Şimdi Ara

AKP Çok Fena Düşüyor.. (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.563
Cevap
66
Favori
517.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1406 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakande84

    quote:

    Orijinalden alıntı: hnzl

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kitsune


    quote:

    Orijinalden alıntı: hnzl

    quote:

    Orijinalden alıntı: stxanger

    bunu bilen bazı kadınlarımız da halen çok eşliliği istiyorum diyor kocamı arkadaşıma önerdim diyor neler neler bu ülkede cidden sorun var öyle böyle değil.Kadını cinsel obje olmaktan Atatürk kurtarmıştır.

    yav he he kardeş ya

    Maraş neden kurtarıldı bir bak bakalım. Sütçü imam neden fransız askerlerine ateş açtı?

    ve savaştan sonra neden bir Türk kadın Fransızlar tarafından dünya güzeli seçildi?

    “1932 yılında Cumhuriyet gazetesinin tertiplediği güzellik yarışmasını Keriman Halis kazanmıştı. Aynı yıl Belçika'nın Spa şehrinde 28 ülkenin katılmasıyla dünya güzellik yarışması düzenlenmişti. 1913 yılında doğan Keriman Halis, bu yarışmaya Türkiye'yi temsilen katıldı. Günlerce Spa şehrinde kalan güzeller, çeşitli kişilerle görüştü ve konuştular. Yarışma gününde jürinin önünde kızlar birer birer geçip giyimleriyle, bakışlarıyla, tebessümleriyle puan toplamaya çalıştılar. Jüri salona geçip, puan değerlendirmesi yapmak istedi. Başkan kürsüye geçerek :

    - Sayın jüri üyeleri, bugün Avrupa'nın Hıristiyanlığın zaferini kutluyoruz. 1400 senedir dünya üzerinde hâkimiyetini sürdüren İslamiyet artık bitmiştir. Onu Avrupa bitirmiştir. Bir zamanlar sokağı bile, pencere arkasından seyredebilen Müslüman kadınların temsilcisi Türk güzeli Keriman, mayo ile aramızdadır. Bu kızı, zaferimizin tacı kabul edeceğiz, onu kraliçe seçeceğiz. Ondan daha güzel varmış, yokmuş bu önemli değil... Bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz. Bu sene İslamı yenmenin zaferini kutluyoruz. Avrupa'nın zaferini kutluyoruz. Bir zamanlar Fransa'da oynanan dansa müdahalede bulunan Kanuni Sultan Süleyman'ın torunu işte mayo ve sutyen ile önümüzdedir. Kendini bizlere beğendirmek istemektedir. Biz de bize uyan bu kızı beğendik. Müslümanların geleceği böyle olması temennisiyle Türk güzelini dünya güzeli olarak seçiyoruz. Fakat kadehlerimizi Avrupa'nın zaferi için kaldıracağız."

    Böylece Keriman Halis dünya güzeli seçildi. Resimleri gazetelerde basıldı. Hatta kartpostal yapılarak satıldı, elden ele dolaştı.”

    Soyle seylere inaniyorsunuz ya hayret ediyorum size.

    Tamam inanmayalım hadi o adam onları söylememiş olsun peki gelinen nokta çok mu iyi oldu?

    Hadi beyin fırtınası yapalım...


    Savaşı kimlerin sayesinde kazandık? Bu askerler ne işin ölmeyi göze aldınlar? Savaştan sonra olacakları bilseydiler savaşırlar mıydı? Bu ülkeyi ingiliz, fransız alsaydı neleri değiştirdi?

    Acaba kandırıldık mı? Aslında bu ülkenin gerçek hakimi avrupa ülkeleri miydi özellikle ingiltere miydi ki hep onların istediği şeyler değişti?

    Sadece beyin fırtınası ya korkmayın bu kadar. Yoksa hristiyanlar gibi "Göklerdeki Tanrı" nız mı var? Yani aslında tanrı zannettiğiniz kişi veya kişiler? Gerçeklerin geç de olsa ortaya çıkma gibi huyları vardır.

