Şimdi Ara

Akıllı saat önerisi ve bir kaç soru :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tüm özellikler arka planda 7/24 çalışıyor mu ? Örnek kalp ritmi ve tansiyon 7/24 , saniye saniye yada dakika dakika kayıt altına alıyor mu ? Ucuz saatlerde de bu geçerli mi ? 200 - 250 tl ye yada daha ucuza güzel bir saat var mı ?



  • S2 klasik kullanıyorum, spor yaparken shealth uygulaması sayesinde kalp ritmi sürekli ölçülüyor , onun yanında günlük yaşantında belirli aralıklarla ölçüm yapıyor. istersen kapatabiliyorsun, ayrıca alti ve barometre uygulaası sayesinde bulunduğunuz konumun rakımını ve hava başıncını ölçerek grafik olarak sunuyor. Tansiyon olayına gelince , hiçbir saat (Özellikle tansiyon için üretilmediyse ) tansiyonunuzu ölçmez.
  • Aktiviteler esnasında saniyelik nabız kaydı yaparlar ama onun dışında o kadar hassas ölçüm yapmaya çalışmak bataryanın çok çabuk bitmesine neden olur sadece. O yüzden dakikada bir vs. farklı aralıklarda ölçüm yapar saatler. Garmin Fenix 3 HR gibi saatler mesela gece nabız düşüp sabitlendiğinde ölçümü kesiyordu, sanırım tekrar hareket vs. olursa tekrar başlıyor. Bu şekilde pil tasarrufu sağlanıyor.

    Yalnız optik nabız ölçümü hatalara biraz açık bir sistem, saati uygun şekilde giymek gerekiyor. Bundan dolayı da çok ucuz ve ne olduğu belli olmayan ürünlerin ölçüm diye söylediklerine fazla güvenmeyin.

    Omron Project Zero dışında pek tansiyon ölçümü yapan saat duymadım ama bu da biraz pahalı çıkar gibime geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.