Şimdi Ara

GARANTİ(1250 TL fayda) - YAPI KREDİ(400 TL fayda) - AKBANK(50 TL fayda) - ENPARA(100 TL fayda)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 GARANTİ(1250 TL fayda) - YAPI KREDİ(400 TL fayda) - AKBANK(50 TL fayda) - ENPARA(100 TL fayda)
    *** MESAJLARINIZA ANINDA DÖNÜŞ YAPILIR ***

    GARANTİ

    Davet kodum ile mobil bankacılık üzerinden görüntülü görüşme ile ilk kez Garanti bankası müşterisi olana 100 TL nakit ödeme sağlıyorum ayrıca garanti bankası da size 250 TL veriyor toplamda 350 TL kazanmış oluyorsunuz bunların haricinde ayrıca Garanti bankası yeni müşteri olanlara alt limitsiz 300 TL a101 web sitesi ve mobil uygulamasında geçerli a101 kodu, Yemeksepetinde geçerli alt limitsiz 200 TL indirim kodu ve akaryakıt alışverişinde 400 TL harcamaya 400 TL iade veriyor toplamda bedavadan 1.250,00 TL kazanabilirsiniz bunların da haricinde garanti bonus kredi kartı alırsanız 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus iade veriyor ve 10.000 TL 6 taksitli faizsiz nakit avans kullanabilirsiniz. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp davet kodumu isteyebilirsiniz.

    AKBANK

    Davet kodum ile mobil bankacılık üzerinden görüntülü görüşme ile ilk kez akbank müşterisi olanlara chip para hesaba yatınca 50 TL nakit ödeme sağlıyorum. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp davet kodumu isteyebilirsiniz.

    YAPI KREDİ

    Davet kodum ile mobil bankacılık üzerinden görüntülü görüşme ile Yapı Kredi müşterisi olana 50 TL müşteri olduktan sonra: (30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 250 TL harcama yapmak veya en az bir faturasına otomatik ödeme talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere fatura ödenmiş olması) şartlarından en az birini yerine getirenlere de 50 TL olmak üzere toplam 100 TL ödeme sağlıyorum ayrıca Yapı Kredi bankası da size müşteri olduktan ve yukarıda şartlardan en az birini yerine getirince 300 TL ödeme yapıyor toplam da 400 TL kazanabilirsiniz. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp davet kodumu isteyebilirsiniz.

    EN PARA

    Referans Linkim ile Enpara üyesi olup kredi kartı alıp ilk harcamasını yapana ödül tarafıma yüklendikten sonra 100 TL ödeme yapıyorum. 250'nin üzerinde referansım mevcuttur hızlı ve güvenli işlem yapmak istiyorsanız tarafıma özel mesaj atıp referans linkimi isteyebilirsiniz.

    Referanslarım için TIKLAYINIZ
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çubuk Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • up

  • Up

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.