Şimdi Ara

AKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
6.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mugetsuga

    Bu 2008-2012 üyeliklerini patlatıp bir anda mantar gibi türeyen şahıslardan birine benziyor. Aynı taktik hiç şaşmıyor yazdıkları. Ya gelen komut aynı ya da tek bir kişi yapıyor bunu.

    Parayla alıyorlar bu hesapları sanki yeni üyeden çok farkı oluyor böyle yapınca. Yeni taktik bu eski hesap alıp burada parti trollüğü yapıp banlanana kadar konu açmak.

    Birşeye yaradığını mı sanıyorlar artık neyse. Maaşlı trol olduğu kabak gibi ortada.


    Forumdaki üyeleri de tanıyor herkese cevap vermiyorlar.

  • Kankam İstanbul’da ilk 500 litre su insani ihtiyac diye faturalandırılmıyor. Su faturanda yazar bu bilgi. Bana 25-30 lira gelen su bu adamdan sonra 10 ile 15 liraya düştü. Ancak doğalgaz ve elektrik faturalarim artti, sebebini ben de bilmiyorum. Bekarim - tek kalıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F059F8BEE

    Ya kardeşim burası sosyal devlet, sosyal devletlerde vergi şart. Devlet inanılmaz sosyal yardım yapıyor pandemi de kaç milyon aileye yardım yapıldı, kaç tane aileye çocuk başı para veriliyor hasta olan kişilere de veriliyor hastanelerde sadece muayene ücreti veriyoruz, eee devlet bu parayı nereden bulacak? Bankada basmıyor herhalde vergi yoluyla vatandaşlardan almak zorunda Avrupa'da maaşların %60'ı vergi. Böyle olmazsa sosyal yardımlar yapılamaz. Siz asıl İmamoğlunu eleştirin adam fakir ailelere suyu bedava yapacağım dedi geldiğinden beri zam üstüne zam ekmekten bahsetmiyorum bile.

    “Avrupa'da maaşların %60'ı vergi”

    Kendine bi iyilik yap ve acilen ahaber izlemeyi bırak!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 12 Kasım 2020; 5:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman millet mazalla bi nefes filan alır, sakın ha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de fazla fazla vergi toplanmazsa bu müteahhit arkadaşlar taş mı yiyecek? Ne olur verginizi ödeseniz de birkaç milyar dolarcık daha yeseler? AKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Avrupa doğalgazın bin metreküpünü 120 dolar civarında satın alırken, Türkiye’nin aynı miktarda doğalgazı 280 dolara almasının nedenini “ticari sır” olarak açıkladı


    https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/dogalgaz-fiyati-ticari-sirmis-5773068


    Bu adamlara deprem vergisi nerde diyorsun açıklama zorunluluğum yok diyorlar AKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti!  Doğal gazı neden bu kadar pahallı alıyoruz diye soruyorsun ticari sır diyor ve hala birşeyleri anlayamıyorsunuz değil mi ? Allah'tan donanım haber'e üye olurken 1+1: sorusunu sormamışlar yoksa bu kafa ile %80'niz bu foruma üye olamayacaktınız





  • AKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti!
  • şükür bugün de şaşırmadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende adanalıyım hemşerim öyle bir zamana geldik ki iktidarın arkasından yorum yapan bile tutuklanma korkusu ile birşey söyleyemiyor, cidden sonumuz iyi değil

  • bizim sosyal devlet mi kdv yi düşürecek. AKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti! 

    adamlar pandemide bile durmaksızın tüm sayaçları okutup faturaları ödettiler.

    demediler ki siz 1 sene kullanın yıl sonunda toplu ödeme alırız.

  • AKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etme cahille muhabbet küstürür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizin tayfanın temel sorunu "Dunning–Kruger sendromu." Hiçbir araştırmaya, hiçbir veriye gerek duymadan her şeyi kafadan sallama ve salladıklarına inanma konusunda olağanüstü yeteneklisiniz. Ben sadece Google'a Almanya'da gelir vergisi oranları yazdım sonuç aşağıda. Nerede sizin o salladığınız %60?


    AKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti!
  • AKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti! harbiden kabul edeceğinizimi sandınızAKP,Doğalgaz ve Elektrikte KDV'yi %18'den %1'e indirilmesi teklifini Redetti! 

  • Çalmaya doyamadilar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin kitlenin hepsi ya cahil ya yalancı olmak zorunda mı?

    Almanyada herkes için %60 gelir vergisi zaten yalan öyle birşey yok. Onu geçtim git bak bakalım Almanyada harcamalardan bizim kadar vergi alınıyor mu?

    ÖTV + kdv cart curt diye diye dünyanın harcamalarda en çok vergi alan 2-3 ülkesinden biriyiz. Vergiler nereye gidiyor diyoruz azar işitiyoruz. Kardeşim madem kirli iş çevirmiyorsan, vergilerin nereye gittiğini kalem kalem hazırlatırsın kamuya açıklarsın, en fazla 1 haftanı alır. Sadece türk telekomda o allahın arabına peşkeş çekip hibe ettikleri para ile, şu en son yapılan 2 köprünün tamamı cepten karşılanırdı.


    İşinize gelince yalandan da olsa Almanya'yı örnek gösterin, işinize gelmeyince burası gavur memleketi mi lafları tam tipik sizin cenaha özel karakterli bir davranış.

    Hiç müslüman ülkelerden örnek gösterdiğinizi göremedik, kainatın en iyi müslümanları sizlersiniz göya





  • Bişeyide vatandaş için yapın ya.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.