    Şunu unutmayın, dh forumdan birisi söylemişti dersiniz:

    "Yakında yıkılmaz zannedilen, kan ve kaosla beslenen koca koca ideolojilerin yıkıldığını göreceğiz."


    Bu son cümlenizin gerçekleşmesini temenni ederim. İnsanın kanını alarak yönetilen bütün sistemler yok olsun.

    Ancak sizin baktığınız noktada hem laik, hem müslüman olunmaz diye bir cümle kurmuştunuz. Bu cümleyi neye dayandırıyorsunuz?

    Laiklik, benim bildiğim ve Atatürk'ün anlattığı kadarıyla din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılarak bağımsızlaştırılmasıdır. Geçmişe dönüp hatırlayalım.

    Osmanlı döneminde nasıl kararlar veriliyordu? Şeriat kanununa göre derler. Öyle midir peki? Yoksa kişilerin kendi istekleri ve arzularına ters gelen düşüncedeki insanları hapsettikleri, idam ettiklerini bilmez miyiz?

    Bütün karşıt düşüncedeki insanlar hapsolmuşlardır. Bütün bunlar aslında baktığınızda hoşgörü dininde olmayan şeylerdir.

    Laikliği getiren Atatürk'ün din ile alakalı birçok icraati olmuştur. Dilerseniz bunları da bulur çıkartırım size. Ancak sadece bir cümlesini size iletmek istiyorum (Ekşisözlük'ten alıntı yaptım. Küçük büyük harflere bu nedenle takılmayın, tek tek düzeltemedim):

    ey arkadaşlar,ben soylu bir milletin evladıyım......
    muhterem milletime tavsiye ederim ki sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların, kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etme dikkatinden bir an feragat etmesin! tarihimizi tetkit ediniz, türk'ün çektiği bütün felaketler, maruz kaldığı telikeler ve musibetler hep kendi özbenliği, milli varlığını ihmal ederek nereden geldikleri, ne oldukları ve hangi nesle mensup bulundukları belirsiz bir takım kimseleri kendilerine reis tanıyarak onların şuursuz bir vasıtası olmak mevkiine düşmüş olmasındandır!....

    allah birdir, şanı büyüktür. dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur. türk milleti daha dindar olmalıdır. o (hz. muhammed v.a.s.) allah'ın birinci ve en büyük kuludur.

    her sarıklıyı hoca sanmayın. din bir vicdan meselesidir. herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. bizim dinimiz en makul ve en tabii dindir.kendimize kafi derecede güvenip ve kudretimizi bildiğimiz icin islam'ın mukaddes yerlerinin musevilerin ve hiristiyanların nüfuzunun altında girmesine mani olacağız.....

    buraların avrupa emperyalizminin oyun sahası olmasına müsahade etmeyeceğiz.şimdiye kadar dinsiz ve islamiyet'e lakayt olmakla itiham edildik!....

    asıl küfür onların bu yanlış zannıdır. bu yanlış tefsiri yapanların maksadı, islamların kafirlere esir olmasını istemek değil de nedir?.....toplumsal düzenimizi, bilerek veya bilmeyerek, bozucu kimselere müsamaha edemeyiz. vatan bir bütündür parcalanamaz. türkiye türklerindir. işte milliyet perverlerin prensibi budur. biz ne bolşevik, ne de komünistiz; ne biri ne diğeri olamayız. cünkü biz doğrudan doğruya milliyetperver ve türk milliyetciyiz.ne mutlu türküm diyene. "
    mustafa kemal atatürk

    Laikliğin temel sebebi işte budur. Siyasetin kirli oyunlarından, diğer ülkelerin kirli emellerinden uzak, herkesin yaşayabildiği özel bir alanda olması arzusu. Bu sebeple sadece bu düşüncenizi bir daha gözden geçirin derim.

    İyi geceler.

