Şimdi Ara

<<< AKL vs Atiker >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
26.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Atiker Safe Fast OBD II kit ile AKL Powerfast OBD II kit arasinda teknolojik olarak nasil bir fark vardir? Ikiside Atiker firmasinin urunu ancak arada 200TL gibi bir fark bulunmakta nedeni nedir? Konu hakkında bilgi sahibi ve özellikle dönüşüm yapan bayiler cevaplayabilir mi?

• Enjektörleri farklı değilse aynıdır.
    Montaj yapılacak enjektörleri sorun çeşit/omaj nedir diye.
    Eğer bilgiler aynı gelirse ucuz olanı tercih etmenızde yarar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

Merhabalar,

Atiker Safe Fast OBD II kit ile AKL Powerfast OBD II kit arasinda teknolojik olarak nasil bir fark vardir? Ikiside Atiker firmasinin urunu ancak arada 200TL gibi bir fark bulunmakta nedeni nedir? Konu hakkında bilgi sahibi ve özellikle dönüşüm yapan bayiler cevaplayabilir mi?

www.atiker.com.tr
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.atiker.com.tr/kampanya.asp

ikiside atikerin sitesi fark olmaza Atiker niçin aynı fiyata satmasın ki...

• quote:

Merhabalar,

mekanik parçaları aynı olup.. elektronik tüm malezemeler farklıdır..

akl sisteminde kullanılan ELEKTRONİK KONTROL ÜNİTESİ, MAP SENSÜR, GAZ GÖSTERGE ANAHTARI VE TESİSAT GURUBU daha kaliteli malzemeden üretilmiş.. ve İTALYAN AEB firmasının ürünüdür.. yazılımıda aynı şekilde daha etkili ve daha aktiftir. basit ve kolay programlanabilen sistemdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ....ŞAFAK OTOGAZ....

quote:

Merhabalar,

www.atiker.com.tr

Daha fazla pazar payı için pazarlamada bu yollara başvurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umera -- 7 Haziran 2012; 22:36:18 >

• AKL OBD de karar kıldı yarın dönüşüm yapılacak inşAllah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umera

quote:

quote:

Merhabalar,

www.atiker.com.tr

Daha fazla pazar payı için pazarlamada bu yollara başvurulur.

Merhaba ;

Tabiki pazar payını artırmak için yapılmıştır. Her tüketicinin imkanına göre ürün sunmak pazarı artırmak içindir aAtiker çatısı altında 6 adet kit bulunmaktadır. Tabir yanlış olmazsa

bir araçta örneğin volkswagende
    jetta primeline
    jetta midline
    jetta comfortline

ve taktir edersinizki hepsi aynı amaca hizmet ediyor ançak fiyatları farklı bu şekilde düşünmek doğru olur diye düşünüyorum.

990 tl den başlayan ve 1750 tl ye kadar olan ürünlerin hepsi Atiker'in.

Saygılarımla

• quote:

AKL OBD de karar kıldı yarın dönüşüm yapılacak inşAllah.

Hayırlı olsun Doğru tercih.
  • Umarım kit olarak sıkıntı yaratmaz. ustama guvenim sonsuz daha önceki Zav0li dönüşümümü de kendisi yapmıştı Mitsubishi aracıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 8 Haziran 2012; 13:47:04 >
  • quote:

Umarım kit olarak sıkıntı yaratmaz. ustama guvenim sonsuz daha önceki Zav0li dönüşümümü de kendisi yapmıştı Mitsubishi aracıma.

AKL ailesi olarak sonuna kadar kitin arkasında oluruz. güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

Umarım kit olarak sıkıntı yaratmaz. ustama guvenim sonsuz daha önceki Zav0li dönüşümümü de kendisi yapmıştı Mitsubishi aracıma.

Dönüşüm tamamlandı, bakalım uzun sureli kullanım sonuclarını da zamanı gelince burada paylasacagım.
  • quote:

quote:

quote:

Dönüşüm tamamlandı, bakalım uzun sureli kullanım sonuclarını da zamanı gelince burada paylasacagım.

paylaşımlarınızı bekliyoruz.
  • Merhaba ve selamlar,

Evet arkadaşlar sanırım LPG dönüşüm sonrası aradan 4-4.5 ay geçti ve 6-7bin km yaptım ve hiç bir arıza ışığı yanması veya performans sorunu yaşamadım. En iyi değerleri uzun yolda yaptığımı belirtmek isterim ve foruma konuyla ilgili bir mesaj attığımı hatırlıyorum. Aklımda yapılan hesaplar kalmamakla birlikte o günkü lpg satış fiyatı ile 100km de 7lt üzerinden sanırım 14-15kuruş gibi bir rakam ediyordu. En yüksek değerleri geçen hafta en son artışla birlikte ş.içinde yoğun trafikte (henüz havalar çok da soğumamışken) 27,5 kuruş olarak yaptım. Daha önceleri normalde ş.içi değerlerim en az 21 en çok 24kuruş olmuştu (LPG litre olarak ş.içi max 11lt min 9lt gibi rakamlar elde ettim). Benzin tüketimi bu süre içerisinde 1 depo olmamıştır, zira yaz dönemi motor çabuk ısınıyordu ve motor yağımda 5-40W tam sentetik castrol magnatec. Yağ eksiltme sorunu bu km ye kadar yasamadım. Gazı mümkün olduğunca Milangaz, o olmazsa Shell veya Full'den alıyorum. Başka sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım.

