Şimdi Ara

Akaryakıt İstasyonları / Fiyatları / Kampanyaları uygulaması (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
3
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çalışmasında bi sorun yok bende.Kendiliğinden konumumu ve cevresindeki istasyonları görüyorum.Ankara mamak natoyolu üzerinde 2 istasyonun fiyatlarını girdim hatta sıkıntısız çalışıyor.Hafta sonu işlerimi hallerken yolumun uzerindeki istasyonların fiyatlarınıda girerim tek tek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman size zahmet silip tekrar yükleyin. Veritabanının yüklenmesi gerek. İlk açılışta birkaç dakika veritabanı yüklenecek. Ondan sonra tüm istasyonları görebilirsiniz. Bana da bilgi verirseniz sevinirim.
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşta veritabanı yüklenmemiş o yüzden göremiyor istasyonları.
    Teşekkürler hocam. Ne kadar çok kişi aktif kullanırsa istasyon bilgi,fiyatları o kadar güncel olacak. Ben de gelen istek, şikayetleri değerlendirmeye ve güncelleme girmeye çalışıyorum.
  • alisgumush A kullanıcısına yanıt
    Sildim tekrar kurdum. Veri tabani yuklendi. Haritada istasyonlari simdi gorebiliyorum. Yalniz az once istedigim istasyonlarin listelenmesi icin secim yaptim. Haritaya dondum. Hicbir istasyon gorunmuyordu. Programdan cikip gorev sonlandir dedim. Programi tekrar actim. Istedigim istasyonlar haritada gorunuyor suanda sikinti yok gibi. Zamanla fiyatlari girerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Hocam filtereleme yaptıktan sonra sağ alt taraftaki Sarı-Turuncu butona bastığınızda filtrenizi işleyip sizi haritaya yönlendirecek ve istediğiniz istasyonları gösterecek. Bu şekilde mi yaptınız yoksa butona basmadınız mı?
    Sizden bol fiyatlar bekliyoruz. Bu arada hangi il idi?
  • gerek yok hocam, ben de diğer tsi'cılar gibi yakıt üretiyorum.

    şaka bi yana araç benzini bile seçiyor, lpg'de verim dibe vurur heralde. bi de epey pahalı bi sistem 8 bin tl gibi, yılda zaten 12 bini geçmiyorum.
  • Arkadaşlar hatırlatma olarak söylüyorum. Birkaç günde bir güncelleme geliyor. Uygulamayı güncelleştirmeyi unutmayın.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fourabrothers.akaryakit
  • Hocam emeğine sağlık. Ben Almanya'da yaşayan biri olarak clevertanken applikasyonunu kullanıyorum. O applikasyon fiyatları kendi database'inden çekiyor. Kullanici geri bildirimi gerekmiyor yani.. Onu da inceleyebilirsiniz. Fikir edinmek açısından güzel olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alisgumush A kullanıcısına yanıt
    Evet dediginiz sekilde yapiyorum. Fakat o buton biraz reklamin arkasinda kalmis... Arada soyledigim problemi yapiyor programi kapatip aciyorum duzeliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • met.nar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bu işe girişmeden önce o programı da bayağı bir inceledim. Gerçekten çok kaliteli bir uygulama.
    Fiyat meselesinde ise fiyatlar çok oynak ve fiyatları edinebileceğimiz hiçbir mecra yok. Ancak istasyonlara gidip oradan öğrenebiliriz. Bu yüzden en etkin yöntem olarak bu şekli düşündük. Fakat eğer yayılırsa uygulama o zaman belki istasyon sahiplerine direk fiyatları girdirebiliriz.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam problemi anlama ve çözme adına bana filtre alanında neler yaptığınızı ve sonrasını yazabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alisgumush

    Hocam problemi anlama ve çözme adına bana filtre alanında neler yaptığınızı ve sonrasını yazabilir misiniz?

    Şimdi farkettim filtre ile alakası yok. Uygulamayı arka plana atınca ve tekrar dönünce haritada hiç birşey görünmüyor. Ayrıca Kampanyalar sekmesinde de sadece firma bilgileri çıkıyor kampanyaları görünmüyor. Görev sonlandırdan kapatıp açınca program düzeliyor.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulama arka plana atıldığında harita kendini yeniliyor. Siz filtre yapıp onayladığınızda istediğiniz istasyonlar geliyor mu?
    Kampanyaları görebilmek için internetinizin açık olması gerek. İnternet açık olduğu halde gelmedi ise bağlantı hatası olmuş olabilir. Tekrar açtığınızda düzelecektir.
  • alisgumush A kullanıcısına yanıt
    Hayır gelmiyor. Filtre yapsamda farketmiyor programı kapatıp açmam gerekiyor tekrar. İnternette sorun yok hocam. Programı açıp kapayınca düzeliyor. Arkadaşın telefona da yükledik aynı şekilde problem çıkıyor.
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam problemi anlamak için soruyorum. Filtre yaptığımız zaman haritada sadece filtremiz olacak. Eğer filtre sonucumuz boş ise haritada hiçbirşey görünmeyecek. Geri tuşuna bastığınızda ilk açtığınızda gelen istasyonlar tekrar görünmüş olacak. Programdan çıkmadan geri tuşuna basınca eski istasyonlar gelmiyor mu? Ve bulunduğunuz yer neresi? Filtrenizi paylaşır mısınız?
  • alisgumush A kullanıcısına yanıt
    Filtreleme yapıp istasyonlarımı seçtim.

     Akaryakıt İstasyonları / Fiyatları / Kampanyaları uygulaması Akaryakıt İstasyonları / Fiyatları / Kampanyaları uygulaması

    Uygulamayı arka plana atıp başka bir uygulamayı kullandım ve tekrar uygulamaya geri dönüyorum.

     Akaryakıt İstasyonları / Fiyatları / Kampanyaları uygulaması

    Karşıma haritanın boş olduğu çıkıyor. Filtreye girip tekrar filtrelediğimde yine haritada bir şey görünmüyor. Ayrıca kampanya sekmesindeki istasyonlara tıkladığımda kampanyalar da görünmüyor.

    Programı görev yöneticisinden sonlandırıp yeniden başlattığımda düzeliyor. Fakat bu durum filtre yapmasam da oluyor onu anlatmaya çalışıyorum. Filtresiz şekilde yine başka uygulamadan bu uygulamaya dönüldüğünde haritadaki istasyonlar yok oluyor.




  • İphone uygulaması yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shakircan kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Dediklerini birkaç farklı telefonda yaptım fakat bir problem olmadı. Buradan diğer arkadaşlara sesleniyorum. Hocamla aynı problemi yaşayanlar var mı?
    Ben bu durumu kontrol ediyorum. Sıkıntı bulduğum an güncelleme geçeceğim.
    Not: Bugün yeni bir güncelleme gelecek. Uygulamayı güncellemeyi unutmayın!
  • alisgumush A kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam rica ederim. Hep birlikte el atalım daha güzel bir program olsun. Arkadaşın telefon g2, aynı problem var. Şimdi sony'yede kurduruyorum onda da test edelim yapacak mı bakalım.
  • bu akar yakıt standart olmalı ederinden fazlası kazık ederinden azı arabaya yazık opet de degişiyormu acaba fiatlar girip alıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.