Şimdi Ara

AK Parti’ye oy verdiği için, Kendisine CAHİL diyenlere abiden muhteşem cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
8.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaş neyi tartışıyorsunuz chp akp falan? okumuş okumamış değil bu ülkenin sorunu dinci geçinenler zarar veriyor ülkeye yalan mı? veya ailesinin ilgilenmediği sevgi görmediği bireyler ileride daha çok suç işliyor aptal oluyor olaylara nasıp bakıyorsunuz anlamadım. ilkokul, lise, üniversitemi vardı elektrik ve elektronik bir çok şeyin icadında cahillik başka gerizekalı olmak başka çok boş konuşuyorsunuz burda okumak okumamak zeka seviyesini belirlemez okumak için akıllı zeki olmak gerekir diye bişey var mı bence ilgisi yok çabalamak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gene muhalif kesimin başarısızlığı. Adamlara "Cahilsin" diyerek hakaret edeceksin sonra oy bekleyeceksin. Adam tabi sana oy vermez. Bu insanlara hakaret ederek size bağlanacaklarını mı bekliyorsunuz? Hard seven kırbaçladıkça zevke gelenlerden mi bu insanlar?

    İnsanlara nasıl yaklaşılacağını çözerseniz değişim olur yoksa daha çok beklersiniz genç nesil gelsin de oy alalım diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

    Bu mesaj silindi.
    Gün geçmiyor ki biri şu elemana bir ayar vermesin. Cevabı olmadığını, devamlı rezil olduğunun farkında olmadan komedi duruma bu kadar kolay düşen başka üye görmedim. Keşke sen de biraz insaflı davransaydın. Hayal dünyasından yazınca ne yazmasını bekliyorsun ki?
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Gene ayar üzerine ayar yemişsin veeeeeee çaresizce saldırmışsın. Bir kere farklı bir şey yap. Bu kadar komediiiiiiiii duruma düşüp durmaktan sıkılmadın mı? İnsanlara sana ayar vermekten sıkıldı laaaaa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Şubat 2019; 4:4:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

    Bu mesaj silindi.
    Herkesi çaresiz ilan etmesi ve her söylenilene hayal dünyası demesini unuttun. Hadi fanatiksindir, bunları dersin anlarım da sonra kalkıp hep gerçekleri yazdığını söylemek, senaryolar üretip bunları gerçekmiş gibi dayatmalar falan ayrı komedi. Yazılarında noktalama kullanmama bahanesi de çok komik. Noktalama çok vaktini alıyormuş ve karşıdaki(muhalefet) bunu hak etmiyormuş.

    Beni de pek çok şey için suçladı, hakaret etti ve sıkıntılı ilan etti. Kendin daha fazlasını yapıyorsun deyince hoop laf çevirme. Mesela forumun not sistemini kullandım diye epey sorunlarım olduğunu söyledi. Tabi o deftere not aldığımı falan sanıyordu herhalde de gerçeği kaldıramadı.

    Bu üyede en çok güldüğüm şey "akpli olmak" kalıbında kelime oyunu yapıp "ben akp üyesi değilim o yüzden akpli değilim" demesi. Tabi başkalarına chpli falan dediğini veya kendi yandaşlarına katılmasını veya futboldan vs. örnek verince lafı çevirip kaçmasını söylememe gerek bile yok herhalde.

    Bunları yazıyorum ki başkaları da kazara bu tarz üyeleri ciddiye almasın. Başkaları ciddiye aldığı için böyleler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Şubat 2019; 4:22:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

    Bu mesaj silindi.
    Senin bir on gün yatarın var az önce bir konu da ona buna hakaret edip durmuşsun mesajlarını şikayet etmek için hepsini denedim hepsi şikayet edilmiş senin neden bu kadar dertli olduğunu anladım ve sana güzel bir ayar da verdim, o kadar dert etmişsin ki içine bir ay önce açılan konu da benle tartışmıştın ayarını vermiştim ve o kadar derdin olmuş kiiiii bugün bu konu da beni ima etmeye çalışmışsın işte ben gördüm göreceğimi senin içine dert olmasa idimmmmmmmmmmmmm sen bir ay önceki konudan burada beni ima etmeye çalışmazdın o yüzden iyi ayar vermişim ki içinde kalmışım. :) Neyse sorunun anlaşıldı. :) Baaaa bayyyy. :)
  • “Cumhuriyet kurulduğunda
    Bu ülkenin %25’i okumuş insandı.
    CHP’nin %85 oy oranı vardı.
    Şimdi okuma oranı %85,
    CHP’nin oyu ise %25. Bunu sorgulamak lazım.”


