Şimdi Ara

AirPods'tan sonra kulakta geçmeyen his.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlık biraz saçma oldu kusura bakmayın. Öncellikle yaklaşık 1.5 hafta önce AirPods kulaklık aldım, ilk 2 gün kullandıktan sonra sol kulağımda bir his bıraktı. Hala da devam ediyor bu his. Tam olarak tanımlayamıyorum bu hissi sanki orada bir şey varmış gibi ama ne olduğunu anlatamıyorum. Çınlama vs. yok, sadece rahatsızlık veriyor. Sağ kulağımda hiçbir şey yok yalnızca sol da oldu bu olay. Kulaklığı ilk taktığım anda da sol kulağıma tam oturmamıştı ve sanki soldan daha az ses veriyor gibiydi. Zamanla alışırım dedim ve yalnızca 2 gün kullandıktan sonra böyle bir şey başıma geldi. Daha önce sayısız kulaklık kullandım, güncel olarakta Pioneer'in 50 TL'lik kulaklığını kullanıyordum ve sorunsuzdu her şey. Fakat AirPods aldıktan sonra böyle bir şey başıma geldi. Kalitesiz saçma bir kulaklık olsa anlarım ama bu olay biraz garip oldu. O his hala devam ediyor. Bugün zeytinyağı döküp beklettim, biraz arınır gibi oldu fakat geçme durumu vs. olmadı. Hiç böyle teknolojik olaylar olmadığında yani küçük yaşlarda kulağımda kir biriktiği için birçok kbb'ciyle kanka olmuştum. En son 8-9 sene önce bir doktor'a gitmiştim zira kulağım yastığa koyunca tıkanıyor ve çekince açılıyordu. Adam neşter tarzı bir aletle kulağımdaki o biriken kiri almıştı ve o gün bugündür ne bir doktora gittim ne de bir şikayetim oldu. Aklım oraya gitti biraz, acaba tekrar bir kir birikmesi mi olmuştur? Böyle saçma bir şey neden başıma geldi acaba? Yüksek sesle dinliyorum müziği, ancak öncekilerle de öyleydi ve hiçbir şey olmamıştı dediğim gibi, ayrıca olsa sağa da olurdu neden sol'a oldu ki? Sizce bunun bir etkisi olmuş mudur?

Günlerdir geçer diye kbb'ciye gitmedim açıkcası biraz da korkuyorum ancak gideceğim gibi. Biraz da uzun bir yazı oldu. Görüşlerinizi, önerilerinizi vs. bekliyorum.

Teşekkür ederim şimdiden herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synyster Gates SGC -- 16 Kasım 2018; 1:44:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.