Akıllı TV'den çıkan hoparlör bilgisayara nasıl montajlanır?

-
-
telefona bluetooth ve anfi modül ile olur kendim yaptım laptontan çıkma , pc icin de bir ucu jacklı kulaklık kabloları olur
-
Buna harcayacağın parayla ki zaten berbat bir hoparlör, 100-200 liraya 2. el 2+1 al kullan daha iyi. Saçma sapan bir iş.
Amacın uğraşıp zevk almaksa gördüğüm kadarıyla 2 farklı hat var, biri elektrik besleme, diğeri ses için kullanılıyor. Test ederek bak işte. Fotoğraftan anlaşılmıyor ama galiba tek soket var bağlantı için, öyleyse işin daha da kolay, bunları ayırıp 3.5 mm hoparlör girişine entegre et. Oldu bitti. Deneme yanılma ile biraz denemen gerekiyor ama hangi tv'den söktüysen onun teknik özelliklerine gir, kaç watt çekiyorsa ona göre bir adaptör uydur, fazla verirsen yakarsın bilgin olsun. Hadi geçmiş olsun :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 16 Kasım 2022; 20:58:37 > -
-
Var olan şeyi niye degerlendirmesin, hoparlörün kendinden kabini var, o yönden iyi.
Kabini olmasa birde mdf ile urasacaktı.
10 tl ye iş tamam 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani yapılır illa ki de, bana pek verimli olur gibi gelmiyor. Denesin bakalım merak ettim.
-
denesin tabikide tecrübe etmiş olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Empedans olayı var.Ama ses alınırmı alınır elbet.
-
iyu sevindim olduguna, basta sorun yaptiginda sesi biraz azaltın, sorun yapmazsa , güç yetmiyordur.
5v 2-3A yani iyi bir usb adaptör ile deneyiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X