Şimdi Ara

AKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
15.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesut Cevik baya yaslanmis saclari dokulmus... Dur bir saniye eskiden de saclari yoktu ki onun
  • Başka operatörden geçersek cayma bedelini ödüyorlar mı?

  • Bu firmadan 5 aydır 69.90TL.'ye 100mb kotasız, AKN'siz, taahütsüz fiber internet kullanıyorum gayet memnunum.
    http://www.speedtest.net/result/7808634521


    AKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armageddon55 -- 18 Kasım 2018; 4:6:43 >




  • Tamda bunlarla röportaj yapılınca "fahiş cayma bedellerini" anlatan konum kural dışıymış diye silinmiş. Forumun geldiği hale bak, size reklam verelim ama bizim hakkımızda kötü birşey yazılmasına izin vermeyin.

    Bu bile bu firmadan uzak durmak gerektiğini açıkca gösteriyor!

  • Müşteri hizmetleri berbattır. Kurye gelip beni aramış, ulaşamamış sonra başvurumu iptal etmişler. Kapıyı bir çal bakalım evde kimse var mı yok mu? Kafaya bak. Sanki zorla müşteri olmaya çalışıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Upload hizlari elimizde degil olayina inanmiyorum , Kablonet 25/50/100 GB lik upload kotasi ( 10/15/25 TL ) alana 10 Mbit upload hizi sunuyor , demekki olabiliyormus , sadece duygusal herhalde

    Bu arada download kotam bitti :P


    AKN gerçekten kalkacak mı? | Millenicom ile özel söyleşi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 18 Kasım 2018; 10:26:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: armageddon55

    Bu firmadan 5 aydır 69.90TL.'ye 100mb kotasız, AKN'siz, taahütsüz fiber internet kullanıyorum gayet memnunum.
    http://www.speedtest.net/result/7808634521


    Naaaptın yiieen yaw o nasıl hız o hangi paket

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxe

    Kalktı
    Anlamsızca güldüm hocam sağolasın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: help21

    Naaaptın yiieen yaw o nasıl hız o hangi paket

    Alıntıları Göster
    Prestij paketi. Fiyatı 15tl daha artmış yinede muadiline göre çok uygun.
    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/basvuru/internet/prestij-kampanyasi/668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe?selectedCampaignId=668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe&SelectedInternetOfferId=1cf86534-98f7-4ac4-be9f-aa49818bc950




  • quote:

    Orijinalden alıntı: trumpet

    Upload hizlari elimizde degil olayina inanmiyorum , Kablonet 25/50/100 GB lik upload kotasi ( 10/15/25 TL ) alana 10 Mbit upload hizi sunuyor , demekki olabiliyormus , sadece duygusal herhalde

    Bu arada download kotam bitti :P


    Zamanında bende kullandım evet hızları gayet güzel memnun kalınacak kalitede net bağlantısı variyorlar lakin tamamen kendi altyapıları olmalarına rağmen AKN ve upload kısıtlaması yapıyorlar. Madem kendi altyapını kaliteli kablo hatlarıyla çekip hizmet veriyorsun neden kısıtlama yapıyorsun? Adamlar kendi altyapıları olmadıkları halde kotaları kaldırıp hizmet veriyorlar. Upload tarafına gelirsek evet adamların elini kolunu bağlayan Türk Telekom gibi bir tekel var. Uydunetin kendi altyapısında bu hizmeti kısmende olsa verebilmesi gayet doğal.




  • 5G ile kablosuz fiber intenet alabilecek miyiz?