    Anayasada ki ifadelere baktığımızda; Devlet, laiklik ilkesi ile tüm dinlere karşı aynı mesafede durmayı, dinsizlere karışmadığı gibi, dindarlara da karışmamayı taahhüt eden bir görünüm sergilemektedir.

    Buradan da anlayacağımız gibi laiklik başlı başına bir Devlet ilkesidir. Kişiler bu yüzden laik olamaz. Laik bir Cumhuriyette yaşıyorum gibi bir ifade doğru olur ama kalkıp da ben laikim demek anayasada ki ifadelere göre düşünürsek saçma bir ifade olurken halka yaşatılan şekliyle bakarsak dinden çıkmış oluruz. Nedeni aşağıda;

    İslam bir din olduğuna göre, laik bir devletin görevi dindarlara karışmamaktır. On yıllardır devam eden şimdilere çözülen başörtüsü sorunu, irtica sorunu gibi olayların yaşandığı bir ülkede laiklikden bahsedilemez.

    Kamalist rejim laikliği yanlış yorumlamıştır. Laiklik bizim ülkemizde islama karşı bir olgu gibi yaşatılmış ve yansıtılmıştır. mesela okullarda namaz kılınması laikliğe aykırı bişeymiş gibi medya yolu ile propaganda yapılmış ve rejim tarafından desteklenmiştir.

    Tabi buralara girmeyelim laiklik adı altına yapılan zulüm anlat anlat bitmez. Laiklik namaza dahi engelse ben laikim demek İmanın tüm şartlarına olduğu gibi ilk şartı olan Allaha inanmamıza dahi engel oluyor. Çünkü namaz kılmak Allahın emridir. İslamın şarlarına baktığımızda 2. şart namaz kılmaktır. laik olmak buna engelse ben laikim demek ben Müslüman değilim demektir.

    Bundan da laik olmak=Dinsiz olmak anlamı çıkar.

    Ayrıca şu da bir gerçektir ki şeriatçı olmak= Dindar olmaktır. Ben Müslümanım ama şeriata karşıyım demenin, ben dinsizim demekten bir farkı yoktur. Çünkü Kur'anın tek bir ayetini bile inkar etmek İslamı inkar etmekle aynıdır.

    "Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar kafirlerin ta kendileridir."(Mâide Suresi / 44. Ayet)

    "Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar zalimlerin ta kendileridir."(Mâide Suresi / 45. Ayet)

    "Kim Allah'ın indirdiği ile hükmetmezse işte onlar fasıkların ta kendileridir."(Mâide Suresi / 47. Ayet)

    Gördüğünüz gibi kur'an da çok ağır iadeler var. Kur'anın "kafir" dediğine biz "Müslümandı ya o" desek ne fayda?


    Din ve dindarlıkla ilgili sözlerine gelince:


    (Ey Resûlüm!) Hem (o kitâbı,) onların arasında Allah’ın indirdiğiyle hükmet ve onların arzularına uyma ve Allah’ın sana indirdiği şeylerin (hükümlerin) bir kısmından seni şaşırtmalarından sakın. Buna rağmen (sana indirilen hükümden) yüz çevirirlerse, artık bil ki Allah ancak, onlara bazı günahları yüzünden bir musîbet vermek istiyor. Ve şübhesiz ki insanların birçoğu, gerçekten fâsıktırlar. (Mâide Suresi / 49. Ayet)

    İfadelerden anlaşılıyor ki ırkçılıkla milliyetçilik çok fena bir birine karıştırılmış.

    Kaynaklarınızı biraz değiştirirseniz kendi ifadeleri ile dini inkar ettiğini, doğacı olduğunu; yaşamın denizden geldiğine, ilk atalarımızın balıklar olduğuna inandığını görebilirsiniz.

    "Gökten indiği sanılan kitaplar" sözünü youtube da kendisinden canlı kanlı dinleyebilirsiniz.

