Şimdi Ara

Ak-Yel 3 Katlı maske, Güncellendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
446
Cevap
24
Favori
37.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler paylaşım için, öncelikle etkileşim hastası trollere takılmayın, fikri olan olumlu olumsuz yorum yazar zaten, bunların yaptığı boş beleş iş.

    Satıcının tek ürünü satması şüphelendirse de önceki sattığı ürünlerin yorumlarına baktım, orjinallikle alakalı olumsuz bir dönüş olmamıştı. Diğer konuları da siz araştırmışsınız zaten,

    10 lira için şeffafımsı maskelere para vermektense bunu alırım. bu ayarda f/p varsa başkaları da tavsiye verebilir tabi, maalesef benim de eczanelerden aldığım maskeler çok ince, 1 TL vereceğime 1.2TL veririm içim rahat olur
  • gecegölgesi38 G kullanıcısına yanıt
    Ben bir otorite değilim bu konuda bildiğimiz herşey bizimde salgın sonrası araştırarak, görerek öğrendiğimiz şeyler. Ürün belli ve üreticisi belli, satıcı belli. Konudaki bilgiler ışığında güven oluştuysa sizde alabilirsiniz oluşmadıysa başka ürüne yönelirsiniz.

    Üretici 20 senelik firma, ürün ultrasonik ve meltblown katmanlı. Satıcı 20 senelik firma ve hem büyük bir üretici hem de dağıtıcı. Ben güvenerek aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 12 Mayıs 2020; 14:35:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eczaneden bile aldığımız maskelerde tel bulunmazken, başka markaların kalitesizliği ortadayken böylesine güzel inceleme yapılan ürünü gönül rahatlığıyla alırım hemde iki paket.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararsız kaldım. okadar sahtekar fasoncu var. kimseye güvenemez olduk.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dandik mal.Fotograftan belli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çakma, sahte ürün cenneti oldu ülke, bir gün yolda benim aynımdan birini görsem şaşırmayacam artık o derece. Hiç kimseye hiçbir şeye güven olmuyor. Şu maskenin paylaşılan özellikleri ve yorumları tatmin edici ama önden birkaç paket iyi ürün sonra talep artınca bas kaktırma malı yaparlar mı acaba diyorum. Yine de şansımı deneyeceğim. LCW den bilmem nerden alacağıma işi uzmanlığı bu konu olan yerden alırım daha iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yayamaschocuk

    Birleştirilen diğer konu başlığının son bir kaç sayfasına (Zahmet edip, 10 DK sini ayırıp bakanlar) AKYEL MASKE muhabbetinin nereden başlayıp nasıl Buraya (Bu başlıkta ki konuya) kadar geldiğini zaten anlayacaklardır.....
    Bu anlamda @biuu ya bir kez daha Teşekkür ediyorum 👍 Saygılarımla
    EDİT: AKYEL MASKE den haberimiz olmasında @Edgar ın da çok emeği var, ona da Teşekkür ediyorum 👍
    Çok önemli bir konuya değindin.

    1 hafta önce maskeler hakkında kesinikle bilgim yoktu. Bu konuya girip sormasam dün eczacının eliyle tek tek poşete attığı maskenin beni koruduğuna inanarak belki de hastalığa kapılacaktım. Bu husuta @edgar a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

    Neyse ki foruma sormuş @edgar da kendince güvendiği markaları saymıştı.

    Günlerdir bu saydığı markaları acaba satışa girmiş midir diye internette aramakla uğraştım.

    Sonunda n11 de ilanı gördüm.

    Maske satışına izin verilen şu süreçte yıllardır üretim yapıp perdeci,kablocu vb. olmayıp maskenin yazılandan farklı olmadığını test edince konuyu açtım.

    Ben bu sektöre çok uzağım. Kendimce maskeyi kestim biçtim, çakmağa üfledim test yaptım.

