Şimdi Ara

Airfel klimalar nasıl? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
0
Favori
81.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • TEK KELİME İLE ZÜPER BİR KLİMADIR R407 C YENİ NESİL GAZ KULLANIR BEN 24000 LİK KULLANIYORUM TEK KÖTÜ YANI ELEKTRİK SARFİYATI AZ DEĞİL AMMMAAAA BEN FATURAM MAX BÜTÜN EVİN EVİN ELEKTRİĞİ İÇİNE DAHİL 107 TL GELDİİİ YANİ EK OLARAK 70 60 TL FARK TABİKİ BU KULLANIMA BAĞLI VE 120 METRE KAREYİ BANAMISIN DEMEZ ISITIR BEN ŞAHSEN ISITIYORUMMM
  • Daha önce de belirttiğim gibi, 12-13 metrekarelik oturma odasında 7000 BTU'luk klima kullanıyorum. Soğutması ve ısıtmasından çok memnundum , ama ısıtmasını sadece kışa geçiş aylarında, hava fazla soğumadan (Eylül,Ekim,Kasım aylarında) kullanmıştım. Bu bayram kaloriferimiz bozulduğu için, klimanın ısıtmasını kullanmak zorunda kaldım ve gerçekten hava oldukça soğuk olmasına rağmen, çok iyi ısıttı diyebilirim. İstanbul Bostancı tarafında oturuyorum. İstanbul'da oturan ve Arçelik klima almak isteyen arkadaşlara referans olsun diye yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 22 Aralık 2007; 17:19:19 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BJKKKKK

    Daha önce de belirttiğim gibi, 12-13 metrekarelik oturma odasında 7000 BTU'luk klima kullanıyorum. Soğutması ve ısıtmasından çok memnundum , ama ısıtmasını sadece kışa geçiş aylarında, hava fazla soğumadan (Eylül,Ekim,Kasım aylarında) kullanmıştım. Bu bayram kaloriferimiz bozulduğu için, klimanın ısıtmasını kullanmak zorunda kaldım ve gerçekten hava oldukça soğuk olmasına rağmen, çok iyi ısıttı diyebilirim. İstanbul Bostancı tarafında oturuyorum. İstanbul'da oturan ve Arçelik klima almak isteyen arkadaşlara referans olsun diye yazdım.

    Bizdeki 19.000 btu lg beko da gece saat 1 gibi dışarısı 7 derece iken içeriyi ayarladığım sıcaklık olan 27 derecede sabit tutmayı başardı. Balkona çıkıp dış üniteye bakayım dedim, arka ve yan petekleri buz tutmuştu,ama hala çalışıyordu.
  • Büromda 19.000 evimde 14.500 ve 9.000 lik LG-Beko klimalar var.

    Hepsiden çok memnunum ama 19.000 lik dışındakilerin iç ünitesi gürültülü çalışıyor ve titreşim sesleri geliyor.

    Kışın ısıtma kapasiteleri ilk yıllarında yetersizdi,her nedense ikinci yıllarında performansları çok arttı,ısıtma her modelde arttı.
  • bende 12000 lik turkuaz modeli airfel var izmir narbel de (soğuk havalarda izmire yağmur yağarken narbele kar yağar) en üst kat cift cepheli 20 m2 odada sadece ısıtma amaçlı kullanıyorum ayda ortalama 200 saat çalışıyor maksimum 20 ytl bi ek getiriyor elektrik parasına ısıtma performansına gelince don atlet oturabiliyorum en soğuk günde bile
    airfell aldığı paranın hakkını veren güzel bi klima
    2 senedir kullanıyorum bu arada
    şiddetle tavsiye ederim
  • HISENSE klimaları tavsiye ederim. Gecen sene 12bin btu takdirdim. Hem soğutmasından hem ısıtmasından oldukca memnunum. Enerji sınıfı A klas. DC inverter ve R410A gazlı. Almadan önce çok araştırdım. Bu özelliklerin oldugu en uygun fiyatli cihaz buydu. Ayrica estetik anlamda da görüntüsü oldukça güzel.
  • ARKADAŞIM GİT ÇİN MALI EN DADİK KLİMAYI AL AMA AİRFEL ÜRÜNLERİNDEN UZAK DUR. BEN ALDIM BAŞIMIN BELASI OLDU. SERVİSİN HATALI MONTAJINI YÜZÜNDEN 12 M2 YERİ 12,000 BTU KILİMAYLA ISITAMADIM TEKRAR MONTAJ ÜCRETİ ÖDEYEREK ISITMA VERİMİNİ ARTTIRMAK İSTEDİM AMA SERVİS YİNE HATALI MONTAJ YAPTIĞI İÇİN SORUNUM GİDECEĞİ YERDE ARTTI. KONUYU FİRMAYA BİLDİRDİM MONTAJ FORMUNU ONAYLAMIŞSINIZ YAPABİLECEĞİMİZ BİŞEY YOK DİYEREK BAŞLARINDAN ATTILAR. BİR MÜŞTERİNİN MAĞRDURAYETİNE KARŞI BU KADAR ALAKASIZ KALAN VE YÜZ ÜSTÜ BIRAKAN BİR BAŞKA MARKA OLACAĞINI SANMIYORUM. ALACAĞIN KLİMANIN ADAM GİBİ SERVİSİ VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ OLSUN DA MARKASI NE OLURSA OLSUN. !!!!!AMA ASLA AİRFEL OLMASIN!!!!!
  • Merhabalar,