    “Efendiler, bütün insanlığın görgü, bilgi ve düşüncede yükselip olgunlaşması, Hristiyanlığı, Müslümanlığı, Budizmi bir yana bırakarak basitleştirilmiş ve herkes için anlaşılacak duruma getirilmiş saf ve lekesiz bir dünya dininin kurulması ve insanların, şimdiye kadar kavgalar, çirkeflikler, kaba istek ve iştahlar arasında bir sefalethanede yaşamakta olduklarını kabul ederek, bütün vücutları ve zekâları zehirleyen zararlı tohumları yok etmeye karar vermesi gibi şartların gerçekleşmesini gerektiren «birleşik bir dünya devleti» kurma hayalinin tatlı olduğunu inkâr edecek değiliz.”

    KAYNAK:

    [1] M. Kemal Atatürk, Nutuk, Türk Devrim Tarihi Enstitüsü, 9. Baskı, Milli Eğitim Basımevi, Istanbul 1969, cild 2, sayfa 713.

    Bölüm 14: Lozan Barış Konferansı ve Saltanatın Kaldırılmasına İlişkin Gelişmeler, Hilafet Meselesi

    Konu 24: Hilafet Konusunda Halkın Şüphe ve Endişesini Gidermek İçin Yaptığım Açıklamalar.

    Bu kadar yeter diye düşünüyorum. Nutuk okusaydınız zaten bunları söylemezdiniz.

    Kurtuluş savaşında zaten Dindardı Cumhuriyeti kuranlar, ilmi siyaset diye birşey vardır. gerektiği yerde yalanda olsa gerektiği gibi konuşmak. kitleleri etkilemek bundan geçer.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84


    quote:

    Orijinalden alıntı: ati39

    Akpartili arkdaşlarım,

    Ülkenin %50 si Ak partinin doğruna yanlışana sonuna kadar biat eden insanlar var...

    Diğer %50 si de Akpartiden tamamen nefret ediyor.. ve bunun ortası yok ...

    Sizce bu çok doğru bir durumudur ? AK paretiye destek verenler ve yönetenler bu durumu neden düşünmezler nerede hata yapıyoruz diye...


    Diğer yüzde 50 nefret etmiyor sadece akp ye oy vermiyor kendi düşüncendir nefret söylemin.

    Hata neden yüzde 50 ninde muhalefet partilerinin iş bilmezliğinin değil. Benimde eşim dostumdan akpye oy vermeyen var ama chp nin gelmesinde istemiyor bu kadar basit. Nefret eden chp ve mhp nin bir bölümü, birde küçük bir kesim.

    Ben trakyalıyım arkadaşım ve bizim orada halk Ak parti den nefret ediyor..

    Ben Ak partiyi anlamaya çalışıyorum inan yaptıkları hiç mantığıma yatmıyor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ati39

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84


    quote:

    Orijinalden alıntı: ati39

    Akpartili arkdaşlarım,

    Ülkenin %50 si Ak partinin doğruna yanlışana sonuna kadar biat eden insanlar var...

    Diğer %50 si de Akpartiden tamamen nefret ediyor.. ve bunun ortası yok ...

    Sizce bu çok doğru bir durumudur ? AK paretiye destek verenler ve yönetenler bu durumu neden düşünmezler nerede hata yapıyoruz diye...


    Diğer yüzde 50 nefret etmiyor sadece akp ye oy vermiyor kendi düşüncendir nefret söylemin.

    Hata neden yüzde 50 ninde muhalefet partilerinin iş bilmezliğinin değil. Benimde eşim dostumdan akpye oy vermeyen var ama chp nin gelmesinde istemiyor bu kadar basit. Nefret eden chp ve mhp nin bir bölümü, birde küçük bir kesim.

    Ben trakyalıyım arkadaşım ve bizim orada halk Ak parti den nefret ediyor..

    Ben Ak partiyi anlamaya çalışıyorum inan yaptıkları hiç mantığıma yatmıyor..



