Şimdi Ara

Akbank Ev Kredisi Dosya masraflarımı ödedi. Ancak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 ocak ayında ev kredisi çekerken ödediğim (bankadan bana verilen dekonta göre)1500 tl dosya masrafını geri almak için Tüketici Hakem Heyetine dilekçe verdim. Şubat ayında mahkeme dosya masrafının tarafıma ödenmesine karar verdi. Dolayısıyla 1000tl hesabıma yattı. Ancak bahsi gecen bu 1500 tl nin 500tl sini ben kredi çekerken zaten hesabıma banka yatırmış. Bunu Akbank'tan bir gelen bir maille gördüm. Sonra hesap hareketlerinden baktığımda gerçekten de hesabıma yatırdıklarını gördüm. Dolayısıyla hakkım olmayan bir meblağ istemedim.

Ancak bu sefer de Akbank bana bu 500 tl yi bilmeden istedim diye haksız zenginleşme adıyla dava açmış. Bankaya gittiğimde masraf neyse bana dekontunu verdiler. Sonuçta onların verdiği dekonta göre ben THH' ne gitmiştim. Şimdi mahkeme ve avukatlık masraflarını da bana ödetmeye çalışıyor Akbank.

Sizce avukat tutmadan mahkemede bunları hakime anlatsam haklı çıkar mıyım? Zaten 1000 tl mi geri aldım. Onu da avukatlık masrafları ve mahkeme masraflarına vermek istemiyorum.

Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Teşekkürler.

akbank bilmeden 1500 yatırsa fazla almışsın geri ver diyeceğim ama zaten 1000 yatırmış 500 de önceden var 1500. aslında senin 1000 lirayı faiziyle tahsil etemen lazım. bir de utanmadan haksız zenginleşme davası mı açmışlar yuh artık. eğer bir avukat tanıdığınız varsa danışın. bana kalırsa da avukat tutmadan hakime anlatsanız haklı çıkarsınız çünkü karşı tarafı uğrattığınız bir zarar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ovelek -- 22 Mart 2016; 13:47:47 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.