https://mobile.twitter.com/ankara_kusu/status/1541388082229952515?cxt=HHwWhoCy5emSjuQqAAAA < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 28 Haziran 2022; 11:44:27 > |
AKAPENİN NEDEN LGBT DİYE AĞLAŞTIĞI ANLAŞILDI.. (3. sayfa)

-
-
"Adam ben lgbt liyim dese akparti aday adayı yapmaz.".. Sende de beyin var ama bu kadar çalışıyor işte
-
Yırtınanalar yırtınmaya devam eder merak etme.. LGBT sapkınlıktır diyenlerin "yırtınmalarını" videolarda görüyoruz çok şükür.
-
-
Yahu klasik kural değil midir: Namus diye bağıran daima en namussuzudur. Bu kadar basit. Şaşıracak ne var ki bunda?
Eşcinselmiş, transmış şuymuş buymuş bize ne. Kendi tercihi neticede. Ama bu hayat tarzını benimseyen bir adamın İslami hassasiyetler üzerinden goy-goy yapması işte o ahlaksızlıktır. Gerçi din de zaten egemen sınıflar tarafından, ahlakın manipülasyonu için oluşturulmamış mıdır? Kısacası bir dinci için gayet normal hatta olması gereken bir davranış türü bu. Ahlaklı olsa şaşırmak lazım gelir. Samimi dindarlar zaten dinin zaten ahlak üzerine olması gerektiğini bildikleri için buna uygun davranırlar.
-
Bir kişinin yaptığını tüm partiye yüklüyorsak Chp'liler de tecavüzcü o zaman.. Tacizci tecavüzcü Chp'lilere de ses çıkarsaydınız.. Ben yorumumda adamı da savunmadım.. Ben her zaman söylüyorum LGBT iğrençliktir, destekleyen de, yapan da.. Siz her zaman diyebiliyor musunuz, yoksa işinize gelince mi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video uçmuş gerçek mi konu neler oluyor çözemedim.
Ben hala Bahçeli'nin kaseti bekliyorum bu işin zirvesi o olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ifşa kültürü çok normalleşti kesinlikle doğru bulmuyorum, ama bu kesimin bunları yaparken diğer taraftan lgbt bireylere nefret kusması tarafı acımasızca eleştirilebilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X