Şimdi Ara

Akıllı buzdolapları ile CarrefourSA’dan sipariş verilebilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CarrefourSA, Samsung marka akıllı buzdolapları için dijital market hizmetini duyurdu. Geliştirilen servis ile kullanıcılar, akıllı buzdolapları ile CarrefourSA.com’dan sipariş verebiliyor. Buzdolabı, içindeki ürünleri tanıyor, kullanıcının ürün ve yemek tercihlerini takip ediyor ve bu tercihlere göre kullanıcının sevebileceği yeni ürün önerilerinde bulunuyor.

    Ayrıca Bkz.Avrupa Birliği tek kullanımlık plastik ürünleri yasakladı

    Kullanıcılar, Samsung buzdolabının mobil uygulaması ile dolabın içini görüntüleyebiliyor. Bu sayede evde değilken bile dolapta ne var ne yok görebiliyor. Ayrıca kullanıcılar yemek tarifleri listesinden bir tarif seçtiğinde, eksik ürünlerin siparişini otomatik olarak verebiliyor.

    Yaptığı yatırımlarla tüm altyapı süreçlerini SAP sistemine entegre eden CarrefourSA, teknoloji markalarıyla olan iş birliklerine devam ediyor.

     

    Akıllı etiketler sayesinde hatalı etiket devri tarih oldu

    Yakın zamanda marketlerde başlatılan elektronik etiket sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunan CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, bu etiketler sayesinde fiyatların her zaman doğru olacağını ve indirimlerin anında yansıyacağını ifade etti. Bu sistem çalışanların tek tek etiket değiştirmesini ortadan kaldırıyor. İş gücünden tasarruf sağlıyor.

     




  • artık ne yapsakta satsak..

  • Bi izlenmeyen buzdolabımız kalmıştı

  • kapağını aç yiyeceği koy
    kapağını aç yiyeceği al

    bu kadar basit?
  • Oldu olacak, buzdolabına barcode sistemi de eklensin,market den alınanları buzdolabına okutup ,evde yaşayanların profiline göre ev sistemine girer,gireni çıkanı takip eder,siparişlerde de kafasına göre takılır buzdolabı.
    Senaryo ya bakarmısın,evde değilken dolabın içini görmek.Ekonomik kriz den O dolabın için de ne olup olmadığını ,evde olmasa da %70 lik kesim bilir zaten.
    Bu buzdolabını alacak kesim için ,bırak evde yemek yapmayı,en son ne zaman ,hangi yemeği yaptığını bile bilmediği için,dolabta ne olup olmadığını hatırlamaması normal tabi.

    Eşi çalışan veya bekar bey'ler için ideal aslında.Hanım yemek yapmamış yine,dolap da yemek varmı,yoksa eve gitmeden ,burger king den whooper menü alsam iyi olacak.
    Kaç tane bira kaldı,Şişe deki rakının ,vodka nın seviyesi ,akşama yetermi vs vs bunlar önemli şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 26 Ekim 2018; 10:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bana sipariş veren buzdolabı verseniz yemeği pişirmiyor mu derim. O yüzden yapacaksanız tam yapın bizde rahat edelim :D

  • Carrefour siparişleri elimizde yok diye arayıp iptal ettiği için bu ülkede pek yararı olmayacaktır, her zaman aynı numarayı çekiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.