Şimdi Ara

Akıllı TV'den çıkan hoparlör bilgisayara nasıl montajlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllı TV'den çıkan hoparlör bilgisayara nasıl montajlanır?

Akıllı TV'den sökülen hoparlörü bir şekilde bağlantısını değiştirerek tak çıkar olacak şekilde telefonlara veya PC'ye bağlamamız mümkün müdür? Mümkünse hangi yolları izlemeliyiz, sadece kabloların uçları mı değişmeli veya ses kartı vs gerekiyor mu? Teşekkürler.

• telefona bluetooth ve anfi modül ile olur kendim yaptım laptontan çıkma , pc icin de bir ucu jacklı kulaklık kabloları olur

• Buna harcayacağın parayla ki zaten berbat bir hoparlör, 100-200 liraya 2. el 2+1 al kullan daha iyi. Saçma sapan bir iş.

Amacın uğraşıp zevk almaksa gördüğüm kadarıyla 2 farklı hat var, biri elektrik besleme, diğeri ses için kullanılıyor. Test ederek bak işte. Fotoğraftan anlaşılmıyor ama galiba tek soket var bağlantı için, öyleyse işin daha da kolay, bunları ayırıp 3.5 mm hoparlör girişine entegre et. Oldu bitti. Deneme yanılma ile biraz denemen gerekiyor ama hangi tv'den söktüysen onun teknik özelliklerine gir, kaç watt çekiyorsa ona göre bir adaptör uydur, fazla verirsen yakarsın bilgin olsun. Hadi geçmiş olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 16 Kasım 2022; 20:58:37 >
  • Olur , neden olmasın, sadece 2x3w anfi kiti gerekir 5v ile calişir.

Resimde , Yeşil olanlar.

Akıllı TV'den çıkan hoparlör bilgisayara nasıl montajlanır?

anfi kitinede ses kablosu ile 3.5mm erkek jak lehimlersiniz veya hazir 3.5 uçlu kablo alip kesip lehimlersiniz , olur.

Bir hoparlörde 1 kablo digerinde 1 kablo olmalı, sizdeki degisik gibi, diger ek yerleri ne için.

Kabinli olması güzel, bende samsung söktüm, sadece 1 tanesini diger tv ye taktım, sesi yerine geldi.

icine birde tp4056 3.7v pil modülü ve 3.7v pil koyarsaniz , uzak yerde telefona bagla kullan.

tercihe bağlı > blutut modül ise iyisi 80 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 16 Kasım 2022; 21:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Var olan şeyi niye degerlendirmesin, hoparlörün kendinden kabini var, o yönden iyi.

Kabini olmasa birde mdf ile urasacaktı.

10 tl ye iş tamam 👍

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt

Yani yapılır illa ki de, bana pek verimli olur gibi gelmiyor. Denesin bakalım merak ettim.

• denesin tabikide tecrübe etmiş olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Empedans olayı var.Ama ses alınırmı alınır elbet.

• All Father kullanıcısına yanıt

iyu sevindim olduguna, basta sorun yaptiginda sesi biraz azaltın, sorun yapmazsa , güç yetmiyordur.

5v 2-3A yani iyi bir usb adaptör ile deneyiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.