    Kralllllll, nasılda çökertti bütün sistemi tek başına, nasıl da toplumun yapısını özetledi kısacık cümleyle. Helal size bu kafayla devam edin.
  • Cehaletin okuma yazma bilmemek olduğunu zanneden bir adet cahil beyanı.
    Geçiniz.
  • 15 senelik omru olmayan bir politik partinin bu kadar sacma ve akil almaz aciklamalari ulkemizdeki iq oraninin ne kadar dusuk oldugunu gosteriyor.

    bunun birde

    herkeste iphone var eskiden yoktu.
    biz geldik su kadar internet kullanan oldu.

    versiyonlari da var.
  • Valla adam lafı koymuş kaldırabilirseniz. Kıvırılacak yeri yok..
    Not: En iyi siyaset ölü siyasettir benim için. Partim martim yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Eskiden ben de sizin gibi düşünürdüm ancak bu düşüncenin çok büyük bir yanılsama olduğunu farkettiğim andan itibaren bu düşünceden vazgeçtim.Karşınızda size oy vermek isteyen bir kitle yok.Bugün bile iktidar partisinin oy kaybetmesinin yegane nedeni milletin aydınlanması vs değil.İşsiz kalması,aşsız kalması.Muhalefete oy vereceklerse bile sırf tuttukları partiye göz dağı olsun diye verecekler.Onun dışında siz ağzınızla kuş tutsanız dahi size sırf kendi partilerinden olmadığınız için daha doğrusu kendileri gibi düşünmedikleri için hayatta oy vermezler.Çünkü partileri futbol takımlarını nasıl tutuyorlarsa öyle tutuyorlar.Tamamen fanatikler...O kadar fanatikler ki kendilerinden olmayan herkesi ''Vatan haini'',''terörist'' ilan ediyorlar.Muhalefetin kurduğu ittifağa ''İllet-zillet'' diyorlar..İçlerinden çıktıkları Saadet Partisini bile ''Vatan haini'' ilan ettiler..Bu derece düşmanlık besleyen bir güruhun muhalefete oy vereceğini ummak hayal aleminde yaşamak demektir..

    Hem bu ''Millete cahil diyerek aşağlayamazsınız'' diyenlerin bir kere bile olsun ''Muhalif insanlara terörist diyemezsiniz'' dediklerini görmedim.Hangi ifade daha ağır?Cahil bir insana cahil denir başka nedenmesi gerekiyor?Bu ülkede musluk tamircisi olup İlber Ortaylı hocaya atar eden cahili de gördü.Ne yapalım bu insan üzülmesin diye ona ''Cahilsin'' mi demeyelim?İlber Ortaylıyı mı ezelim?

    İnsanlık tarihinde her zaman okumuş ve okumamış insan mücadelesi olmuştur.Düşünün bu mücadelede okumuş yani bilgili insanlar galip çıkmasaydı bugün Avrupada insanları cadı diye diri diri yakan engizisyon mahkemeleri olacaktı.Biz de bundan çok çektik.Yanılmıyorsam III.Murat döneminde kurulan rasathaneyi ''Göklerin sırrı yalnızca Allaha mahsustur'' diyerek karşı çıkan Şeyhülislamın direktifleri ile yıkılmadı mı?

    Ayrıca ''Cahil'' kelimesi 'hakaret' değil bir tanımlamadır.Buyrun:http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&kelime=CAH%C4%B0L



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 21 Şubat 2019; 16:29:27 >




  • Videodaki abinin yaptığı :

    AK Parti’ye oy verdiği için, Kendisine CAHİL diyenlere abiden muhteşem cevap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-37779042

    Türkiye, OECD eğitim endeksinde sondan 4. sırada. başka sözüm yok.
  • Yalnız o zamanlar ATAM'ın öncülüğünde o kadar oyları vardı. Ve okumak bilgiyi artırır, cahillik baki kalır. Şu an okuma oranının fazla olması cahilliğin

    az olduğu anlamına gelmiyor.
  • Get rekt biçıs .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.