Şimdi Ara

Aklı kelden, yakıtı ?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• (benzin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiro Battousai -- 12 Ekim 2016; 13:47:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Pazardan

• Ben po veya shell diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimden.

Le Benzin
    Le Motorin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 12 Ekim 2016; 13:50:31 >
  • petrol ofisinden
  • Total --> Bp diye gider
  • Total ... kesinlikle...
  • Opet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerede ucuz var oradan

pazar 3.64 den aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

nerede ucuz var oradan

pazar 3.64 den aldım

arabayı mı öldürcen

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut Furkan K

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

nerede ucuz var oradan

pazar 3.64 den aldım

arabayı mı öldürcen

arabayı niye öldüreyim o nereden çıktı
    111 bin oldu kafasına mı sıkıyom sanki

• valla ışık yanınca neresi denk gelirse ordan alıyorum artık. bide ona mı kafa yorucam.
  • En ucuz ve işlek yerden.
  • Kasaptan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuzdan
  • en ucuz neresiyse oradan ( shell'cinin oğluna gıcığım var, paramı o yiyeceğine ben yiyorum)
  • Shell
  • Ucuz diye sağdan soldan almayın

pug 207 1.4 2008 model arabaya en son tanıdıgım akpetten yakıt aldı (((şehir içinde istasyon)))) aldıktan 30km sonra araba yolda kalmış yanımda tamırı yapıldı

filtre tıkanmış ya filtreye yakıtı çeken yada o tarz bir işlev gören parçada yakıtı çekemediği içinmi ne zorlanmış yanmış elektronık parça toplam 1000tl masraf açtı

arkadaşım denetleme işinde çalışıyordu istasyona gittik evrakları ıstedık en son 2015 2 ci ayındamı 1 ayında mı ne denetlenmış istasyon......... ordanmı oldu emın degılız polıse bıldırıldı ama yakıtı ordan alınca arızanın gostermesı ve ıstasyonunda denetlenmemıs olması.....
  • ucuz malın yahnisi.....
    bence ucuz mazot satan yerden almayın. ben aldım 20k kilometre boyunca. 20k sonunda araç siyah duman yoğunluğunu arttırdı. yakıt ortalamam 0.6-0.7lt /100km arttı. son 2 ayda 2. defa würth'ün katkısını attım depoya bakalım etkisi ne olacak enjektörler üzerinde. Cebinize kar kalmıyor işte.

Her ucuz satan yer kötü olacak diye bişey yok tabi ama ben bundan sonra daha kurumsal daha işlek olan bilindik istasyonlardan alırım. kuytu köşelerden asla almam. (Şahsi fikrimdir, kimine göre hepsi aynı rafineriden çıkıp dağılıyor ülkeye. olabilir. ama gelen tankerin içi, istasyon depo içi, yakıta katılan kaçak işlemler??)
  • shelldi ama artık totale geciyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.