|
tipik akp li cevabı. geçen gün adalet bakan yardımcısının torpil listesi yayınlandı iki kelam yazdın mı ? siz bu ülkeye zararsınız. |
|

1 Mobil
|
tipik akp li cevabı. geçen gün adalet bakan yardımcısının torpil listesi yayınlandı iki kelam yazdın mı ? siz bu ülkeye zararsınız. |
|
|
Sizinde neyi eleştirdiğinizi veya neyi savunduğunuzu bile bilsek çok güzel olacak... Madem burada usulsuz bir iş varsa NEDEN BİR ADIM ATILMAZ ! Bu olay neden resmi İBB hesaplarından değilde başka esaplardan yayılır. Ve en önemlisi Murat Kurum neden bu konuda TEK TWİT atmaz ! Nromalde ortalığı yıkar böyle durumlarda. AKP bizim bir otobüs kiralama veya reklam filmiş çekme işimiz yok demiş ! |
|
|
Ben şaşırmıyorum inanılmaz bir yapılaşma kurdular bu güçten ihtişamdan vazgeçerler mi sanıyorsunuz? Artı onları hiçbir şey durduramaz kaybetmek bile... bu rezaletleri savunan sosyal medya elemanları bile var. |
|
Otobüs arızalarını konu alan siyasi bir propaganda filmi çekmiş olabilir akp bunda birşey yok zaten. Burdakilerin ısrarla anlamadığı bu iş yasal ve gayet doğal. Her parti istediği propaganda videousunu çatır çatır çeker. Adı üstünde film gerçek hayat değil yani propaganda ,x partisi olarak mok kokan izmir videosu bile çekerim bunlara oy vermeyin derim bu benim yasal propaganda hakkım Akp nin bir suç işlediği yok yani olay gerçekse bile. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ocak 2024; 2:24:0 > |
|
Yaa orası öyle film çekmek istese yasal zaten de AKP tarafı biz çekmedik diyor ! Ve İBB tarından bunun resmi hesapların hiç birinden açıklanmaması hatta beğenilmemesi retwit bile yapılmaması insanı dahada şüpheye düşürüyor. Bu forumda bile bazı hesaplar aynı koyunu 5-6 kere açtı ama birden durdu ! Yanlış usulsuz iş olsa CHP şuan üstünnde bildiğin tepinirdi. İBB'den bozuk otobüslere algı operasyonu: AK Parti yalanladı! Kumpas ortaya çıktı.. https://www.ensonhaber.com/gundem/ibbden-ikinci-fazilet-duragi-yalani-ak-parti-yalanladi-kumpas-ortaya-ciktiNot: Konuda sözde CHP'yi savunanalrda neyi savunduğundan bir haber veya neyi eleştirdiğinden bir haber ! Hiç otobüs arızalanmıyor sanan mı dersin. Veya bunları AKP'liler bozuyor yakıyon mu dersin şaka gibiler :) |
|
Çekebilirde kesin net birşey yok daha bende olsam bende çekerim kendileri türkiye araplanda döndü işgal edildi,hele saadet partisi ,iyi parti 50+ kat daha ağırını çok daha ağır ithamlı olanlarını çekti son seçimlerde. İstersem x parti olarak ekrem ist un ağzına mıçtı adlı bir film bile çekerim kanuni propaganda hakkım var kimsede karışamaz nokta. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ocak 2024; 2:45:58 > |
|
maaşlı tam gaz mesaiye devam. bu maaşlı neyi sanuyorsa bilin ki tam tersi doğrudur. |
|
Saadet partisi akp/rte yi ülkenin en büyük dolandırıcısı ilan ederkende böyle duyarlı olsaydınız keşke 100 ce film varda hepsini teker teker koyamam şimdi. Saadet Partisi çok konuşulacak bir reklam filmine imza attı. İstanbul’un en meşhur dolandırıcısı olan ‘Sülün Osman’ ile gönderme yaparak hazırladığı reklam filmi sinema salonlarında izleyicilerden büyük beğeni aldı.
