Bildirim
akıllı kapi kilidi onerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Yale Linus L2 kullanıyorum. Memnunum. İlk aldığım zamanlarda telefonu cebimden çıkarırken yanlışlıkla kilit açıldı diye direkt biyometrik kilide bağladım. Bir daha sıkıntı yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
fiyat çok makul olduğundan 4bin TL sarı siteden switchbot lock pro kullanıyorum. bence iyi. fakat biraz daha para verip yüz tanıma belki avuç okuma, kamerası olup sesli iletişim sağlayan model almak isterdim. eller dolu iken yüz okuma çok faydalı olabilir. gerçi telefonda hey Google ile telefon asistanı uyandirip kapı kilit açma . durumunda 4 haneli güvelik şifresi soruyor. Sesli söylendiği için etrafdan duyulabilir.. sıkıntı yani. yüz tanıma isterdim kısaca..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 10 Eylül 2026; 23:27:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yale Luna Pro+ modeline bakiyorum ama maalesef bu modelde tam anlamiyla handsfree ozelligi bulunmuyor eller dolu oldugunda otomatik acilmasi guzel bir ozellik ama bahsettiginiz gibi istemeden de acilabiliyor bunun onune gecmek gerekir.
_____________________________ -
bahsettiginiz ozelliklerde olan model oneriniz var mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt