi AKP yi göndermeden işgalcileri göndermek mümkün değil !
Dolayısı ile gelip bana yok canan yok aynur falan deme. aklı başında olan kimse en azından şimdilik . en azından zafer partisi meclise giripte rüştünü ispat edene kadar oy vermez.
üzgünüm genç dostum ama gerçekler bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 5 Haziran 2022; 13:50:46 >
-
Hocam ben de onu diyecektim
Millet saniyorki secim olsa ertesi gun butun afganlar ve suriyeliler kalkip aaa hadi toplanin esatin sehirlerine gidelim diyecek
Butun yatirimcilar butun dolarlarini satip tl alacak
vergiler 0a inecek hatta devlet ustune para verecek :D
Ayni tas ayni hamam devam eder 2-3 sene sonrasinda yavas yavas belki yeni sistem daha iyi oturur
-
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece şunu dicem. Sonuç olarak amaç iktidarın değişmesi değil mi? Sizinkiler değişmemesi için her şeyi yapıyor. Kılıçdaroğlu mesela aday olursa KAZANAMAZ. Ben her zaman derim rte nin karşısında kılıçdaroğlu bile olsa oy veririm. Ama kazanamaz. Biliyorum çünkü. Şimdi kılıçdaroğlu aday olursa ve kıl payı da olsa kazanamadı diyelim. Ya da sacma sapan birini aday yaptılar. O zaman sana burda sorduğumda bana ne cevap vereceksin? Akp nin bi 5 yıl daha burda olmasına katlanabilecek misin? Ki bende son çare oy veririm diyorum.
Erken seçim hayırlı olsun. 3600 ü de açıklayacağına göre yarın kasımda erken seçim geliyor demektir. 2023 e kalırsa kazanma şansının hiç olmadığını fark etti herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kere "sizinkiler" diye bir şey yok. Bunu bir geçelim. Sonrasında Kılıçdaroğlu aday olursa kazanır yada kazanamaz . Önemli değil ben gider oyumu veririm. Her hangi bir partiye oy vermektense Kılıçdaroğlu na oyumu veririm . Severiz sevmeyiz bu eşiği geçti ülke bunu kabul etmez zorunda herkes.
Aday oldu ve kazanamadı bitti yani . Bunun bir dönüşü olmayacak . Sen diyorsun ki CHP ye verme zafere ver oyunu yanlış mıyım? Kılıçdaroğlu da kazanamazsa bir 5 yıl daha akp nin sorumlusu siz olacaksınız diyorsun. E bunun cevabını 1 önceki cevabımda verdim zaten .
1. Kadrolarınız yok. Sosyal medyadan yürüme eylemindesiniz. Hadi beni inandirdiniz. Sokağı nasıl inandiracaksiniz ?
2. Oy potansiyelin son derece düşük . Bu ülkede akp den daha tehlikeli bir şey var mı ya ? Sen mültecileri göndermek için akp yi göndermek zorundasın.
3. Ekonomiyi toparlamak için akp yi göndermek zorundasın. .
4. Bunların toplamında bana nasıl gelipte 5 yıl daha akp nin burada olmasına katlanabilecekmisin diye soruyorsunki ? Zafer partisinin meclise girme imkanı yok. Kazanma imkanı yok. Bak en azından şimdilik yok. Bunlara rağmen gelipte kazanma şansı olan adamı veya partiyi destekleme . Gel zaferi destekle diyorsun ! Hemde tüm yukarıda saydıklarımız ragmen ! Zaferin politikaları doğru mu doğru ama kazanma hatta meclise girme şansı varmı ? Yok !
Bu Kadar basit yani. Eğer aklınızı başınıza alıp . İttifak desteği yapmazsınız zaten hiç bir şekilde zafer partisi amacına ulaşamayacak ki !
İnsanlar köprüden önceki son çıkış diyor. Siz hala zafer diyorsunuz. Mülteciler diyorsunuz. E bunların sonucunda hani akp yi göndermek??? Kemal ise kemal. Mansur ise Mansur. İmamoğlu ise İmamoğlu. Bu ülkedeki herkesin gidip paşa paşa oyunu kullanması lazım. Ve mantıklı olması lazım. Ondan sonra zafer partisi istediği hardcore politikayı uygulayabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Herkes kk ya oy vermek zorunda diyosun ya. Hocam vermeyecek kimse oy felan diyorum. Sen ben versek bir şey değişmeyecek diyorum. Ben zafere oy ver demedim.
