Şimdi Ara

Akıncı PT-3 ilk uçuş testini tamamladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • spawnik S kullanıcısına yanıt
    20 ayda 4 merkez bankası başkanı değiştiren benim dimi, faizi yükseltilmesine rağmen yeni reform yapmak yerine gidip başkanı değiştirende benim, halktan para dilenende benim, bana üretmem için hiçbir destek vermiyip üstüne köstek olanda hükümettir.suçu hala halkta arıyorsanız suçlu sizsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 28 Mart 2021; 18:51:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • socidius S kullanıcısına yanıt
    some ergen problems.. aslında doğru, dolar 8 euro 10 iken benden üretmemi bekleyen bir hükümet ve halk var.2008 yılındakinden kötü durumdayız artık ve bu düşüş devam ediyor, ne yeni bir hamle var nede bir çaba.şuan ki gençlerin çoğu yurtdışına çıkıp bilim öğrenecekler ve geri dönüp türkiye için bunları kullanıcaklar fakat siz bunu türklerin değil akpnin başarısı olarak görüceksiziniz.some boomer problems..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • th9 T kullanıcısına yanıt

    MB olayında haklısınız.


    Bayraktar grubunun bu kadar popüler kültür e girme sebebi CB. Kişisel başarılarına lafım yok.


    Bazı konularda geç de olsa ilerleme var. Keşke tüm paralar inşaata gömülmeseydi her şey farklı olabilirdi.

  • spawnik S kullanıcısına yanıt
    ülkede daha düzgün internet altyapısı yok hangi teknolojiden bahsediyorsun? ülkede üretim gün geçtikçe azalıyor ama sen diyorsun ki üretim artıyor, sen bunları neye dayanarak söylüyorsun,sadece yandaş medyayı izlersen böyle cahil gezersin, gözünü aç ülke sömürülüyor, pudra şekeri gibi..

    düzeltme:yorumu silerseniz nasıl gerçekleri anlatıcam ki size



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th9 -- 28 Mart 2021; 19:51:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt

    Görünen köy klavuz istemiyor. Bence ilk mesajınızı siz yeniden okuyun. Başkasına laf sokmadan niye sevinemiyorsunuz, bana bunun cevabını verir misin?


    Mesajında muhaliflerden bahsediyorsun, ünlem(!) işaretiyle kime mesaj vermeye çalışıyorsun? Havacılık sektöründeki, askeri alanlardaki gelişmeleri şu anki hükümete muhalif olanlar da seviniyor ama siz bunu anlamıyorsunuz. Anlayamama sebebiniz de hükümete muhalif olan herkesi ülkeye düşman olarak görmeniz. Yanlış burada. Muhalif olmakla terörist olmak gibi iki basit kavramı yıllardır ayıramadınız gitti. Belki de özellikle ayırt etmek istemiyorsunuz orasını bilemem. Bu tip haberleri siyasetten uzak tutmamak, yapılanlara en büyük haksızlık.

  • İstiklalFMK kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuna kadar katılıyorum.Lakin Optik konusunda bir altyapımız yok.O mercekleri yapmak bile bir mesele malum.Dünyada optik konusunda belirli bir seviyeyi aşmış, bize know-how kazandıracak bir şirket almak mantıklı olur mu bu yüzden sizce? Bildiğiniz böyle bir şirket var mı?

  • Esas bomba gelişim TCG- Anadolu için yapılacak olan SİHA ve İHA’lar olacak.
  • AKTeknisyen A kullanıcısına yanıt

    Üstadım bazı temel yatırımlar yapsak da evet oldukça gerideyiz o alanda. Açıkçası bizim ihtiyacımız olan seviyedeki şirketleri almak için yeterli bütçenin oluşturulması bir yana bu şirketlerin sahibi olan ülkeler bu satışa kesinlikle onay vermeyecektir. Bunlar oldukça niş alanlar bizim ihtiyacımız olan seviyede ürün üreten şirketlere dokundurtmuyorlar. Firmaların ürünleri bile kontrollere tabi. ABD'li şirket optik kaplaması için verdiği küçük bilgiler için milyonlarca dolar ceza yemişti. En iyi seçenek Asyalı bir şirket ile ortak yatırım yapılması ama oralardaki ürünler bile bizim bazı hedefleri karşılamıyor. Bakalım nasıl altından kalkacağız.

  • snoppy kullanıcısına yanıt

    Hayır ben tam olarak anlamamışsınız, mesajımı dikkatli okursanız milliyetçi gözüken veya muhalif kelimeleri bir arada geçiyor. Bunun içine iktidar partisi yandaşı veya sempatizanı olup pek bu tür konularda mesaj atmayan ile muhalifim gözüken ama vatan ile çok alakaları yokmuş gibi ne olduğu şaibeli kimselerden bahsediyorum. Bu tür önemli ve milli meselelerde kimsenin ağzını bıçak açmamasını garip bulduğumdan iktidar kanadını da muhalif kanadı da eleştiriyorum. Oysa bu ülke hepimizin ve savunma sanayi gibi önemli ve kritik durumlarda canlarımın geleceğini emanet ettiğimiz bu vatan savunmasının en önünde siper alan insanlara moralman bile olsa deste olmalıyız kanımca. Belki cümlelerim pek anlaşılamadı ama ben her iki kanadı veya varsa üçüncü ve dördüncü kanattan kitlelere sesleniyorum, kendimize gelelim. Ve bir de benden sizler diye bahsetmezsen sevinirim, ben bir partinin elemanı değilim yandaşı da değilim, ama bu ülkede yaşayıp bu ülkeye sorumluluk duyan biriyim. Batarsa ben de batar çıkarsa ben de çıkarım.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalkanGöçmeniBirBey

    Bu mesaj silindi.

    zaten her ana sayfa konusunda aynı kişiler gelip aynı şeyleri yazıyorlar bir tip propaganda .

    yoksa bu tür bir şeyler yazmamın bir anlamı yok , konuya girenlere bir bilgi vermiyorum .

    üzgünüm ülkenin geldiği bu ayrımcılığa.

  • savunanlar körü körüne savunuyor karşı çıkanlar aynı şekilde körü körüne karşı çıkıyor.


    ne zaman bir şey desem her iki taraf saldırı amacında.


    aynen biraz ben de kaşındım. ama gerçek bu.


    biz biraz duygusal milletiz. fazla duygusallık akla zarar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mokoko_TR

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    bu mesajını değiştirirsin umarım çok ayıp bir şey. ne demek "balkan dağların dan gelip bagdakilere laf sokman ".

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.