Şimdi Ara

Aklını peynir ekmekle yiyen bir b&w satıcısı daha..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Y o r u m s u z . .

    http://sahibinden.com/220705752

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Komikmiş cidden

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun' lu bir eleman vardı. Yurtdışından , taa Amerikalardan falan ürün getirttiriyordu. O da fenaydı.
  • Ben konuya Fransız kaldım, ne oldu ? açıklama mı ? fiyatı mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohoo,böyle niceleri var sitede bir bilseniz,samsunlu eleman hala devam ediyor o güzelim satışlarına,artık hangi vatandaş bunlardan alışveriş ediyor,Allah bilir.




  • gayri ciddi olarak 9000 teklif ettim. ciddi ciddi 10000 altina vermeyecegini soyledi. 8000 e efsane logitech z5500 alacagim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satmis heralde ilan yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ilanı bugün gördüm. içimden bir ohaaa!! çektim çok afedersiniz
    bizim forumdaş sakgoz CM serisi BW lerini buna göre bedavaya satışa koydu diye de düşündüm hatta.
  • Kesinlikle başka bir yerden bir şekilde eline geçmiş kendisi zamanında Parasını verip satın almış olsa zaten utanır bu fiyata ilana koymaya. Takas, hediye, hibe vs.. gibi şekillerde eline geçmiş olma ihtimali yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aticus3

    ben de ilanı bugün gördüm. içimden bir ohaaa!! çektim çok afedersiniz
    bizim forumdaş sakgoz CM serisi BW lerini buna göre bedavaya satışa koydu diye de düşündüm hatta.


    evet oda efsane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır ben bir hi_fi sistem kurmayı planlıyordum,yani neredeyse bir seneyi geçti bu araştırmalarım(bilhassa burada bol,bol okuyarak),araştırdıkça,okudukça kafamda kendi dinlediğim müziklere göre en sonunda infinity sm_155 studyo monitor tipi hoparlörleri almaya karar verdim.Neyse bu arada sitede antalyadan bir arkadaştan bu hoparlörleri 2000 tl ya almaya karar verdim,bu arada pazarlık yapmayı da ihmal etmedim ama kuruş inmedi sağolsun,sadece yanında sigma olması lazım yanlış olmasın bu kabloları da vereceğini söyledi.Her neyse mevzu bu değil aslında,o size yukarıda bahsettiğim samsunlu satıcıya da mahsustan bir zarf atayım dedim şöyle ki:Sevgili kardeşim bu ürünün piyasası belli 1500-2000tl civarında,gel sen bana bunu 1750 tl ya ver senden alayım.Vatandaş demez mi,işte istanbulda 50 tane bunlardan var,hepsi ya tamir görmüş,ya sarılmış vs deyip çamur atmayı ihmal etmedi,üstüne yurtdışında 1980 tl ya aldığını,580 tl kargosu olduğunu,gümrük vs eklenince de mümkün değil kurtarmaz deyip siz yine de istanbul/avcılara gelin dinleyin dedi..Velhasıl kelam sahibinden de böyle uyanık satıcılar çok..Bu arada sağ olsun bu konularda uzman olduğunu bildiğim ve yıllardır yazıp çizmesem de takip ettiğim sayın atalayalper gibi bir hi_fi uzmanı olan sevgili The_cantan kardeşimden de bana bu hoparlörlere uygun bir amfi önermesini rica ettim,o da bana denon veya marantz taviye etti..Bakıyorum,inşallah ramazan bayramından sonra bu işi çözeceğim..Aklımdayken sevgili AtalayAlper dostumuzun 2013 senesi başlarında konusunu açtığı T sınıfı amfilerden biri ile de denemek istemiyor değilim




  • Yeni hoparlörler hayırlı olsun bu hoparlörleri t sınıfı ile de sürmeye çalışabilirsiniz ama dikkat edin çalışabilirsiniz diyorum Hakkı t sınıfı olmamalı çünkü. Ama t sınıfı ampliler de her hifi severin bir dönem tecrübe etmesi gereken küçük, sevimli ve gayet de etkili ampliler.
  • Selamlar,Vallahi bir ara sanırım 2007 senesinde mi neydi yine The Can_Tan kardeşim bu hoparlörler için pioneerın eski ama gayet güçlü olan 757 modelini önermiş.O ve muadillerini (717,777,878 vb)düşünmüyor da değilim...
  • Yanlışlıkla bir sıfır fazla yazmıştır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.