Şimdi Ara

Akıl Hastanesinde Yattım Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
6.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Sabah bol şekerli açık çay ile kahvaltı ediyorsun . Televizyon açık .Yatakhane odalarını kapatıyorlar istediğin zaman gidip yatamiyorsun . Paranı ve sigaranı kolluyorsun .Bolca gürültü var .Demir parmaklıklarda sigaranı yakıp daracık bahçe gibi bu yerde içiyorsun .
    Akşam ismin okununca haplarını içiyorsun . Ayaklı kantin geliyor . Şekerli çay sigara telefon kartı vs satıyor . Çok sıkıcı taşkınlık çıkarırsan yataga bağlıyorlar .

Alıntıları Göster
    Neden böyle davranıyorlar oradaki insanlara ? Sonuçta hastaların oldugu yer cezaevi değillki orası ? Kime sorsak sanki cezaevinde yaşadım der gibi anlatıyorlar. Hemşireler doktorlar neden bu kadar acımasız ? Oradaki insanlara hasta gibi değilde hayvan gibi davranılması hiçte doğru birşey değil. Üstelik devlete bağlı. Devlet neden göz yumuyor böyle şeylere.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-903B34048

Neden böyle davranıyorlar oradaki insanlara ? Sonuçta hastaların oldugu yer cezaevi değillki orası ? Kime sorsak sanki cezaevinde yaşadım der gibi anlatıyorlar. Hemşireler doktorlar neden bu kadar acımasız ? Oradaki insanlara hasta gibi değilde hayvan gibi davranılması hiçte doğru birşey değil. Üstelik devlete bağlı. Devlet neden göz yumuyor böyle şeylere.?

Alıntıları Göster
    İnan bende bilmiyorum .Hayat gerçekten korkunç .Şok etkisi geç gitti oranın yaptığı . Çok üzüldüm .

• quote:

Kime şikayet edeceksin ki .O kadar çaresiz durumdasın ki hemşirelerle iyi geçinmek zorundasın .Yoksa sana orayı dar ederler .

Alıntıları Göster
    Baglama sebebi neydi peki ? Ne gerekceyle boyle bir sey yaptilar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Baglama sebebi neydi peki ? Ne gerekceyle boyle bir sey yaptilar ?

Alıntıları Göster
    Ailemle telefonda konuşmak istedim .İzin vermediler . Saldırgan hareketlerde bulundum sağa sola .Masaya falan .Birden çöktüler tepeme .

• quote:

Ailemle telefonda konuşmak istedim .İzin vermediler . Saldırgan hareketlerde bulundum sağa sola .Masaya falan .Birden çöktüler tepeme .

Alıntıları Göster
    Saldirgan hareketlerde bulundugunda tum psikiyatrik hastanelerde durum benzer olur ama, ailenle neden konusturmuyorlar, sordun mu ?
  • quote:

Saldirgan hareketlerde bulundugunda tum psikiyatrik hastanelerde durum benzer olur ama, ailenle neden konusturmuyorlar, sordun mu ?

Alıntıları Göster
    Soramadım .Neyse ki kurtuldum oradan çok şükür .

• Şu an durum ne? Depresif şeyler devam ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 19 Haziran 2019; 2:53:26 >
  • Ailene zarar verdin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Şu an durum ne? Depresif şeyler devam ediyor mu?
    Tedaviye devam . İyileşme umuduyla .
    Daha kötüleri de var .O yüzden şükür .

• quote:

Orijinalden alıntı: Basarrrr

Ailene zarar verdin mi
    Şiddet olarak vermedim ama manevi ve ekonomik yönden vermiş oldum .

• Siddet manevi ya da maddi devam ediyorsu, psikiyatr ile gorusmeye devam etsen hatta ara ara hastaneye yatsan iyi olur ama o kotu ortama degil, baska bir yere mumkunse. Allah yardimcin olsun.
  • İntihar fikrin var mıydı ? Varsa bu düşünceden kurtuldun mu
  • Dostum bu konuyu açıp bu cevapları verebildiğine göre ağır bir durumun olduğunu sanmıyorum yani kendinin ben akıl hastasıyım diye şartlandırma. Forumdaki bir çok insandan düzgün cevaplar vermişsin. Bu forumda kendini normal sanan ama normal olmayan çok insan var.

Yaşamana bak, unut gitsin hastaneyi falan. İlaçlarını kullan doktorun dediğine uy yeter.
  • quote:

Siddet manevi ya da maddi devam ediyorsu, psikiyatr ile gorusmeye devam etsen hatta ara ara hastaneye yatsan iyi olur ama o kotu ortama degil, baska bir yere mumkunse. Allah yardimcin olsun.
    Bugün geldim muayeneden yeni

• quote:

Orijinalden alıntı: megan444

İntihar fikrin var mıydı ? Varsa bu düşünceden kurtuldun mu
    Tam olarak kurtulamadım maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F31FE8CB4

Dostum bu konuyu açıp bu cevapları verebildiğine göre ağır bir durumun olduğunu sanmıyorum yani kendinin ben akıl hastasıyım diye şartlandırma. Forumdaki bir çok insandan düzgün cevaplar vermişsin. Bu forumda kendini normal sanan ama normal olmayan çok insan var.

Yaşamana bak, unut gitsin hastaneyi falan. İlaçlarını kullan doktorun dediğine uy yeter.
    Sağolun herkesin mücadelesi var . şükrediyorum .

• Buradan sakin gözüktün bana ama ortam neymiş öyle yahu? O kadar korkunç demek.

Ben de bulundum bir süre. Ortam fena değildi açıkçası. Korkak biri yapamaz ama ben herhangi bir sıkıntı çekmedim. Hatta teyzem otel niyetine gitme oraya demişti. :D

Çaylar şekerli bizde de, bir o ortak nokta var. Ben bol bol kitap okudum, hiç çalışmadığım kadar ders çalıştım, hatta taş bir hemşire beni tezine (Staj da olabilir) konu aldı Arel üniversitesinden, bol bol konuştuk, sakinleriyle arkadaş oldum, geneli sinirli ve obsesif, bayağı da psikotik var, bunun dışında sıkıcı geçti. Ben de hakaret davası sebebiyle girdim ama benim hakaretlerim aşırı olduğu için hakim böyle uygun gördü. Aslında 3 yıl hapse girecektim, bu sayede kurtuldum denebilir. Şu anda sicilim de temiz, daha girmem de.

Muhtemelen deli tavırlar sergilediğin için bağlamışlardır. Başka bir açıklaması yok. Efendi ve sakin olsan sana buraya niye geldin bile derler. Bunu bana 3 doktor söyledi. Benimkisi bahtsızlık yani. Burada benden önce girmesi gereken en az 50 üye var, sadece Konu Dışında.

• Hocam youtube a bülent sevinç yaz cep numarası da var akıl hastanesi ve psikiyatriden uzak dur seni tedavi ETMİYORLAR!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.