    Beğendim, fikirlerimi paylaştım. Aynı şartlarda başka markalarda illaki vardır. Sizler daha iyisi, daha uygunu varsa test edip paylaşın lütfen.

    Bu arada LCW'den 15 adet sipariş ettim hala kargoya verilmedi o ürünü de çok merak ediyorum.

    Yarın bir gün misal "Kurtsan Medikal Roll" ürününü tekrar satmaya başlarsa, anında onun başlığını açmalı. Tek tek steril paketli sonuçta.

    Ama o güne kadar benim bulabildiğim en güvenilir ürün bu gibi.

    Bu benim şahsi görüşümdür. İçine sinen alır güvenmeyen almaz. Çok önemli bir konu bu hususta kimsenin vebalini almak istemem.

    Herkese sağlıklı günler.

    Ak-Yel 3 Katlı maske, GüncellendiAk-Yel 3 Katlı maske, Güncellendi




  • 3 kutu aldım. hadi hayırlısı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugun annem medikalden 50li maske almis burun teli var mi diyerek yaklasik yarim saat once geri goturup iade edip parayi aldik , kutusu berbat altinda mersin yaziyodu uretim yeri uretici bilmem ne guzellik ekipmanlari gibi bisey yaziyodu telide hamur gibiydi . Bende bu urunu siparis etmek istiyorum n11den satin aldiginiz satici kim ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, beraber doğrusunu bulmaya çalıştık sayfalarca ve bence bulduk. Yararımız olduysa ne güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer konuyu takip ediyordum. Bu ürün gelince incelemesinin yapılması güzel olmuş. İnceleme için teşekkürler. Az önce bende sipariş verdim.
  • 10 TL kargo nedir ya, daha önce 30 kuruşluk fiyatı 1 TL yapmışlar hala daha fazlasını istiyorlar, en iyisi BİM vs gibi kurumsal mağazadan almak ... En azından sertifikalı olur ve sahte olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HarleyDavidson kullanıcısına yanıt
    Sarbitane(AKTEPE PLASTİK AMBALAJ TEKSTİL GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ)
  • Ben de güzel yorumları gördükten sonra siparişi geçtim. Umarım kaliteli bir ürün gelir. Bu süreçte Gezmediğim medikalci kalmadı. Ürün biraz standart üzeri olunca tanesine 2 tl istiyorlar. Umarım üretim arttıkça ve kısıtlamalar kalkınca uygun fiyatlarda ffp2 veya ffp3 maskeleri de alabiliriz.
  • 2 Kutu sipariş geçtim, duruma göre birkaç kutu daha sipariş geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler hocam emeğine sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 12 Mayıs 2020; 15:45:2 >
  • steril işine çok takılıyorsunuz. koronavirüs hiçbir yüzeyde 4 günden fazla yaşayamıyor. paketlenmesinden size ulaşmasına kadar zaten 4 günden fazla geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROONEY324

    Ben de güzel yorumları gördükten sonra siparişi geçtim. Umarım kaliteli bir ürün gelir. Bu süreçte Gezmediğim medikalci kalmadı. Ürün biraz standart üzeri olunca tanesine 2 tl istiyorlar. Umarım üretim arttıkça ve kısıtlamalar kalkınca uygun fiyatlarda ffp2 veya ffp3 maskeleri de alabiliriz.
    bende evde bulunsun diye aldım,ne olur ne olmaz. Eczaneden aldıklarımı beğenmedim,çok ince ve tel yok.
    geçen hafta paycell 150/25 ve n11 111/10 indirimi ile era ventilli ffp3 maske 34,90dan 27tl ye düşüyordu aldım. ventilsiz de 29,90 dan 23e düşüyordu. ffp3 ilanları siliniyor galiba, ara ara kontrol etmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Mayıs 2020; 15:55:55 >
  • Bilgilendirme için teşekkürler, ben de 2 kutu sipariş ettim, umarım gelen ürün size gelen gibi ak-yel in orjinal ürünü olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.