Şimdi Ara

Aklı olan bu işlere girmesin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google Play'de bir tane uygulamam var. Geçen hafta Privacy Policy sorunu nedeniyle bir uyarı geldi, 1 ayda sorunu çözmezsen app'i kaldıracağız diyor.
    Privacy Policy sayfam var, site açık ve ulaşılır halde, bir yıldır sorun yoktu şimdi ne sorunu varmış, hiçbir bilgi vermiyorlar.
    Appeal yaptım, bir email geldi, User Data section'a bakınız diyor, hepsi bu.
    support.google.com/googleplay/android-developer/answer/10144311 şuna bakıp sorunu çözecekmişim, nesine bakıcam arkadaş? Sen söyle bir yıldır sorun olmayan sayfanın neresi sorun oldu şimdi?
    Trilyon dolarlık şirket bu Google, bir tane Privacy Policy şablonu vermiyor, git avukata danış diyor.
    Kodlara gelince bin tane şablon verir, git bir yazılım mühendisine danış demez.
    Cumadan beri bununla uğraşıyorum, haftasonu gitti. Biraz aklınız varsa avukat olun, kapısında Hello desen 100 dolarını alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gizlilik politikası url'si girilen yerdeki gizlilik politikasıysa sorun, yapay zekaya büyük şirketlerin (ea,gameloft) gizlilik politikası örneği verin kendi bilgilerinize göre eksiksiz bir politika çıkarmasını isteyin.Evet google dan nokta atış cevap alamıyoruz.Çünkü tamamen yapay zekanın kontrolünde bence.Oyun ,uygulamaları kontrol etmede tek bir insanın çalıştığını sanmıyorum.Sorunu google geminiye çözdürün hemen halleder çünkü o uyarıyı gönderen de geminidir kesin.

• Şu an itibarıyla sorunum çözülmüş görünüyor. Tam ne yapınca oldu, emin değilim. Fakat şunlara dikkat edin:
    1. Uygulama içinden Gizlilik Politikasına bir bağlantı vermeniz gerekiyor (normalde Play sayfasında olması yeterliydi eskiden)
    2. Gizlilik politikası sayfasında hak/uygulama sahibinin adı, site adresi, e-mail adresi belirtilmesi gerekiyor, bir Gizlilik Politikası sorumlusu olması gerekiyor açık olarak (eskiden "Daha fazla bilgi için [e-mail]" yazsak yeterli oluyordu).
    Ben bir de metni baştan sona tekrar yazdım, ama sanırım gereksizdi.

Not: Bunlar özellikle EU bölgesinde app yayınlıyorsanız önemli, onlar çok hassas, kaprisli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Derece Yapacak İnsanlar baksın
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.