Şimdi Ara

AirTies ve Destek Hattı sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar! Bugün AirTies RT-205 modem aldım eve geldim bağlantılarını yaptım kurulum cdsini pcye taktım ve Ağınızdaki AirTies ürünleri aranıyor diye birşy çıktı arıyo arıyo bulamıyo kimbilir kaç defa tekrarladım ama olmuyo.Bende sonunda destek hattını aradım 3 saat bounca sırf aradım bekledim ama bir kişi açmıyor telefonu neymiş efendim başka kullanıcılarla ilgileniyomuş..!Madem böyle bi sorununuz var daha fazla uzman koyun. 7/24 destek hattı

Nokia 8800 Sirocco // Macbook Pro 2.16ghz // iPod Video 30GB
  • Ethernet ile bağladıysan kurulum cd sine gerek yok diye biliyorum . Direkt modemin ip si ile modeme girip ayarlarını yapabilirsin . Ayrıca Donanımhaber varken gerek yok destek hattına
  • quote:

Orijinalden alıntı: eckr

Arkadaşlar! Bugün AirTies RT-205 modem aldım eve geldim bağlantılarını yaptım kurulum cdsini pcye taktım ve Ağınızdaki AirTies ürünleri aranıyor diye birşy çıktı arıyo arıyo bulamıyo kimbilir kaç defa tekrarladım ama olmuyo.Bende sonunda destek hattını aradım 3 saat bounca sırf aradım bekledim ama bir kişi açmıyor telefonu neymiş efendim başka kullanıcılarla ilgileniyomuş..!Madem böyle bi sorununuz var daha fazla uzman koyun. 7/24 destek hattı

aynı sorun bende de var rt206 v2 modemim

internet sorunsuz ama airtiesin programı modemi görmüyor ilginç

var mı çözümü bilen?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.