Şimdi Ara

Akıllı Ev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akıllı Ev Sistemleri; evinizin ve sevdiklerinizin güvenliğini kontrol altına almanızı sağlıyor. Akıllı mobil cihazlarınızı kullanarak dilediğiniz yerde, dilediğiniz anda evinizin elektrik, su ve doğalgaz sistemlerini açıp kapatabilmenizi sağlayan Akıllı Ev Sistemleri, sağladığı mutlak güvenlikle olası unutkanlık veya riskler karsısında evinizin ve sevdiklerinizin zarar görmesine engel oluyor. Aynı zamanda içinizin rahatlamasını sağlıyor.


    Sizin belirleyeceğiniz zamanlarda, sizin belirleyeceğiniz senaryolara göre programlayabildiğiniz ısıtma, soğutma ve aydınlatma sistemi kontrolleriyle hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de konfor sunuyor. Alacağınız ya da yenileyeceğiniz evde olmazsa olmazlarınız arasına girecek Akıllı Ev Sistemleri’nin birbirinden değerli fonksiyon ve faydaları ile tanışmanın şimdi tam zamanı.


    Huzurlu Yaşam

    Akıllı Ev hayatınıza değer katar… Tek bir dokunuşla hayatınızı konforlu, güvenli ve tasarruflu bir hale getirebilirsiniz. Akıllı Ev sayesinde ışıklarınızı, perdelerinizi, panjurlarınızı, televizyonunuzu, evinizin sıcaklığını, suyunuzu, elektriğinizi, gazınızı, kapılarınızı ve güvenlik sisteminizi istediğiniz gibi kontrol edersiniz. Artık hayatınızın kontrolünü elinizin altına almanın tam zamanı.


    Uzaktan Kontrol

    Basit ara yüzlü mobil uygulamalar üzerinden de kontrol edilebilen Akıllı Ev Sistemlerini her yaştan insan evini çok rahat bir şekilde kontrol edebilir. İster iş seyahatinde ister tatilde ister alışveriş yapıyor olun, evinizi cep telefonu ile uzaktan kontrol edebilir ve evinizin güvenliğini dünyanın her yerinden sağlayabilirsiniz.


    Görüntülü Konuşma

    Akıllı Ev sistemleri, görüntülü konuşma entegreli bir sistemdir. Güvenliğiniz, kapınız ve apartman görevlinizle konuşma sağlayabilirsiniz. Kapınız çaldığında, ünitesi üzerinden dış kapınızdaki misafiri ya da güvenliğinizdeki misafirinizi görebilirsiniz.


    Site Adı: Otekno Teknoloji ve Bilişim Hizmetleri

    Site Adresi: https://www.oteknoshop.com

    multitek, akıllı ev, güvenlik kameraları








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.