|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam tabletlerin Windows veya Mac Os deneyimini birebir sunmadı sürece hala istenilen düzeye gelmeyeceğini düşünüyorum. Bugün bir çok işlerimizi halledebiliyoruz fakat tablette hep bir şeyler eksik kalıyor maalesef. O açık kapatılırsa trend artacaktır. Trend şuanlık akıllı aksesuarlarda gibi görünüyor ve bir süre daha orada olacak. |
|
|
Doğru hocam, fakat yüzde kaçı efektif olarak kullanılabiliyor ki? Hangisi yük altında iş görüyor. iPadOs bir çok işi görüyor ama spesifik olaylarda yetersiz kalıyor maalesef, windows tabletlerde öyledir muhtelemen. Apple M1 işlemcisi bu alanda devrim yapabilir, Microsoft, İntel gibi şirketlerde M1 gibi işlemciler üretip tablete yerleştirebilirse ilerleyen aşamalarda tablet yükselen yıldız olacaktır. İlerleyen aşamalarda olacağına inanıyorum |
her taraf akıllı telefon oldu yeter durdurun bu telefonları biraz. Fiyatlar düşse bari fiyatlar da düşmüyor |
Kullanimi vardir ama populer degillerdir. |
Her sene model çıkarmak ne kadar gerekli, tamam teknoloji sürekli gelişiyor ama ne bileyim şu an elimde 11 Pro Max olsa çok zengin olmadıkça 12 Pro Max'e geçmezdim sonuçta ikisi de iş görüyor. |
|
Tabletler yok olalı cok oldu.. Ayrıca tablet ergonomik değil.. Akıllı telefon varken tablet almak bir modaydı ve gecti.. Ipad diyorsan zaten apple ne cıkarsa belli bir kitleye satar.. Talihsiz bir yorum olmus.. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |