Şimdi Ara

Akıl almaz hata !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa 15 te seasons oynuyorum.Topu kalecim aldi.Atağa çıkarken bi baktım oyun durdu hakem penaltı verdi.Topsuz alanda oyuncun yerdeydi ayağa kalkarken rakibe sürtüp düşürmüş. Şu saçmalığa bakın ben şimdi buna sinirlenmiyeceğimde neye sinirleniyim? 200 TL verdiğimiz oyuna bak.PS1 winning elewenda olmaz bu saçmalık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklım almadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoya kaydedip yükleseydiniz keşke merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar doğru, konu kilit.

• Kayıt alsaydın keşke..
  • Bazen istemeden düğmeye fazla basınca senin kendi oyuncun kayma veya top çalma hareketi yapıyor rakibim oyncusuna istem dışı faul yapıyor hakemde penaltı çalıyor Bu sebebden dolayı top kalecine gelen kadar fazla düğmelere basma yoksa böyle penaltı olur sende üzülürsün.
  • Hakemi satin almislar

• şike olabilir.
  • bunun için konu açtığına göre baya içerlemişin takma kafaya hayata dön şampiyon :))
  • Sonuçta bu bir yazılım ve "akıl almaz" diye tabir etsen de böyle hatalar olabilir,takılma oynamaya devam...
  • Gran turismo oynarken önümdeki düz asfaltta ilerliyordum bir anda bir çukur oluştu aracı yutmuştu. Sonsuz bir boşluğa düştüm. Oyunlarda oluyor böyle hatalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 1 Haziran 2015; 11:24:10 >
  • hikayeni cok begendim devamini bekliyoruz fifada boyle hatalardan cok var 20 konuluk bir seri olusturabilirsin her bir hata icin ayri konu acarsan dh ahalisi olarak sana tesekkuru bir borc biliriz iyi forumlR

• Çok gerçekçi oyun olmuş hakem hataları bile var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence PC alın.

WUT

Bu konu ne abi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.