İyi forumlar.

• quote:

Merhaba ve selamlar,

Evet arkadaşlar sanırım LPG dönüşüm sonrası aradan 4-4.5 ay geçti ve 6-7bin km yaptım ve hiç bir arıza ışığı yanması veya performans sorunu yaşamadım. En iyi değerleri uzun yolda yaptığımı belirtmek isterim ve foruma konuyla ilgili bir mesaj attığımı hatırlıyorum. Aklımda yapılan hesaplar kalmamakla birlikte o günkü lpg satış fiyatı ile 100km de 7lt üzerinden sanırım 14-15kuruş gibi bir rakam ediyordu. En yüksek değerleri geçen hafta en son artışla birlikte ş.içinde yoğun trafikte (henüz havalar çok da soğumamışken) 27,5 kuruş olarak yaptım. Daha önceleri normalde ş.içi değerlerim en az 21 en çok 24kuruş olmuştu (LPG litre olarak ş.içi max 11lt min 9lt gibi rakamlar elde ettim). Benzin tüketimi bu süre içerisinde 1 depo olmamıştır, zira yaz dönemi motor çabuk ısınıyordu ve motor yağımda 5-40W tam sentetik castrol magnatec. Yağ eksiltme sorunu bu km ye kadar yasamadım. Gazı mümkün olduğunca Milangaz, o olmazsa Shell veya Full'den alıyorum. Başka sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım.

İyi forumlar.

Hocam son durum nedir AKL ile ilgili güncel yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Tüketim litre bazında ne alemde ve aracınızın marka model motor hacminide paylşırsanız çok sevinirim. Her hangi bir sorunla karşılaştınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: airtech

quote:

Merhaba ve selamlar,

İyi forumlar.

Hocam son durum nedir AKL ile ilgili güncel yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Tüketim litre bazında ne alemde ve aracınızın marka model motor hacminide paylşırsanız çok sevinirim. Her hangi bir sorunla karşılaştınız mı?

Yukarıda yazdıklarım halen geçerlidir. Şu ana kadar tek yaşadığım sorun göstergeyle ilgili bir düzensizlik ve simit depo hariç şamandıra, sensör vs herşeyi sıfırıyla değimemize rağmen sorun çözülmedi bende artık umursamıyorum. Depo full doluyken 3 ışık yanıyor ve 10-20km sonra tek çizgiye düşüyor sonraki 10-20 km sonrasında kırmızı ışık yakıyor. (Çok mühüm olmayan ancak herşeye rağmen dülzemeyen gıcık bir mesele :)

Şu anda ş.içi ağırlıklı sabah akşam 10km git gel toplam ortalama 20km hafta sonları dahil ortalama haftalık 300km ile ş.içinde takribi 10,5lt(100km) lpg yakıyorum. Kullandığım yağ Castrol Magnates 5-30W tam sentetik, yağ eksiltmesi 10bin km de max yarım litre kadar ve tamamlama ihtiyacı bile duymuyorum. Şu ana kadar hiç bir arıza ışığı yakmadı ve gaz ayarı vs gerektirmedi. Arabanın çekişi ve gidişiyle ilgili sıkıntı yaşatmadı. AKL OBD kit ile aracı max kısa bir süreliğine 200km (Kadran 220km) hızla zorladım (Silivri-İstanbul arası otobanda sabah 1 civarı) Aracım 2006 Model Toyoya Corolla 1.6 VVT-i Otomatik Vites. Tatlı rampa tırmanmada 100km hız 2400rpm devir ile yakıt tüketim anlık (20-30sn süreyle değişmeksizin) verisi tüketim değeri 10lt. Gazı halen aynı şekilde Milangaz veya Shell'den alıyorum. Shell performans olarak daha iyi geliyor ancak en iyi değerleri de Milngaz da yapıyorum.

Edit: Aldığımdan beri LPG ile 17-18bin km oldu toplamda ve en ufak bir sorun yok Maşallah diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 22 Nisan 2013; 10:59:22 >

• Hocam teşekkür ederim değerlendirmeniz için.Maşallah. Kafama yatmaya başladı AKL OBD II ama hala kararsızım farklı bir kit tercih edip etmeme konusunda. AKL OBD II İLE AKL OBD II Super arasında ne fark var bilginiz varmı sizin kitiniz super mi normal OBD II mi?
  • Normal olan bendeki, super olan sanırım 140beygir üzeri araçlar için mi neydi.
  • quote:

Normal olan bendeki, super olan sanırım 140beygir üzeri araçlar için mi neydi.

AKL ile tüketim kışın nasıl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altrea

quote:

LPG kışın 12lt yi geçmedi. Zaten kışın ziyadesiyle ilk ısınma geç olduğundan sıcak havalara nazaran benzin tüketimim artıyor. LPG ş.içi max tüketimim bu araç ile yaz kış takribi 11lt.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altrea

quote:

LPG kışın 12lt yi geçmedi. Zaten kışın ziyadesiyle ilk ısınma geç olduğundan sıcak havalara nazaran benzin tüketimim artıyor. LPG ş.içi max tüketimim bu araç ile yaz kış takribi 11lt.

Selamlar

1.6 motor ve otomatik bir araç için güzel bir değer.

Aracı İstanbul'damı kullanıyorsunuz.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.