Şimdi Ara

Akk için son çağrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet yolun sonuna geldik.Nasıl kurtulacağız bu meretten?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 8 Mart 2022; 10:19:51 >



  • inş telefonunu da keserler interneti de keserler. kutuyu patlatmaya mı çalışıyosun? testereyle kutu parçalayacakmış git bir aynaya bak kendine gel
  • vurdulu kırdılı film çevirmek yerine gidip telekoma konuşsana. mahalledeki garibanın suçu ne. 444 1 444 ara, il müdürlüğüne git, BTK'ya yaz vs... ben öyle yapıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Sahadolapına bişey olursa o zaman hız neymiş anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life 3 -- 19 Mart 2017; 21:16:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse bu arkadaşa kızmasın düşüncesinde yanlışlar var ama emin olun b ende bazen böyle düşünüyorum çünkü adamlar bizi bilerek isteyerek enayi yerine koyuyor 0 altyapı 0 yatırım sonra şikayet gelince hat değerleri normal öyle mi türk telekomun yancısı olmasın kimse dünyadaki internet sıramıza baksın iletişim akşamları kesiliyor resmen bunlaramı emanet internet şimdi !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna152 -- 19 Mart 2017; 22:35:12 >
  • Tuna152 kullanıcısına yanıt
    Aynı rezaleti ben de yaşıyorum. Hafta içi akşam 2 haftadır, Alınan SNR Margin yukarı-aşağı gezinmeler sonucu her gün daha da aşağıya sabitliyor. 8 megabit için şuanki değerler kopma yaratmaz diye ellemiyorlar ama durum sorun olmadığı anlamına gelmiyor tabi... Defalarca söyledim, nafile...

    1-2 haftaya kalmaz sorun başlar (en fazla bu hafta sonunu da çıkarır diye tahmin ediyorum...), ondan sonra BTK ile kalmayacak, bilimum bağlı bulundukları kurumların alayına dilekçeyi hat sahibine imzalatıp döşeyeceğim.

    SIKIYORSA KIVIRSINLAR BU SEFER! MAHALLEDEKİ O SORUNLU KABLOLAMA VEYA DA ARTIK SANTRAL MİDİR BİLMEM SORUN .... .... ONARACAKLAR!...
  • akk olayı bu zamana kadar uygulanmış en haksız uygulamalardan birisi zaten birçok kişinin hızını akşam saatlerinde kısıyorlar gerek youtube olsun gerekse tüm hız olsun birşekilde günlük hız kısıtlamaları yapıyorlar o zaman soruyorum bu durumda akk nin ne anlamı vardı zaten yoğun saatlerde kısıtlama yapıyosan akk diye birşey uygulaman haksız!
  • Tuna152 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Komşumda sol var (hepsi adls fiber felan yok) şifreyi vermişti arada giriyordum denemek için (sol alıcaağım için)
    Sol da 3Mbit e düşüyor ama ttnet kadar etkilemiyor

    İNTERNETİMİ RAHAT BIRAK TTNETTTTT



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGalaxy -- 20 Mart 2017; 15:24:10 >
  • Sabredin 1 Mayıs'tan itibaren düzenleme gelecek. Hem AKK hızı artacak, hem de gece 2-8 arası yapılan indirmeler kotayı etkilemeyecek. Kota dolsa bile gece 2-8 arasında yine çok hızlı indirme yapabileceğiz.
  • bende çıldırıyorum bazen saha dolabının kapağini açıp içine benzin döküp yakasım var yanarken izleyesim geliyor 6 megabit internet kullanıyorum 5 senedir adamlar vdsl kullanabiliyorken biz adsle mahkumuz oturdugum yerde sadece toki konutlarına vdsl verip diğer tüm şehri adsl kullandırtıyor adamlar şuan çıldırıyorum 3 senedir o vdsl var ve hala altyapı çekmediler tüm kutularını paramparça ediceksin mecbur yenisini çekmek zorunda kalacaklar
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Akk'sız al ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk hepsinde var yani sahadolaplarını patlaması cözüm mü ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkdaşlar buraya yazıyorum adım gibi eminim ttnet hız YÜKSELTMEYECEK. Btknın kestiği cezayı ödeyecek.Hızımızı arttırabilecek tek kişi bizleriz.Örgütlenmeliyiz.Facebooktan grup falan kuralım binlerce kişi olalım ve onlara akkyi yükseltmezseniz biz ayrılıyoruz diyelim.Yoksa btk değil TBMM gelse yükseltmezler
  • Yükseltmezlerse büyük çelişki olur btk eninde sonunda uygulatacaktır.Yağma yok!
  • DenizGalaxy kullanıcısına yanıt
    bende ttnetten dsmarta geçtim çıkışlar superonline oldu internet biraz hızlandı sayfa açılma ve ping açısından.neyse altyapıdan kaynaklı sorunlar olmasa superonline çıkışlarıyla kaliteli bir internetim olacak(10 mbps adslde olsa) ama lanet T.T birtürlü sorundan geçilmiyor.Yalnız ttnetten ayrılınca en azından onlardaki kadar büyük sorunlar olmadı.
  • Yalnız o saha dolaplarının kapaklarının iç kısmında önemli bir uyarı vardır. Haber alma özgürlüğünü kısıtladığınız ve devlet malına zarar verdiğiniz için yasal işlem başlatılır ki gereken de bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 20 Mart 2017; 20:47:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüde gel.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Artık bol bol volta atarsınız ne diyeyim bana kalırsa saha dolabına zarar vermenin vatana ihanetten farkı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 20 Mart 2017; 21:43:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miskindvd

    Arkdaşlar buraya yazıyorum adım gibi eminim ttnet hız YÜKSELTMEYECEK. Btknın kestiği cezayı ödeyecek.Hızımızı arttırabilecek tek kişi bizleriz.Örgütlenmeliyiz.Facebooktan grup falan kuralım binlerce kişi olalım ve onlara akkyi yükseltmezseniz biz ayrılıyoruz diyelim.Yoksa btk değil TBMM gelse yükseltmezler

    Altına imzamı atarım büyük ihtimalle öyle olucak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Yalnız o saha dolaplarının kapaklarının iç kısmında önemli bir uyarı vardır. Haber alma özgürlüğünü kısıtladığınız ve devlet malına zarar verdiğiniz için yasal işlem başlatılır ki gereken de bu.

    Devlet malı mı oluyor TT malı o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.