Halk tarafından kim en cok desteği görüyorsa ı aday olmalı. Bu kadar basit. Kılıçdaroğlu aday olamaz.
Hocam sanıyorsun ki ülke avrupa ülkesi, yada bir afrika ülkesi. Ülkenin düzeltilmesi gereken gerçeklerinden uzaksınız.
Bu zamana kadar ki hükümetlerin icraatlarında hepsinde güzel şeyler olmuştur, ama azınlıkta kaldığından, halen yine enflasyonla mücadele eder duruma geldik.
Hiç bir hükümet, tekrar seçilmek istediğinden halkını fakirliğe itmek istemez, ama ülkenin gerçeklerine parelel yapılabileceklerin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Evet biliyorum BU YETMEZ.
halk da o kadar masum değil!
vergi kaçırmak için şirket adına oğluna kızına araç almalar,
evine mutfak eşyası alıp da şirkete fatura etmeler,
kosgeb'ten iş kredisi alıp da bu paraları bir şekilde iş amaçlı kendi menfaatlerine çevirmeler,
devleti dolandırmak için dışarıdan ssk'lı işçi almış gibi göstermeler,
başkasının diplomasını alıp şirket ofis kurmalar,
ziraat bankasından çiftçi kredi alıp da,
evini arabanı yenilemeler,
devlete gelirini düşük gösterip de devletten kömür,
öğrenci yurt hizmetlerini bedavaya getirmeler,
araya adam koyup iş yaptırmaya çalışmalar,
geçen pandemi de bile işçileri eve göndermeyip eve göndermiş gibi gösterip devletten ekstra hibe para almalar,
köşeyi dönüp hızlı para kazanma hevesleri hep bu ülkenin insanında var.
Şimdi bu insanlar grubundan kişilerin Vekil olduğunu düşün,
o koltuğa oturunca neler neler yapar yada yapmaz.
bunu düşün lütfen.
Bunlara rağmen yine bu ülkede canla başla çalışan samimi insanlar var. zaten olmasaydı yapı tamamen çökerdi.
Bu arada şunu da ekleyeyim,
Kosgeb'in anahtar teslim fabrika teslimine kadar geniş bir hibe programı var. Eğer iş kurmak istersen, ülkeye dolar getirip gelecekte çocuklarının bu enflasyon ve kur sıkıntısında yaşamasını istemiyorsan değerlendirebilirsin.
Ben kendi çapımda (yetmez biliyorum) bu ülkede dışardan dolar getiriyorum, yurtdışına hizmet ve ürün satıyorum dönem dönem.
Hayatım boyunca devletten tek bir maaş almadım, sadece kısa dönem askerlik yaparken devletin bize verdiği ufak bir aylık vardı:)
Eğer ülkedeki sen ben üretim yapıp da en azından ithal edilecek ürünlerin yerine mümkün olduğu kadar yerlilerini üretmezsek ve dünyayı pazar görüp ürün ve hizmet satmazsak bu ekonomik sorunların hiç biri düzelmeyecek bilesin. torunlarımız da bu sorunlarla boğuşacaklardır..
Bu sözünüzü iade ediyorum.
"İyi gösterme çabalarınız yok mu bizi bitiriyor"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_ahmet -- 6 Haziran 2022; 10:29:49 >
-
Seçimi kaybederse gitmem diye birşey söyleyemez. Sonuçlarının bunu söyleyen için kabusun başlangıcı olacağını söylemeliyim.
Gitmiyoruz demek, muhalefetin çağrısıyla ezici çoğunluğun iş bırakmasından sonra seve seve giderize döner.
Bu sadece pasif bir eylem örneği. Ama işe yarar.
Artık TR akıllı mantıklı devlet insanları tarafından yönetilmeli. Yoksa boş ekmeğe 15 Tl vermeye hazır olmalıyız. Bu dönem ya son bulacak ya son bulacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 6 Ağustos 2022; 23:25:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne güzel diyorsunuz bu seçimin bir dönüşü yok. Kazandı kazandı yani.
Ben de size şunu sorayım. Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş ikilisinden hangisi halktan DAHA ÇOK oy alır?
Ümit Özdağ gereken çağrıyı yaptı zaten. Mansur Yavaş yine millet ittifakının adayı olacak. E daha ne? Amaç akp yi göndermek değil mi? Neden riske atalım kk ile?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X