|
Arkadaşlar selam, Akbank’ın otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasında hem talimat veren hem de davet eden taraf 750 TL chip-para kazanıyor. Karşılıklı olarak iki tarafa da kazandıran bu kampanya için detaylar ve katılım adımları şu şekilde: Kampanya Detayı: Hem otomatik fatura ödeme talimatı veren siz hem de referans olunan kişi 750 TL chip-para kazanır. Tutar Şartı: Kampanyadan yararlanabilmek için talimat vereceğiniz faturanın 500 TL ve üzeri tutarda olması gerekiyor. Ödeme Zamanı: Akbank, fatura ödemelerini ilgili faturanın son ödeme gününde otomatik olarak gerçekleştiriyor. İlk ödeme gerçekleşikten sonra chip-para hesabınıza yatacaktır. Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz? (Adım Adım) Akbank Mobil uygulamasını açın. "Tüm Kampanyalar" bölümüne gidin. "Davet Et Kazan" kampanyasına tıklayın ve "Kazanmaya Başla" seçeneğine girin. "Davet Edildim" kısmına gelin. Davet kodu alanına FV7E6 kodunu girin. 500 TL ve üzeri fatura ödeme talimatınızı verin; ilk ödeme gerçekleştiğinde chip-paranız hesabınızda! Referans Kodum: FV7E6 |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler