Şimdi Ara

Akepe Zihniyetini De Cehape Zihniyetini De Sevmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biri din düşmanlığı yapar, halkı aşağılar kendisini üstün görür partisine terör sempatizanlarını doldurur, başörtülüleri aşağılar çıplak gezmeyi modernlik sanar, kendinden olmayana cahil yaftası yapıştırır

Diğeri dindar görünüp dine aykırı ne varsa yapar, başörtüsü serbest der diğer yandan hamuduyla indiregandi yapar, yol yapar ama o yol ihalesini kimlere verir vs örnekler çoğaltılabilir

Nefret ediyorum bu iki zihniyetten, dürüst ve müslümanlığa uygun parti gelene kadar (Ben de biliyorum müslümanlığa uygun yönetimin şeriat olduğunu ama malum demokratik sistemdeyiz ve bu sistemde müslümanlığa uygun parti lazım, İNDİRAGANDİ yapmayan HARAMDAN korkan YANDAŞ kavramı olmayan) kısaca bu iki zihniyet durduğu müddetçe saadete devam

• Doğru yoldasın

Biraz daha olgunlaşınca saadet partisinden de elini eteğini çeker külliyen siyasi oluşumların gereksizliğini anlarsın muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasetin kokuşmuş yapısı tüm insanların üzerine siniyor Dünyada. Yalan, dolan, çıkar, adamcılık, sahne arkası karanlık ilişkiler tüm Dünyada amatör veya profesyonel düzeyde sergileniyor.

Hani Amerikan güreşi vardır ya sahnede sergileniyor insanları etkiliyor. Kaslı, güçlü adamlar artistik hareketler ile milleti coşturuyor işte siyaset buna benziyor.

Fakat arka plan bambaşka.
    Bir güreşçinin yaşamı isimli filmde anlatılıyordu bu yakışıklı, kaslı, güçlü adamların dramları ve gerçek hayatları. Hepsi bir oyun, popüler olma ve para kazanma kurgusu. Patronlar kazanır güreşçiler şanslı değilse yok olur gider.

Siyaset sahnesinde oyun kurucular da aynen böyleler. Eğer oyuncuysan bir anda unutulur gidersin bu yalan dünyada.
    Önemli olan oyun kurucu olmak...

1 Kasım'a kadar CHP liydi sonra AKP li oldu şimdi Saadet'e geçmiş

Böylelerine ortak olup prim yaptırmayalım . Böyle devamlı dönen kişilerden ise ben Power64 , Treth gibi üyelerle tartışmayı daha çok isterim .

Yönetim bir şey yapmıyor terör yandaşlarına onlara bunlara ortak olarak prim yaptırmamız lazım .

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biri din düşmanlığı yapar, halkı aşağılar kendisini üstün görür partisine terör sempatizanlarını doldurur, başörtülüleri aşağılar çıplak gezmeyi modernlik sanar, kendinden olmayana cahil yaftası yapıştırır

Burayı aldım kusura bakma, lazım bana.

- Din düşmanlığı neden yapsın? Seçmeni de o dine mensup kendisi de. Hem seküler bir parti din düşmanlığına karşı en katı tavrı gösterir, buna rağmen din düşmanlığı yapıp tozlu raflar altına gömülmeyi istemeyecek kadar en azından senden zeki.

- Halkı aşağılamıyor, halk kendini aşağılıyor. Bir kez olsun ben aklı başındayım diyen olmadı, olsaydı sen bu konuyu açmazdın. Halkı kucaklamak parti isminde de görüldüğü gibi temel prensip, prensibini ve seçmenini kaybedecek kadar köksüz bir parti değil.

- Terör sempatizanlarını diğer partiler gibi dağ kadrosundan seçmedi, masalara oturmadı, parti dışında bireysel söylemlerden de mesul değil, sonuçta parti politikası değil diğerlerine nazaran.

- Başörtülülere değil Siyasal İslam'ın objesine, hareketine, siyasete ve eğitime alet edilmesine karşı çıkar.

- Giysilerin, uzuvların görülmesinin senin sapkınlığınla ilişkisi olmasın, çıplaklık ölçün nedir senin? İnsan gibi giyinmek modernlik değil ihtiyaçtır.

- Yazının sonuna doğru şeriat falan demişsin, peki sana profesör mü diyeyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaşlar bu konuyu açan 18 yaş altı genç kardeşimiz burayı oyun parkı olarak gördüğü için

Böylelerine ortak olup prim yaptırmayalım . Böyle devamlı dönen kişilerden ise ben Power64 , Treth gibi üyelerle tartışmayı daha çok isterim .

Yönetim bir şey yapmıyor terör yandaşlarına onlara bunlara ortak olarak prim yaptırmamız lazım .

Her konuma niye damlıyon bırak peşimi troll müsün nesin

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Arkadaşlar bu konuyu açan 18 yaş altı genç kardeşimiz burayı oyun parkı olarak gördüğü için

Her konuma niye damlıyon bırak peşimi troll müsün nesin

Hop hemen şikayet ediyorum o kelime hakarete giriyor

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• Siyaset ile din kurallarını karşılaştıran geri kafalılar oldukça, bu ülke zor kalkınır.

Dünyadaki ülkelerin tek ihtiyacı liberal yönetimdir. Avrupa bu sistem sayesinde ayağa kalkmıştır. Ortadoğunun hali ise ortadadır ama ARAP HAYRANI geriler bunu hala anlamıyor. Hala osmanlı diyen beyincikler, şeriat diyen beyincikler var. Bunların kafası bonzaiden de beter. Gidin suriyeye, ıraka o çok sevdiğiniz araplarla yaşayın madem çok seviyorsunuz. Diriliş diriliş derken, Atatürk ruhunun dirilişi olacak bu diriliş.
  • Bu ülkede adamakıllı siyasetçiler hiçbir zaman anlaşılamıyor. Ya millet ziyan ediyor ya da birileri farkedip öldürtüyor. Ne zaman bu ülkeyi kalkındıracak biri çıksa durdurup önüne geçiyorlar. Muhsin Yazıcıoğlu bu ülkeyi parmakla gösterilecek bir yer yapacaktı ama öldürüldü. Tıpkı zamanında ki Turgut Özal gibi. Bide Necmettin Erbakan vardı ki bence hiçbiri onun kadar bilge ve iyi değildi onun da halk kıymetini bilmedi. Bizim vatandaşımıza her şey müstehak. Bunca insanları ziyan edip kendilerini kullandırtıyorlar, bazen o kadar ödediğimiz vergiye hiç acımıyorum müstehak bu halka diyip geçiyorum çünkü bugün biz bu halk yüzünden bu haldeyiz. Şimdi ki tek umudum Osman Pamukoğlu ve Fatih Erbakan dan. Ama ikisini de gördüğümüz yok. Nereye nasıl gidiyoruz Allâh selamet versin

Şüphesiz o (Kur'an) sen ve kavmin için bir şereftir (veya öğüttür). Ondan sorumlu tutulacaksınız. (43/Zuhruf: 44)

İstikbal göklerdedir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.