Şimdi Ara

Akıllı telefonlara DSLR özellikleri kazandıran Alice aksesuarı ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün akıllı telefonların kameraları hiç olmadığı kadar iyi ve giriş seviyesinde DSLR kameraların satışlarını etkileyecek konuma geldi. Bununla birlikte geçmiş dönemde harici sensör destekleri ile belirli seviyeler yakalanmaya çalışılmıştı.



    Alice Camera özellikleri ve fiyatı



    Bir dönem Sony tarafından harici sensör aksesuarları konusunda yoğun baskı görmüştük ancak sonrasında proje rafa kalkmıştı. Indiegogo üzerinde fonlanan Alice Camera aynı konsepti çok daha gelişmiş bir şekilde karşımıza çıkarıyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi "ultra hafif" bir kablosuz kulaklık çıkardı



    Alica Camera gövdesinde Sony IMX294 4/3 inçlik sensör yer alıyor. Micro Four Thirds üzerinden farklı lensler takabiliyorsunuz. Özel adaptörü ile de Canon ve Nikon gibi lensleri de kullanmak mümkün.



    Gövdede Google’ın kenar sunucular için geliştirdiği Tensor işlemcisi yer alıyor. İşlemci makine öğrenme dilini kullanarak fotoğraf konusunda en iyi ayarları optimize edebilmek için çalışıyor. Sonradan programlanabilir diğer bir yonga da video işlemlerini üstleniyor.



    Akıllı telefonlara DSLR özellikleri kazandıran Alice aksesuarı ile tanışın



    Gövde telefona tutturulduktan sonra hızlı kablosuz bağlantı ile kontrol sağlanıyor. Mobil uygulama temel anlamda hızlı fotoğrafçılık yetenekleri sunarken isteyenler profesyonel modda karmaşık ayarlara da girebiliyor.



    Profesyonel makine arayanlar için alternatif olmayı amaçlayan Alice Camera aksesuarı 550 Pound bağış karşılığı hediye ediliyor. Kısa sürede hedef miktarına ulaşan Alice Camera sonbahar aylarında dağıtıma çıkacak.



     





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı
    Alice Camera aksesuarı



    Kaynak:https://www.indiegogo.com/projects/alice-camera-an-ai-camera-for-content-creators--2







  • "550 pound karşılığı hediye ediliyor"
  • Bir ara telefon taksitlerine ilk kez sınır geldiğinde kılıf alana telefonu hediye ediyorlardı sanırım haberler çıkmıştı diye hatırlıyorum. Tabi sonra kılıflara da taksit sınırı geldi, şuan 6 taksit. Kılıf deyip geçmemek lazım, apple'ın iPad kılıflarının air ve pro için olan modelleri 699 ₺'cik çünkü. Ama lens hediyeyse iyiymiş 😅 ama bu cihazları Türkiye'de bilindik editörler pek incelemiyor. Fantezi gibi geliyor zaten, bu fiyata sadece telefona takmalık lens denilince ama yıllardır merak ediyorum, bir fotoğrafçıda olsa ne kadar ihtiyaçlarını karşılar. Bir YouTube'a bakmak lazım 🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 11 Şubat 2021; 18:54:47 >
  • Yazılımını becerebilirlerse tutar

  • Lens ve gövde taşıyacaksam ne diye telefona tutturayım bu cihazı? Direkt Kompak bir fotoğraf makinesi alır geçerim.


    Ayrıca, https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_sony-dsc-qx10-smart-lens-18-2-mp-10x-optik-zoom-lens-dijital-fotoğraf-makinesi-1107725.html

  • sony zamanında daha compact halini yapmıştı.

  • Hayır yapıyorsun bari en azından APSC sensör koyda millet kocaman dslr'lar dan vazgeçmeyi düşünsün, arkadaşında dediği gibi bunu taşıyacağıma aynasız makina alır geçerim...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.