< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (5. sayfa)

-
-
Şubeye gidince dosya masrafı çıkıyor haberiniz olsun tam hatırlamıyorum miktarı 300 civarı bir şey hayat sigortası bilmem ne bir şeyler kitliyolar.
-
Onlar geri alinmiyor muydu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Banka hesabı varken kapatinca tekrar yeni musteri olarak mi verdi
2 puan kredi notu mu dusuk degil mi
Masraflari geri almak icin kredi karti ve otomatik talimat mi istediler bunlar yapılmazsa hakkimiz degil mi geri almak?
1/5 kimlik bilgilerinde seri no ve kimlik tarihini sorduktan sonra
iş bilgileri 4/5 bölümüne geçip çalışma bilgileri ve gelir soruyor
sonra 5/5 şube tercihi ve mail adresi sorup görüntülü görüşmeye geçiyor.
Çok kez denedim ama görüntülü görüşme bir türlü bağlanmıyor. NFC ekranı yada selfie ekranı hiç gelmedi.
Kredi seçimi görüntülü görüşmeden öncemi yoksa sonramı geliyor.
Birde eski kimlik kartı kullanıyorum 2010 yılında değiştirmiştim.
-
Uygulamadan başvurdum fakat son adımda daha sonra deneyiniz diyordu aradan birkaç saat geçtikten sonra müşteri hizmetlerinden aradılar ve telefonla görüşerek işlemi gerçekleştirdik. Haber eden arkadaşa teşekkürler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana çıkmadı
Bende üye oldum yüzde 2.99 faizle 7.500 oneriyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnaktif müşteriymisim, aktif etti. Ama sonrasında şubede yeni hesap açıldı. Çıkardıkları 369 tl masrafın haksız olduğunu soylerek şikayet ettim. Satmaya çalıştıkları sigorta gibi birşeymis herhalde. Hatalarını anlayınca şubede ertesi gün kullandirim gerçekleşti. Kredi kartı ve fatura talimatı yaptılar. Kartı kullanamyacagim. Fatura talimatını da iptal edeceğim
Hocam kampanyalar kısmında beinconnect kodu veriliyor, kullanmıyorsanız ücretsiz/ücretli almak isterim
Ben kullanmıyorum satayım size hocam ne kadar değeri bunun
Temin edildi hocam tşk ederim
İsteyen varsa ücretsiz veririm geç gördüm mesajı etiketleyin özelden gondereyim
Bende şimdi başvurdum anında verdi krediyi görüntülü konuşurken biraz kamerada sıkıntı sadece o kadar
Hocam öğrenci misiniz? Birde şubeye gitmeden direk hesabınıza yattı mı?
-
Direk yattı öğrenci değilim çalışıyorum
Eşim başvurdu herşey onaylandı görüntülü arama esnasında kimlik parlak çıkmış yeniden görüntü almak için görüşmeyi sonlandırıp yeniden bağlanacağım bekleyin diyip kapattı gitti tabiki yeniden bağlan diye bir seçenek yok ne arayan var ne soran, bütün bilgileri alıp resmen terbiyesizlik bu yaptıkları.
Kendiniz tekrar aynı başvuru ekranında kameraya bağlanın sorun olmaz
Öyle bir seçenek yokki maalesef birkez başvuru oluşturduğumuz için herşeyi yeniden doldurunca hiçbirşey demeden şubeye gelin diyor. Görüşmeyi yapan arkadaş sağolsun görüşmeyi nasıl sonlandırdıysa
Benimde ilk görüşmemde kimlik net gözükmüyor kapatın tekrar bağlanın dedi. Formu tekrar dolduldum Tekrar bağlandım onaylandı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X