Şimdi Ara

Akasa Nero 3 İşlemci Soğutucusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta Akasa Nero 3 adlı CPU soğutucusunu aldım ve farkettim ki internette ne bir rehberi var ne de inceleyen olmuş ve insanlar almadan önce tereddüt yaşıyorlar. İnceleme konusu değil yanlış anlaşılmasın. Tereddütte kalanlara bir kaç şey söyleyeceğim sadece.

    Öncelikle arkadaşlar ürün fazlasıyla büyük diyebilirim. Eğer geniş bir kasaya sahip değilseniz muhtemelen bende olduğu gibi kasanın kapağını açık tutmak zorunda kalacaksınız.

    Bu kadar büyük bir soğutucu olmasına rağmen montaj işlemi gerçekten çok kolay ve anakartı çıkarmanıza gerek yok. Size tavsiyem ilk önce soğutucuyu fanla birlikte montajlayın çünkü silikon vidalar çok sıkıntı çıkarabiliyor birini tutturunca diğeri aşşağıda kalıyor gibi sıkıntılar yaşadım.

    Performansına gelirsek gerçekten çok sessiz ve etkili. Eskiden boşta 70 dereceden inmeyen AMD FX 6300 işlemcim şuan boşta 15-20 oyunlarda tam yükte ise en fazla 38 dereceyi gördüm.

    Arkadaşlar Akasa markasını ilk defa duyuyor olabilirsiniz almadan önce bende ilk defa duymuştum ve tereddüt etmedim değil. Ama soğutucu gerçekten verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veriyor. Aklında soru işareti kalan arkadaşlar hiç tereddüt etmeden alabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • güzel paylaşım olmuş hocam eline saglık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.