    Öncelikle samimi cevabına binaen samimi cevap vereyim. Kardeşim herkes herkesi sevmek zorunda değil. Yanlışlar elbette var ve olacak, yok demek gaflet olur. Ama bu demek değilki halk hata yapıyor. Bakın buradaki akp karşıtının nefret söylemleri akp seçmenin endişelendiriyor ve haklı olarak akpyi savundurıyor. Şurada yazanların hadi bir bölümü çoluk çocuk olsu. Ama birçoğu çok kötü sözler ssrfediyor e sonuç olarak muhalefette farklı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada su caglayan adliyesindeki olay da inandirici gelmiyor
    Gelismeler nasil olacak gorucez ama tamamen akp partinin isine gelecek bir mevzu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84


    quote:

    Orijinalden alıntı: ati39

    quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahors84


    quote:

    Orijinalden alıntı: ati39

    Akpartili arkdaşlarım,

    Ülkenin %50 si Ak partinin doğruna yanlışana sonuna kadar biat eden insanlar var...

    Diğer %50 si de Akpartiden tamamen nefret ediyor.. ve bunun ortası yok ...

    Sizce bu çok doğru bir durumudur ? AK paretiye destek verenler ve yönetenler bu durumu neden düşünmezler nerede hata yapıyoruz diye...


    Diğer yüzde 50 nefret etmiyor sadece akp ye oy vermiyor kendi düşüncendir nefret söylemin.

    Hata neden yüzde 50 ninde muhalefet partilerinin iş bilmezliğinin değil. Benimde eşim dostumdan akpye oy vermeyen var ama chp nin gelmesinde istemiyor bu kadar basit. Nefret eden chp ve mhp nin bir bölümü, birde küçük bir kesim.

    Ben trakyalıyım arkadaşım ve bizim orada halk Ak parti den nefret ediyor..

    Ben Ak partiyi anlamaya çalışıyorum inan yaptıkları hiç mantığıma yatmıyor..



    Öncelikle samimi cevabına binaen samimi cevap vereyim. Kardeşim herkes herkesi sevmek zorunda değil. Yanlışlar elbette var ve olacak, yok demek gaflet olur. Ama bu demek değilki halk hata yapıyor. Bakın buradaki akp karşıtının nefret söylemleri akp seçmenin endişelendiriyor ve haklı olarak akpyi savundurıyor. Şurada yazanların hadi bir bölümü çoluk çocuk olsu. Ama birçoğu çok kötü sözler ssrfediyor e sonuç olarak muhalefette farklı değil.

    her ne olursa olsun ben de kötü sözlere karşıyım arkadaşım..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: stxanger

    sen halife sistemini kabul ediyorsan et yurt dışındaki papa olayını örnek vermişsin.Ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun.AB'nin g.tünden ayrılmıyorsun sonra da AB'ye girmek istemiyorum diyorsun yani ingiliz siyaseti yersen.Hem öyle hem böyle olunmaz.Atatürk'ün kurduğu devrimler yıkılmaz yıkılamaz.Bu parti yavaştanda olsa Atatürk hegomanyasını ve devrimlerini yıkıyor biz buna karşıyız.Yol metro yapabilir ona dediğim bir şey yok yapsın zaten sonuçta aylık cebine giren paranın hatte hesabı yok.Biraz da bizim vergilerimizle ülkeye faydası dokunsun.Doğuda kaçak elektrik kullanan insanın hesabını sormayan bir hükümet var.Doğu'da devlet otoritesini hiçe sayan insanlara hesap sormayan bir hükümet var.Sen bana çıkıp Abdülhamit kılıklı adamları savunma bana.
    http://www.radikal.com.tr/yazarlar/ayse_hur/ii_abdulhamitin_muzirla_savasi-1182705

    Yazdıklarımdan hiçbir şey anlamamışsın buna rağmen laf kalabalığı yapıyorsun. 2. Abdülhamid hakkında bir sürü yalan ve iftira dolanıyor ortada. ve bu örnekte de oluğu gibi kaynakları en fazla 20-30 yıl öncesine ait üç beş kitap.

    şikayet edildin bunu da bil, bildiğin hiçbir şey yok oku biraz öğrenirsin.