  • 3 yıldır 16mbit tarifelerini kullanıyorum ve 2 yıl taahhüt yeniledim (aslında kanunen 1 yıldan uzun taahhütler bağlayıcı değil internet konusunda ama fiyat işime geldi). Gayet memnunum çünkü Türknet vb. gibi firmaların aksine karşınızda bir muhatap buluyorsunuz anında. İnternet siteleri oldukça kullanışlı. Abonelik evraklarınızı görüntüleyebiliyorsunuz, faturalarınızı kolayca ödeyebiliyorsunuz, tüketimlerinizi görebiliyorsunuz ve arıza kaydı oluşturabiliyorsunuz ki genelde o gün içinde hemen arayıp sorununuzla ilgileniyorlar. Veya direkt telefonla arayıp müşteri temsilcisine bağlanabiliyorsunuz. Herhangi bir arıza olduğunda sanırım Türk Telekom elemanlarını gönderiyorlar, altyapı Türk Telekom'un olduğu için malum. Hızla çözümleniyor çözülebilecek bir şeyse. Müşteri ilişkileri memnuniyetim 10/10. Fiyat 7/10. Bağlantı kalitesi ise tamamen Türk Telekom'la alaklı olduğu için yorum yapacak bir şey yok zaten.




  • Tüketici lehine bir şeyler olsun artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell açıklama yaptı, akn kalktıktan sonra kullanıcılardan herhangi bir ekstra bedel alınmayacaktır diye.
    Ulaştırma bakanı ise "AKN'nin kaldırılması dolayısıyla aboneler herhangi bir dilekçe vermeyecek. Bu uygulama nedeniyle de ilave ücret alınmayacak" dedi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan

    2 yıldır evine altyapı ve internet alamayan o editör benim :D Ülkemizin altyapıdan sorumlu vicdansızı yüzünden 2 yıldır 4.5G internet kullanıyorum.

    Olur da altyapı gelirse onlar için hangi operatörü kullanacağım konusunda çok büyük planlarım var, bence ses duyurmak, tepki göstermek için sizin de olsun.
    bizde de 1 yildir yok. nasil ama alisiliyor degil mi internetsiz kalmaya. hayatinda kitap acmamis ben 1 yilda sayamayacagim kadar kitap okudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @habib_723: Abonelik ile ilgili sana daha önce detaylı bilgi vermiştim zaten. Millenicom Türk Telekom alt yapısını kullanarak hizmet veriyor yani kendilerinin internet alt yapısına herhangi bir şekilde müdahil olma gibi bir durumları söz konusu değil. Türk Telekom alt yapısı olduğu için de senin akraban gibi Türk Telekom'da çalışan ve arıza biriminde bulunan kişiler bu alt yapıdan sorumlular. Yani eğer Millenicom'da böyle sorunlar olduğunu belirtiyorlarsa dönüp kendilerine bakmaları gerekiyor. Yoksa özellikle Millenicom'da böyle sıkıntılar var deme şansları yok.

    @tylolhot06: Merhabalar, cayma bedeli karşılanması gibi bir durum maalesef yok.

    @DarthLuca: Cayma bedeli konusunda zaten kendilerinin bahsetmiş oldukları vdsl/fiber paketleri taahhütsüz. Bu nedenle cayma bedeli bulunmuyor. Geri kalan taahhütlü paketler için de zaten kafalarına göre bir cayma bedeli belirlenmiyor, kampanyaların belirli kampanyasız ücretleri var bununla birlikte cayma bedeli çıkartılıyor.

    @eAkman: Özel mesaj yoluyla bilgilendirme yaptım sana. İstersen aboneliğinle ilgili yardımcı olabilirim. Abonelik sözleşmesini de kargodan beklemene gerek kalmadan kısa süre içinde aboneliğini gerçekleştirebilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woozie -- 18 Kasım 2018; 17:52:7 >




  • Netspeed millenicomdan daha iyi. 27 ay taahhut diyorlar. Bunlar da ttnetten hallice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçiş için dilekçe ek ücret tahaahüt tarzı şeyleri bu saatten sonra kimse yutmaz ama AKN içermeyen normal bir internet ücretini 100 liradan aşağı tutmazlar özellikle telekom için konuşuyorum.

    Fiyatlar gün ışığına çıktığında milletin dudağı uçuklar yakında.
  • Sitelerinde benim dikkatimi çeken de o oldu.
    27 ay taahhüt nedir la !
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.