|
seçimi zaten kazandık dediğim olay 2019 seçimlerinde yaşandı hadi kaybol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
seçimi zaten kazandık dediğim olay 2019 seçimlerinde yaşandı hadi kaybol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kime neyi ispat etme çabası bu? Sizce bunu gören herhangi bir Akp seçmeni "ulan bunlar da ne sahtekarmış" der mi? Kimse kimseyi kandırmasın. Artık Akp ve Chp seçmeni tamamen kemikleşmiş durumda. Bir ABD projesiydi bu, uygulayıcısı da Erdoğan bizzat. Türk halkının Akp ya da Chp dışında bir seçeneği olmadığına ikna olması gerekiyordu, çok büyük çoğunluğu oldu. Kürtlerin ayrılıkçı, terör sempatizanı olanları için de Hdp var zaten. Takribi Türkiye'deki seçmenin % 85'ini pay ettiler ve bunu her zaman Akp kazanacak şekilde yerleştirdi. Zira seçeneği sadece Akp olan muhafazakar, dindar, dinci, taşralı, yoksul kesim ülkenin % 50'sinden fazlası. Chp için de % 20-25 zaten baştan başarı demek. O yüzden siz ne derseniz, ne yaparsanız, neyi ispat ederseniz edin bir şey değişmez. Hatta bizzat Erdoğan çıkıp kendi itiraf etse "lan dürüst adam bak yapmış ama vicdanı el vermemiş söylüyor bize" der gene oy verir verecek olan. Zaten forumda toplasan 6 tane Akpli var onlar da troll mü ne belli değil. Kendi kendinize çalıp oynuyorsunuz. Chp binasında Akp, Akp binasında Chp eleştirisi bir şey kazandırmaz kimseye. Chp binasında Chp, Akp binasında Akp eleştirisi yapabildiğiniz gün belki bir şeyler değişebilir. Hoş bu eleştiriyi iki tarafın da kaldıracak ne kapasitesi ne de olgunluğu olduğunu sanmıyorum. |
|
|
üstteki trol mesajına cevap olsun ![]() |
|
|
Çamur atma siyasetiyle seçime gitmek sıktı artık. Ne işe yarıyor? Bu akplilerde 94 yılı kafası var. O zamanlar çöple siyaset yapmışlardı. Milletin bilmediği ise o yıllarda işçiler bir grev yapardı sokaklar çöp dolardı. Bunu siyasi propaganda malzemesi yaptılar. Geçtiğimiz 2 seçimde ise izmirde izban işçilerine grev yaptırdılar. Seçim öncesi maaş zamlarını beğenmeyip grev yapmışlardı. |
|
Bu sözde iddiada madem usulsüz bir şey var her şeyi ile ifşa edilmeli. Hatta otobüs şöföründen şikayetçi olmalı İBB. Ama en ufak bir hamle bile yok. Normalde bunun üstünde tepinirlerdi böyle bir şey olsa. ( AKP tarafı biz reklam filmi flan da çekmiyoruz konunun bizle alakası yok demiş !) Not: Birde bu video RESMİ HESAPLARDAN PAYLAŞILMADI. Kasıtlı olarak mı çözemedim. Trol hesaplar yayıyor videoyu sadece. Murat Ongun bile tek twit atmadı normalde ortalığı yıkması üstünde tepinmesi bu konuyu partlatması gerekirler. Bu işte bir iş var ama yakında çıkar kokusu... Birisi ALGI oyunu çeviriyor ama kim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Ocak 2024; 23:56:18 > |
|
Küçücük mizansene ekreme mok atmaya koca kadrolu set ekibimi getirmiş Akp, yani hiç mantıklı değilde neyse . Sanki ibb de saptırmış gibi olayı çıkar kokusu şu an nötürüm. O moku atmaya bir kamera bir muhabir yeter yani koca kurulmuş set ne la Ha şimdi çözdüm bunlar propaganda siyasi videosu çekmiş o videoların sahte ve kurgu olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile biliyordur gece gece jeton geç düştü izinli yapıldıysa sorun yok ona inanan kırmızı başlıklı kızada inanır zaten. K.K nun baharlar gelicek dışardan para yağıcak üzerimize zengin olucaz videosuna çokmu inandınız? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ocak 2024; 0:25:4 > |
|
Geçen gün bunu birine daha yazmıştım. Otobüslerde klima ile radyatör(ısıtıcı) fanı var. Garajda ne hikmetse klima fanını radyatör fanına radyatör fanını klima fanına takıyorlar. Bunlar içerideki sirkülasyon fanları. İkiside birbirine benzer sonra fazla akımdan yangın çıkıyor. Bunu nereden duydun diyeceksen bak sana tam konum söylüyorum istersen git sor. KAPLAN BOBİNAJ. İett nin bütün otobüslerinin kalorifer klima motor sargılarını bunlar yapıyor. Karaköy Arap Camii nin orada gogle amcaya yaz seni götürsün. Bu arkadaşlar koyu akp lidir ha git akit gazetesi falan okur kasımpaşada oturur. Şimdi bu yanlış yere yanlış motor takma olayına gelince İett garajına git çoğunluk akp zamanında işe girenler. Hatta içlerinde boyahanede burhan usta var bu arkadaş halen iett de çalışıyor akp acıbadem teşkilatında aktif çalışan. Bunun gibi bir sürü kişi var. Yani kısadan hisseye bunları tamir eden de takanda akp zamanında işe girenler. Hata imamoğlunda akp zamanında işe girenlerin arkasına teneke bağlayıp işten atacaktı. Atmadı işte böyle senin gibiler kundakçıların eliyle adamı karalıyor. |
|
Ülkede siyasi reklam ,propaganda özgürlüğü vardır ağır hakaret olmadığı sürece konu yalanda saptırmada olabilir,olmayabilirde orasına halk oylarıyla karar verir. Bunun çok daha ağırları ülke siyasi tarihinde çekilmiştir yapılmıştır chp de yapmıştır akp de yapmıştır x partide öyle bir boş yapmışsınızki anlatamam yani Birde konuyu öyle bir saptırmışlarki anlam yitirmiş ilk okuduğumda ekreme büyük komplö diye çözdüm yani bukadar olur pes. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Ocak 2024; 1:3:39 > |
|
Otobüsler eskidi normaldir. Yani bu İstanbul yollarında çok yıpranıyor. Akp zamanında daha yeniydi. Malum kredi yollarını engellediği için otobüsler yenilenmiyor. Cevap verdiğiniz kişi aktroll. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
*************************************************************************** https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108 **************************************************************************** |
|
Metrobüslerin yaptığı kaza yeni araçlar eski araçlarda kaza yapıyor. Metrobüs şoförlerin yol konusunda adaptasyon sorunları var. Gerçi eğitim alıyorlar ama yine istatistik olarak bir yerde metrobüs güzergahlarında fazla kaza yaptıklarını okumuştum. Diğer resimde Karsan araçları olup sanırım 2011 yada 2013 model araçlar ve eskimiş ve yıpranmış araçlar. Yanması normal. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
*************************************************************************** https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108 **************************************************************************** |