Şimdi Ara

Akbank Tosla [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
343
Favori
744.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ing E-turuncu kart ile toslaya para yukleyebiliyormuyuz? Ben de hata verdi tosla müşteri hizmetleri ing kartlar ile sorun çıkıyor dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEWEST

    Ing E-turuncu kart ile toslaya para yukleyebiliyormuyuz? Ben de hata verdi tosla müşteri hizmetleri ing kartlar ile sorun çıkıyor dedi.
    Hadi ya kotu oldu bu durum.+2 icin yukleyip cekecektim direk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 21 Kasım 2019; 11:0:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir arkadaş yukarıda demişti.

    carrefourdan aldığım kartı aktifleştirmek için güvenlik aşaması olan tc ve doğum tarihimi girdim hatalı girdiniz dedi.
    müşteri hizmetleri ile canlı sohbetten yazıştım çözemediler.
    aradım telefon ucundaki çocuk (belliki daha önce bu işi hiç yapmamış) çok amatörce cevaplar verip üslupsuz konuştu.
    yarın tekrar deneyin dedi.

    bence uzak durun içine attığınız bakiye sizi üzecek bir rakam olmasın. hiç güvenilir gelmedi bana.
  • 10 TL kart ücreti istemek nedir çöp vallaha inirdim sonra müşteri hizmetleri ile yazıştım. Kendi sitenşzde "Her güzel şeyin bir bedeli var.
    Tosla'nın yok." yazıyor ne iş dedim kem küm geri kaldırıyorum akbankmı paragöz aç banka
  • Asigenc19 kullanıcısına yanıt
    "Her güzel şeyin bir bedeli var.
    Tosla'nın ki süsmek."

    adı üstünde: TOSLAyacak



    innial papara
    almadım yok kapora
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fceliktas

    Merak eden arkadaşlar için nerelerde kullanılır ne işe yarar bir özet geçeyim ..

    Öncelikle uygulamanın teması uygulamayı kullananlar arasında para istemek ve göndermek .

    Şöyleki bu uygulamayı arkadaş çevrem ve ben sık kullanıyoruz . Her akşam bir mekana oturur ders sohbet vs yapar ödemeye gelince tek tek uğraşmak yerine uygulamada kişilere bölerek parayı tek bir hesapta topluyoruz .

    Mesela Akbankın temassız kampanyası için hepimiz birisine gönderip onun harcamalarına destek olarak kampanyalardan yararlanmasını sağlıyoruz .

    Para istemek de göndermek ücretsiz hiç bir sıkıntı yok burada ama asıl sorun şurada çıkıyor tosla hesabınızdaki parayı akbank hariç bir bankaya çekmek istediğinizde paranızdan 6-7 saat uzak kalıyorsunuz (bu sürenin 25 güne kadar uzadığını da yazmış bir forumdaş ) bu nedenle paranızı uygulama üzerinden çekmenizi tavsiye etmem (akbank hesabı hariç akbank hesabına 2 saniyede geçiyor )

    Şimdi gelelim tosla karta . Hocalarım açıkçası bu kartın avantajı her atm den ücretsiz para çekebiliyor olmanız (PARA YATIRMA ÖZELLİĞİ YOK ) yukarıda yine bir forumdaşımız akbank atm sinden de para yatıramadığını söylemiş ki çok normal bu kart ile para yatıramıyorsunuz zaten .

    Kendimden örnek vermek istiyorum çoğunlukla YapıKredi bankasında param oluyor ve bunu hafta içi hafta sonu fark etmeksizin çekmek durumunda kaldığımda bu tutarı tosla hesabıma yüklüyor tosla kart ile beraber istediğim atm üzerinden günde 2000 lira çekme limitli olarak çekebiliyorum ..

    + larsanız veya başlığa eklerseniz herkesi bilgilendirmiş oluruz :)
    Aynen arkadaş gayet detaylı anlatmış.Bir kaç kelamda ben yazayım.Banka kartı eklerseniz hafta sonu da eklemiş olduğumuz karttan tosla hesabına para çekebiliyorsunuz.Sanki 3d ile internetten birşey alıyormuş gibi oluyor işlem.

    Akbank Tosla [ANA KONU]

    Bu ekran görüntüsündeki işlem kartı eklemek için tosla uygulaması 1 tl çekiyor.Lakin garantiyi ekleyemiyorum.Uygulama hata veriyor.3 tane banka kartı ekleyebildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesimist05 -- 9 Aralık 2019; 20:18:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • garantı 20 kasım gıbı patladı.. eklı olsa da cekmıyor

