Bildirim
AKDENİZ HUKUK vs. SELÇUK HUKUK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben de bu ikisi arasinda kaldim biraz bilgi vereyim duydugum kadariyla selcuk eğitim olarak cok daha iyi durumdaymis ama her sene 600 kisiden 70-75 kisi mezun oluyomus yani kasiyolarmis baya akdeniz ise tam universite hayati yasanacak bi kampuse sahip benim tercihim akdeniz olurdu ki olacak sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selçuk hukuk çok gereksiz zor ve Konya öğrenci açısından yetersiz bir şehir. Düşünmeden Akdeniz yaz derim. -
"Konya'da hayat varsa Mars'ta da vardır." diye bir söz duydum . Ne derece doğru bilemem ;) Ben neresi olursa olsun arkadaş ortamının belirleyici olduğunu düşünüyorum .
Forumda birisi savcılık sınavlarında başarı oranının da yüksek olduğunu okumuştum Selçuk Üniversitesi için ama doğruluğu hakkında bir bilgim yok . -
Hakimlik savcilik dusunuyosan konya kampus hayati dusunuyosan akdeniz yeri kampusun en iyisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X