Şimdi Ara

Akasa Venom Kasa Akasa Viper 600Watt 80+ Cızırtı Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bugün dizdiğim sistemlerdeki cihazlara güncelleme,uygulama yükleme falan yaparken dikkatimi çeken bir şey oldu. Kasaların hepsi Akasa Venom,içlerinde kendi Akasa viper 600 watt 80+ Bronze psuları mevcut hepsi sıfır alındı.Ancak bu psulardan azıcık cızırtı sesi geliyor. Kasalar monitörlerin yanında fan ve hoparlörden gelen seslerden pek duyulmuyor ama dikkat eden biri için can sıkıcı alt arka tarafına yaklaşınca duyuluyor. Araştırdığım kadarıyla bazı markalarda/modellerde bu kronik bir sorun olabiliyormuş ve ses dışında bir sorun yaratmaz diyorlar bu doğru mudur?sonradan başıma is açabilir mi acaba? Düzeltme imkanı var mıdır?
    Ne yapmamı tavsiye edersiniz? İade etsem,psusuz sistemler boşta kalır,servise giderse kaç gün sonra gelir ya da değişim kararı olur kim bilir?Kaldı ki değişim olsa da yeni gelenlerin aynı veya başka marka olsa dahi bu soruna sahip olmayacağını bilemeyiz.ses yapmayani bulana kadar da deneme yanılma yapmak çok cazip gelmiyor bana daha evvel buna benzer bir iade sürecim olmuştu telefon konusunda.sorunsuz telefonu 2 ayda bulabildim alırsın yazılımı sorumlu olur,ekranında ölü piksel olur,ghost screen olur,çekmez anteni sorunlu olur falan derken sinir stres sahibi olmuştum 3 farklı marka sayesinde ( iPhone, Samsung, LG )

    Kafaya takmamak daha mı iyi olur bilen birileri yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar.simdiden hepinize teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 16 Ağustos 2017; 22:40:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bu ses gpu danda gelebilir buna bilgisayar dilinse kisaca cw coil whine deniyor halk dilinde bobin aglamasi bobin sizlamasi diyede gecer bazi firmalar bobin sarmallarina silikon sikarak bu titresim sonucunda cikan sesi engelliyor. Ses sizi rahatsiz etmiyorsa herhangibir problem teskil etmeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam,iyice dinledim sesi anakart ya da ekran kartından gelmiyor psudan geliyor ses.cok da rahatsız edici değil degistirsem yeni gelende olmayacağının garantisi de yok malesef.son senelerde artan bir durummuş okuduguma göre firmalar o silikondan kar ediyorlarmış (belki 1 dolar anca )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teyzen nevfik -- 17 Ağustos 2017; 10:52:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etrafta dolanan haberlere inanma sesin artmasi diye biraey soz konusu degil ancak azalir psuya yuk bindiginde zamanla gevseyerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam son senelerde artan bir durummuş derken firmaların kar gütme politikası yüzünden yaygınlaşmış yoksa ilk bilgisayarlarimin psularinda ne 80+ vardı ne de doğru düzgün bir marka(bu kadar seçenek olmadığından) ama onlarda böyle bir sorun yoktu.bosa demiyorlar ne varsa eskilerde var diye ses cidden dayanılmaz bir duruma gelirse garantisi bitmeden bakarim icabına mecbur,ancak durduk yere pimpiriklenmek istemiyorum şu aşamada madem bir zararı yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Sesin çıkmasının nedeni bazende gerilimin dalgalı olmasından kaynaklanır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugurbaba10 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam ups kullanmıyorum,akım korumalı prize takılı bütün elektrikli eşyalar, jeneratör var kesinti durumu için ama voltaj dalgalı olabilir sonuçta şehir merkezi değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.