    Seninle tartışmak kadar hatalı ne olabilir ki?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    />


    akp lilere kesinti yok.

    Seviyesizlik diye tabir edilen şey bu olsa gerek. üşenmeden kalkmış gif yapmış bir seviyesiz diğeri de paylaşıyor işte.

    sonrada düşünün durun siz acaba neden bizim partiler iktidara gelemiyor diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hnzl

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    />


    akp lilere kesinti yok.

    Seviyesizlik diye tabir edilen şey bu olsa gerek. üşenmeden kalkmış gif yapmış bir seviyesiz diğeri de paylaşıyor işte.

    sonrada düşünün durun siz acaba neden bizim partiler iktidara gelemiyor diye.

    gif yapan sorunlu oluyor tabi.ağzına ampül sokan değil :)




  • abdullahors84 kullanıcısına yanıt
    Hangisinin belgesi hocam anlamadım.Gösterince montaj dicekler.Geçen 4 pilot şehit olunca eski pilotlar tvlerdeydi askeriyeden kaçışı anlattılar.Kaçmasa hapisteydi çoğu.Eğitim vericek pilot kalmadı mı diye sordular onu bilemem dedi.Bir kere de rütbe yükselticek
    pilot bulamamışlardı diye hatırlıyorum.

    Yolsuzlukları kör gözler gördü bunlar görmedi.Saatler falan da çakma kesin bir bakanın bir iş adamına saat getirtmesi normal (parasını verdim diyor belgesi peçete)

    Parsel parsel satım ise ben değil Arınç dedi.Hükümet sözcüsü hükümetin belediye başkanına dedi bunu.İlla hesap sorulmucak mı?

    Elektrik hala olmadığı için link falan yok resim yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 31 Mart 2015; 19:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hnzl

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    />


    akp lilere kesinti yok.

    Seviyesizlik diye tabir edilen şey bu olsa gerek. üşenmeden kalkmış gif yapmış bir seviyesiz diğeri de paylaşıyor işte.

    sonrada düşünün durun siz acaba neden bizim partiler iktidara gelemiyor diye.

    Düşündük. Çünkü biz dinle halkı kandırmıyoruz. Allah Allah diyip her haltı yemiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hnzl

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    />


    akp lilere kesinti yok.

    Seviyesizlik diye tabir edilen şey bu olsa gerek. üşenmeden kalkmış gif yapmış bir seviyesiz diğeri de paylaşıyor işte.

    sonrada düşünün durun siz acaba neden bizim partiler iktidara gelemiyor diye.

    iktidara gelemememizin nedeni çok açık; ALLAH İLE ALDATMIYORUZ!




  • bakara makara diyerek, biz dalga geçsek ortalığı ayağa kaldıracak tipler.dalga geçen akp li olunca gıkları çıkmıyor.böyle yüzsüz olup iktidar olmaktansa hiç olmamak daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeytv


    quote:

    Orijinalden alıntı: ersin96

    AKPnin düşmesi cidden çok sevindirici ama ne CHP ne HDP ne MHP taraftarıyım, bu ülke siyasetinden cidden hiç hoşnut değilim. Belki boş oy atarım, şuan kararsızım bakalım.

    Akp düşerse türkiye düşer

    Konuyla hiç ilgilenmiyorum, umrumda da değil çünkü hiçbir siyasetçiye güvenmiyorum. Ama Akp'nin a sını büyük yazmayı ihmal etmezken, Türkiye'nin T sini küçük yapmanız sizin mesajlarınızın inandırıcılığını zedeliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savkar

    quote:

    Orijinalden alıntı: hnzl

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    />


    akp lilere kesinti yok.

    Seviyesizlik diye tabir edilen şey bu olsa gerek. üşenmeden kalkmış gif yapmış bir seviyesiz diğeri de paylaşıyor işte.

    sonrada düşünün durun siz acaba neden bizim partiler iktidara gelemiyor diye.

    gif yapan sorunlu oluyor tabi.ağzına ampül sokan değil :)

    Ağzında her ampül olanı ak partili sanan zihniyet sorunlu oluyor mu peki? Bu soruda mantıksız oldu kaç insan ağzına ampül alır ki?

