Şimdi Ara

Akıllı Telefonlar Hakkında Bir Değerlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı Telefonlar Hakkında Bir Değerlendirme

    Iphone, Samsung, Sony, HTC... Müthiş bir rekabet içindeler. Her sezon art arda yeni telefonlarını duyurup, benim ki daha iyi diyorlar...

    Bu sezon bu markalar; Iphone 5, Samsung Galaxy S4, Sony Experia Z, HTC One ile yine karşımızdalar. Peki hangisi daha iyi? Birinin tutarlılığı, birinin kalitesi, birisinin tasarımı, birisinin yazılımsal özellikleri, donanımları derken tüketicilerin aklı karışmış durumda.

    Samsung çıkardığı S4 modeli ile bu sezon tasarımda ve kasa kalitesi konusunda iyileştirme bekleyen kullanıcılarını üzmüş oldu. Bu da pazar payında büyük bir değişikliğe neden olacaktır. Telefonun genel olarak S3'ten bir farkını göremeyen kullanıcılar başka markalara kayacaktır.

    Iphone ise çıkarmış olduğu Iphone 5 ile belki de ilk defa kasada bu kadar oynama yaptı. Kullanıcılar tarafından başarılı kabul edilen Iphone 5'in ayrı bir fan kitlesi olduğundan eleştirilere pek açık değil.

    Sony bu sezon büyük bir atılımda bulundu ve Experia Z modelini duyurdu. İlk bakışta telefon her şeyiyle mükemmel gözükse de, Ekran kontrastı ve ekranın iki farklı modelle çıkarıldığı söylentileri kullanıcıların moralini bozmaya yetti. Sony meraklılarının aklı çokça karışmış durumda şu sıralar ve bu diğer markalar için büyük bir avantaj.

    HTC Iphone ile yaptığı anlaşmadan sonra çıkardığı ilk model olan One modelini duyurdu. Şimdiye kadar yapılmış en iyi telefon olduğu iddia edildi. Gerek tasarımsal olarak, gerekse performans olarak diğer akıllı telefonlardan önde olduğu görünüyor. Tabi Sony Experia Z gibi elle tutulduktan sonra bu değişmezse...

    Fiyatları aşağı yukarı aynı olan bu 4 telefon bakalım beklentileri ne kadar karşılayacak. Pazardaki durum nasıl değişecek. Hep birlikte bekleyip göreceğiz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.