    garantı engelledı
  • omer14 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takribi 15 gün kadar önce, yılbaşına doğru mutlaka kampanyalar yapar şimdiden yazılalım diye kayıt olmuştum. 12 günlük bir süre zarfından sonra çipli kartım elime ulaştı. Finansbanka para yatırmam gerekti, en yakın ATM si 12 km uzakta olunca dedim tosla ne güne duruyor, atayım çekeyim. Demez olaydım. Para yükleme işlemi başarılı, bir provizyon vs. de çekmedi. Gittim garanti atm sine, "bankanız sizden bu işlem için ücret almayacaktır." ibaresinden hemen sonra "kartınız bu tür işlemlere kapalıdır, lütfen kart kuruluşunuzla irtibata geçiniz." şeklinde hata aldım. Bekledim, 5 dakika sonra para tosla hesaba iade olmuş. 2 km ilerde akbank ATM si var oraya gittim mecburen, akbank atm sinden parayı çekmeye çalışırken, atm parayı vermedi, ama tosladan bakiye düştü. Müşteri hizmetlerini aradım, dedim böyle böyle. İlk konuşan bayan temsilci "tosla hesabınıza bakiye tutarı iade olmuş, birkaç dakikaya sizlerde görürsünüz." dedi. Bekledim 20 dakika sonra tekrar aradım, bu seferde demesinler mi "arkadaşımız yanlış bilgi vermiş olabilir, endişelenmeyen kayıt oluşturuyoruz. 200 ₺ az meblag değil, acil elden vermem gereken bir meblaydı, bunlar yüzünden evden arabayı aldım 12 km ilerdeki finansdan kmh parayı cektim gitti yapacak birşey yok. Bu kadar cibiiyetsizce ve basitce calısan bir sistem ben daha görmedim. İninalde aynı şekilde, kartla para yatırmak komisyon, havale/eft ile yatır tutar hayatta geçmez, üstüne birde 24 saat bloke koyarlar, her ikisininde müşteri hizmetleri bir acayip, üstüne üstlük ininal Ocak 2020 den sonra para transferleri için 1 ₺ ücret alacakmış. Şu anda ön ödemeli kartlarda en mantıklı olan 2 alternatifiniz var arkadaşlar, birincisi turkpara param, ikincisi ise papara. Umarım bunlarda ilerleyen dönemlerde bozmazlar.




  • Cikarin bi enpara cepteteb. Niye ugrasiyorsunuz ki bunlarla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arquerox kullanıcısına yanıt
    Param ve papara sağlam dediğiniz gibi. Okuyan arkadaşlar kesinlikle toslaya para atayım hemen çekeyim işim hallolur falan demesin gitsin n kolay kart alsın ayda bir kez bono alınca sonra almasanız da tüm atmler ücretsiz çekim ve yatırım yapıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para yükleme ve tüm atm lerden çekme yi oturtursalar, baya müşteri çeker.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart için 10 TL ücreti istemek mi? Kalsın... Gördüğüm an direk sildim uygulamayı. Paparadan örnek alın azıcık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 10 Aralık 2019; 17:50:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart eft nin disinda biseye yaramyr heralde 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erha-n

    Para yükleme ve tüm atm lerden çekme yi oturtursalar, baya müşteri çeker.
    ing banka kartı ekledim. para yükle kısmı buga girdi . Mh ye söyliyim de düzeltsinler dedim. 15-20dk mh ye anlatmaya çalıştım, anlamamakta direndi. Bende konuşmayı sonlardım. Adamlara mail attım, sallamadılar galiba ki dönüş gelmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kazazz

    Uygulamada param kilitli kaldı şikayet kaydı oluşturdum 25 gün geçti aradılar hee tamam ilgilenicez minvalinde konuştular. İğrenç bir oluşum, mağdur olmamak için uzak durun derim.
    Hocam sizin durumda bir gelişme var mı ücretinizi alabildiniz mi ? Aradan takribi 4 gün geçti benim çekmiş olarak gözüktüğüm ama çekemediğim 200 ₺ ücret hala içerde. Hergün sıkıştırıyorum mh yi, inceleme altında diyorlar. Akbanka mail, sikayetvar, kendi web siteleri üzerinden mail her yolu denedim, hayırlısı bakalım.

    Bu arada e-bankacılık uygulamalarını öneren arkadaşlar var, arkadaşlar banka uygulamalarını bizde biliyoruz, buradaki amaç nedir, bankaların promosyon ve kampanyalarından şu devirde harcamayı minimize edip yararlanmak ve çeşitli para transferleri ve akışlarını bankaların sunduğu ücret politikasından minimalize etmek veya sıfıra indirgemek. Ayrıca birçok kuruluşun gayetde güzel kampanyaları mevcut, kullanılabilitesi olduktan sonra gerisinin bir önemi yok şahsımca. Tek sıkıntı (Tosla için konuşuyorum) akbankın iştiraki olduğu bir firmanın kurumsal bazda kesinlikle arkasında durmaması, sistemlerinin işleyişinin ciddi derecede rezalet olduğu, ve mh tamamıyla bilgisiz ve eğitimsiz umursamaz çalışanların olduğu. Zamanla düzeltirler mi, tartışılır. Şu sistemlerini tamamıyla düzeltip, fazla değil, 1-2 kampanya çıkartsalar, çipli kart ücretini papara gibi 1 aylığına da olsa ücretsiz yapsalar tutar. Bakalım bekleyip göreceğiz. Akbank gibi tutarsız, umursamaz, paragöz ve cimri bir firmadan böyle hataları bekliyordum açıkcası, adamların dini imanı ciddi anlamda para, eft havale ücretlerini ve faiz oranlarını diğer bankalara göre karşılaştırın bakalım, atm sayısı olsun, kart kampanyalarındaki kısıtlamalar, ücret iadeleri, hizmet sonrası müşteriye karşı tutumlar (gm ve müşteri hizmetlerinden oluşturulan kayıtlar) ve diğer herşey haklı olduğumu göreceksiniz.




  • arquerox kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuda daha önce de yazmıştım. Akbank kesinlikle toslanın arkasında durmuyor. Çok fazla mağdur olma vakarı var. En hızlı çözümü Bddkya akbank olarak şikayet açın o zaman ilgileniyorlar. Yoksa o parayı kullanmak için hayatta size dönmüyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arquerox kullanıcısına yanıt
    Sürekli yapılan telefon görüşmelerinden sonra tutarı alabildim hocam. Müşteri temsilcileri aşırı bilgisiz oluyor bu arada insanı çileden çıkartır. Resmen zaman kaybıydı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.