"1950 ve 60’lı yıllarda İstanbul'da Sülün Osman fırtınası esiyordu. Beyoğlu'ndaki tramvayı, Galata Kulesi'ni, Dolmabahçe'deki saati ve hatta Taksim Meydanı'nı kendi malıymış gibi satıp dev bir varlık fonu kurmuştu. (ara ses kendilerinee bağladılarrr) Galata köprüsüne adım atan herkesten geçiş ücreti aldı. Tabi o zamanlar köprüden geçmeyenler para ödemek zorunda değildi. Sülün Osman mesleğinde ilk değildi sonuncuda olmadı. Bu işler bazen bireysel bazen organize işler ama her zaman yanlış işler. Saadet Partisi keyifli seyirler diler..."
http://www.merhabahaber.com/ https://www.youtube.com/watch?v=bFHn4XS3Sj8He he maaşlıyım milyonlar alıyorum. İstersem ekrem istu mahvetti perişan etti diye film bile çekerim kimseyi gırgalamaz kanuni hakkım doğru olup olmadığına halk karar verir oylarıyla. Ki yukardaki video siyasi nezaket ve eleştiri dozunu fersah fersah aşmış bozuk otobüs filmi bunun yanında devede kulak bile değil tüy kalır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ocak 2024; 12:12:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KITiPiYOZ -- 15 Ocak 2024; 16:41:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Haber yeni akitte yapılıyorsa hepsi kurgudur... |
|
bu olaya a parti b parti diye yaklaşmayı doğru bulmuyorum. bu araçlar günde yüzlerce km yol katediyor arızalanması hatta yanması çok normal.hele ki ülkemiz şartlarında kapasite üstünün de üstünde bir kullanımı varken. ben belediye araçları bozuk diye yaygara koparmanın ayıp olduğunu düşünüyorum. neden mi? bu araçlar halkın kullanımına tahsis edilmiş ürünler. kamu malı bir nevi. eğer bu araçlar eskimişse bu sadece belediyenin değil daha üst yönetimlerin de ayıbı. eğer kamu malı dökülüyorsa kamu yönetiminin oturup bir düşünmesi gerekiyor. hangi şehirde olursa olsun, eğer bir belediyenin hizmete sunduğu araçta sıkıntı varsa bu belediye partisinin sorunu olarak gelmez bana. eğer belediye yönetimi bakım yapmıyorsa neden yapmadığına bakılmalı, eğer belediye kısıtlanıyorsa bir ayıp, eğer imkanlarına rağmen belediye bu araçlara bakım yapmıyorsa o da belediyenin denetimini yapamayanın ayıbı. bir türlü kamu olmayı anlayamadık. yapmamız gereken bir kamu olmak. kamunun görev ve bilincine sahip olmak. ancak gel gör ki bir tas çorba dağıtımına tav olan bir topluluğumuz var. bu ülkede bedava yasaklanması gereken bir kavram. insanımıza bedava iyi gelmiyor. |
|
Velev ki AKP tarafı çekmiş olsun yanlış olan nedir ? Reklam filmi çekmek ne zamandır suç oldu ! Adamlar İstanbulda otobüsleriniz artık yolda kalmasın daha iyi bir hizmet için AKP'ye oy verin diye reklamda mı çekmiyecek !!! Çok değişik bir muhalif kitle var üklkede. Hizmette icraatta projede yarışmak yerine hep bir mağdur edebiyatı yapma derdindeler. Yarın CHP yönetimide profesyonel çekim ile atıyorum halk ekmeğin önünde film çekemz mi halkı bu kuyruklara düşürdünüz diye. Gayette çekebilir. Veya Suriyeli Afgan mültecileri sığunmacıları gösterip milyonlarca bu insan neden ülkemizde diyemez mi gayette diyebilir. |
|