Şimdi Ara

Akıllı Kota ve AKN Aynı Şey Değildir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Çoğu arkadaşımız Akıllı Kota ve AKN'nin ayrımına varamamış. Çünkü soranlarla karşılaştım 100 mbps 100 gb tan sonra upload 1 mbps'ye düşüyor diyenler bile mevcut. Bu yüzden bunları detaylı açıklayacağım.

    Superonline'da şu an 3 Paket Tipi Mevcut

    Öncelikle bunları tanımlayalım :

    1) Akıllı Kota : Kotanızı doldurunca internet hizmetinizi durduran bir sistemdir. Örneğin 100 mbps 100 GB kotalı bir paket aldınız diyelim. Siz 100 GB kullanım yaptıktan sonra internet hizmetiniz durur (Tıpkı mobil internet gibi). Bunun için ek kota satın almanız istenir. Ya da ay başını bekleyerek internet hizmetinin tekrar verilmesini bekleyebilirsiniz. Bu pakette hız düşme olayı yoktur fakat kotanız bitince internetiniz kesilir.

    2) AKN Kotası : Bu da bildiğimiz kotanızı geçince hızınızı düşüren sistemdir. Şu an için sadece 24 mbps hızındaki tarifelerde AKN'li paket vardır. Daha yüksek hızda AKN'li paket eklemiyorlar (nedeni belli zaten). AKN'yi geçince hızınız 02-08 saatleri hariç 8 mbit'e düşecektir. Fakat bunda internetin kesilme olayı yoktur ve bu paketler 2019'da kalkacaktır

    3) Platin Paketler : Full Limitsiz dediğimiz paketlerdir bunlar. Ne AKN ne de Akıllı kota'ya takılmadan 7/24 tarife hızınızla indirme ve yükleme yapabilirsiniz. Fiyatları diğer pakete oranla çok tuzludur.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 23 Haziran 2017; 18:12:24 >







  • Sonunda birisi farkına vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar ne zaman kendi başlarına birşey gelir o zaman uyanırlar. Taahhütler bitsin hele.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotq asim ucreti uygulayan sadeve turksat bazi kisiler superonlinede ki limitinde duran paketi kotali saniyor kotayi asinca tl kesicek saniyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.