Şimdi Ara

AKN ve Kota'da yeni gelişmeler: Turkcell'den basın açıklaması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnternet serrvis sağlayıcıları AKN/AKK yi kaldırsa tüm sorunlar bitecek ama inat edip,kurnazlık peşindeler; her gün farklı açıklamalar geliyor,bakalım bu işin sonunda müşteriler mi İSS ler mi galip gelecek :D

  • Arkadaş "yol medeniyettir" DOĞRU ; DENİZ YOLU , HAVA YOLU , KARA YOLU şimdiki nesilde bunun yanına İNTERNET de eklenmiştir. Yani bu devirde internet KALİTESİ ,HIZI, ülkeler ve insanlar için belirleyici ve gelişmişliğe katkı sağlayan bir durumdadır.Lakin memleketimizde bu kadar PAHALI bu kadar KALİTESİZ ve bu kadar TİCARİ olan bir internet servisi ile GELİŞMİŞLİKTEN bahsetmek hayli zor olacaktır. Umarım gerekli düzenlemeler yapılır internet fiyatları YARI YARIYA düşer ve HİZMET KALİTESİ artar. Yahu biz her şeyi günü geçtikten sonra farketmez ZORUNDAMIYIZ!!!

  • Ben 1 mayıs itibari ile süperonline firmasını aradım. İnternet tarifelerini sordum bana olan tarifeleri saydı buna istinaden basında böyle bir söylenti var kota gelecekmiş doğru mu diye sordum bana verdiği cevap 2 mayıs itibariyle tarifeler güncellenecek şuan öyle bir düşüncemiz var 2 mayısta kesinleşir dedi. Burda bizim sesimizin çıkması TURKCELL firmasını korkuttu ve geri adım attı ancak biz uyursak dediklerini yapacaklar!

  • Erdi bey ve Mesut bey, Superonline neden kendi verdikleri modemi kullanmamız için diretiyorlar? Verdikleri modemleri kullanıcılar olarak kalitesiz buluyoruz ve kendi satın alacağımız modemi kullanmak istiyoruz. Bunu Superonline yetkililerine iletir misiniz? Teşekkürler.

  • 2 yıllık taahhütüm vardı. Gerekirse 1000 tl verip iptal edecektim. Mahkeme bilmemne gözümü karartmıştım.
  • Test edildi onaylandı, gece olan indirme harbiden de kotaya girmiyor

  • Btk çok güzel bir iş yaptı fakat bence yapması gereken bir şey daha var firmalara makul fiyatlandırma konusunda baskı yapması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa akk nin kalkması hiç bir işe yaramaz. 25 mbs sınırsız internete her ay 90 tl ödeyeceksek hiç kalkmasın akk daha iyi. Bu hızda ki fiyat en fazla 40-50 civarında olmalı. Ülkede herkes holding sahibi değil her ay sadece internete 100tl ye yakın para yatırsın.

  • Şimdi TTnet - Turknet - .Turkcell Superonline kota getirmiyosa eğerki, Kablonet neyine güveniyorda hala ne bir açıklama yapıyolar ne de sitede fiyatlandırma ve paketler hakkında bir düzeltme yapıyorlar.Ben 50mbit 250gb 90tl lik interneti kullandığımdan merak ediyrum açıkcası.eğer kablonet tek başına böyle devam ederse buna KAMİKAZE denir!

  • TTnet ile görüştüm . gece 02-08 arası AKK olmaması ve ekstra bir ücret ödenmeyeceğini söylediler eğer öyle olursa güzel olmuş gibi ama yinede bir denemek lazım.

  • Bence Superonline ağır tepkiler ve abonelik iptali söylemleri gelince yapacaklarından vazgeçip yalanlamak durumunda kalmış olabilir.

  • Superonline 100Mbit kullanıyorum ilk zamanlar 99TL ye 200GB AKKvardı , 175GB a düşürdüler en son 150 ye düştü , fiyat aynı tabii.
    Bu nasıl bir gelişmedir anlayamadım...Kota AKN falan kalkacaksa 100Mbiti rüyamda görürüm artık 299TL ye...
  • Millete tahattüt dayatmanın amacı nedir nasıl bir firma bunlar ben istemıyorum tahattüt falan bu nasıl bir saçmalıktır .....
  • seçimlere yakın düzeltirler ama bu gidişle orta doğuda büyük bir din savaşı olacak gibi ! işte o zaman, tüm internet erişimi erişime çift taraflı erişime kapatılacaktır. !

  • Operatörlerin bu konu hakkında herhangi bir tasarruf yetkisi bulunmadığı gibi özellikle Turkcell’in müşteri memnuniyet prensipleri gereğince mevcut müşterilerimizin kontratlarında yer alan şartları kötüleştirecek bir davranışta bulunmamız söz konusu olamaz.

    Bu cümle tam bir sahtekârlık. Bundan 5 sene önce 2012 yılında superonline fiber abonesiydim. Sınırsız ve AKN siz aylık 69 tl ödüyordum. Taahütnamemin 3 yada 4. ayındaydım. Kimsenin okumadığı faturanın arkasına bir küçük bir yazı yazmışlar gelecek aydan itibaren tarifeme 50 gb AKN gelmiş ve eğer tekrar sınırsız ve AKN siz kullanmak istiyorsam 189 tl vermem gerektiğini yazmışlardı. Taahütüm daha yeni başlamış ve adamlar fiyatı bir anda 189 tl yaptılar. Kızdım hemen iptal ettirdim. Faturalarınıza Dikkat edin arkasına küçük bir yazı ile istediklerini yapabiliyorlar

  • Haziranda Tüm firmaların her 1 GB başına ücret alacağı söyleniyor şu an almamalarının tek sebebi anlaşmalarının böyle olmasıymış ve Kablo Netin her 1 GB başına 2 TL almasının sebebi ise devlete ait bir firma olduğu için önce kablonet başlamış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekkes -- 3 Mayıs 2017; 2:37:56 >
  • Türkcell yalan söylüyor weptekno da bir video seyrettim operatörleri teker teker arayıp bu durumu sordular kablo net devlet kurumu olduğu için 1 mayıstan itibaren yapılan yeni sözleşmelerde kota aşımı sonrası gb başına 2 tl alacak diğerleri özel olduğu için Haziran sonuna kadar uzatma istemişler ondan sonra yapılan sözleşmelerde de aynı durum onlar içinde geçerli.
    Burda tüketiciye söylenen büyük bir yalan var. Ayak üstü uyutuyorlar bizi.

    En güzeli donanım haber editörleri operatörleri arayıp teker teker bunun ayrıntısını sorsun ve bizim için bir video hazırlasın kafamızdaki soru işaretleri ancak bu şekilde biraz azalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ve 8 Saatleri arasında ki indirmeler sözde kotaya yansımıycaktı saat şu an 2:33 ve 4.5mb ile indirme yaparken şu an itibariyle 1.6mb ile indirme yapıyorum yani kotama yansımış ki hızım düştü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekkes -- 3 Mayıs 2017; 2:37:19 >
  • bu gece denedim indirmelerim kotama eklenmiş. ttnet.

  • i love you turknet

  • Merhabalar.



    Diyelim ki ay içerisinde akn noktasına ulaştık ve hızımız düştü. Peki 02.00 ile 08.00 arasında bir indirme yaparken benim hızım normal hızında mı olacak, yoksa akn ulaştığım hız üzerinden mi indirme yapacağım?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.