    Soru soruyu çekiyor yine: Teknoloji bu kadar ilerlemişken cahil kalmayı başaran, nette her gördüğüne inanan kişiler sorunlu oluyor mu?

    Akıl var mantık var neden ak parti için ağzına ampül alır diye hiç düşündünüz mü?

    Olay Pakistan da 2012 de oluyor kardeşim buyurun, aşağı doğru bakıver sana zahmet:http://www.aljazeera.com/indepth/features/2012/06/2012628131212441218.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jewel_py1

    Elektrikler de kesildi..
    AKP kan kaybediyor arkadaşlar..
    CHP olarak biz; son darbeyi vurmak için suların da kesilmesini bekliyoruz..

    Dünyada batsa cehape ve zihniyeti iktidara ge le mezzz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülke hepsini gördü akpye karar verdi hakli olarak. Rakip parti yokki neyin kafasını yaşıyor bu CHP MHP vb.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    quote:

    Orijinalden alıntı: hnzl

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    />


    akp lilere kesinti yok.

    Seviyesizlik diye tabir edilen şey bu olsa gerek. üşenmeden kalkmış gif yapmış bir seviyesiz diğeri de paylaşıyor işte.

    sonrada düşünün durun siz acaba neden bizim partiler iktidara gelemiyor diye.

    iktidara gelemememizin nedeni çok açık; ALLAH İLE ALDATMIYORUZ!

    Erdoğanı tanımadan iftira atıyorsun ve Allah diyebiliyorsun bravo

    Erdoğanı git tanıyana sor. Sana en doğal haliyle konuştuğunu söyleyecektir. En eski videolarını bul izle adam Başbakan olunca aniden din, İman demeye başlar dersinki bu adam bizi kandırıyor. Adam her zaman aynıydı Başbakan olunca değişmedi ki bu iadeyi rahatlıkla kullanabilelim.

    Bir önceki mesajımada bak o kadın pakistanlı az araştırın Allah aşkına




  • Enerji muhabbetinde üstlerine gidilmesn diye
    adamlar Berkin ELVANIN savcısı ile BAYLOZU fedaa ettiler
    gündem değiştirmede accayip iyiler

    bu konuda Hükümeti takdir ediyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Swords Of Fate

    quote:

    Orijinalden alıntı: turkeytv


    quote:

    Orijinalden alıntı: ersin96

    AKPnin düşmesi cidden çok sevindirici ama ne CHP ne HDP ne MHP taraftarıyım, bu ülke siyasetinden cidden hiç hoşnut değilim. Belki boş oy atarım, şuan kararsızım bakalım.

    Akp düşerse türkiye düşer

    Konuyla hiç ilgilenmiyorum, umrumda da değil çünkü hiçbir siyasetçiye güvenmiyorum. Ama Akp'nin a sını büyük yazmayı ihmal etmezken, Türkiye'nin T sini küçük yapmanız sizin mesajlarınızın inandırıcılığını zedeliyor.

    bilerek yazmadım klavye mağduruyum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Belluschi_16


    quote:

    Orijinalden alıntı: hnzl

    quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodborne

    />


    akp lilere kesinti yok.

    Seviyesizlik diye tabir edilen şey bu olsa gerek. üşenmeden kalkmış gif yapmış bir seviyesiz diğeri de paylaşıyor işte.

    sonrada düşünün durun siz acaba neden bizim partiler iktidara gelemiyor diye.

    Düşündük. Çünkü biz dinle halkı kandırmıyoruz. Allah Allah diyip her haltı yemiyoruz.

    Bunan bir önceki ve 2 önceki cevaplarımı oku sana da yanıt var

    Bu foruma o kadar çoksunuz ki yetişmek imkansız :)

    Adamın elinin altında internet var ve halen cahil kalmayı başarıyor. Bu lafım sadece sana değil genel




  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.