    Airfel Bayisi olarak Ümraniye' de hizmet vermekteyiz.. Airfel klima ile ilgili her türlü sorularınızı yanıtlayabilrim. Uzun yıllardır airfel klima sektöründe hizmet vermekteyiz.

    İnternet sitemizden ürünlerimizide inceleyebilirsiniz.

    airfel klima: www.mksklimasistemleri.com
  • merhabalar kolay gelsin. Airfel inverter modellerini inceledim. diğer markaların mesela mitsubishi, toshiba (toshibanın 1000 btu ya kadar inebildiğini zannediyorum.) v.s. lerin inverter modellerine göre çalışma kapasiteleri çok yüksek. hani kendini kısmıyor yani.

    Soğutma Kapasitesi: 9. 000 -11.200 BTU/h Isıtma Kapasitesi: 9.800-13.000 BTU/h

    bu da klimanın yüksek düzeyde enerji harcamasına sebep olmuyor mu? airfel bu modelini inverter diye satıyor ama... zaten klima 9000 lik en düşük çalışma seviyesi 9000 den aşağı inmediğine göre nerede kaldı bu makinenin inverterliği ???
    bilgisi olanlar veya kullananlar biz alıcı olanları bilgilendirirlerse seviniriz.
    teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurcan1

    quote:

    Orjinalden alıntı: furkan_

    24000btu lg-beko klima kullanıyorum ki arçelikle aynı cihaz. ısınma için hiç ihtiyacım olmadı ve kullanmadım. benim için klima sadece soğutma cihazıdır ve elektrik konusunda yukarıdaki yorumlara sadece gülebildim 2 katı elektirk faturası ödemişler bunlar sadece kulaktan dolma çocukça bilgiler üzerlerinde elektrik tüketim standartlarında ölçümleri yapılmış enrji sınıfı etiketi olan cihazlar bunlar ve kitapçıklarında saatlik tüketimleri yazar yani boşa konuşmayalım.

    tabiki arçelik çok çok kaliteli bi klima değil ancak mitsubishinin neredeyse yarı toshibanında 3/4 ü fiyatta olduğunu düşünürsen ödediğin paranın karşılığını alırsın .

    adam 700ytl maksimum bütçe yazmış bazı arkadaşlar çıkmış toshiba mitsubisi demiş bu paraya adam özel 1500btu klima mı yaptırsın yoksa ikinci el mi alsın ?

    ayrıca kullanmayanların bu konuda ahkam kesmeside düşündürücü

    Kim ne yazmış bilmem ama ben de ve çevremde o beş para etmez arçelik ve bekodan var 10 sene kesinlikle çalışmaz ve günde 10 saat çalıştırırsan maaşının bir kısmını elektrik faturasına verirsin ama bundan daha iyi o fiyata yakın klimalar var burada yazanlardan biride benim 30 yıldır bu işin içindeyim inşallah beni kastetmemişsindir

    beş para etmez falan deyip tüm kullanıcıları etkilemeyin bu forumu herkes okuyor ayrıca ben aynı fikirde değilim benimde lg beko klimam var çok memnunum ısıtma- soğutma kullanıyorum ve hiç te sık sık defrosta girmiyor !!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 24 Aralık 2010; 20:05:51 >
  • ücretini yükseltmiş olsalardı yine aynı eleştirileri ve hakaretleri yapacak mıydın? farzedelim senin dediğin gibi kötü malzeme kullanıyorlar ve asgari ücretle eleman çalıştırıyorlarsa bu,senin ekmek yediğin müesseseye ve firma sahiplerine küfretme ve hakaret etme hakkını vermez! Eğer asgari ücreti beğenmiyorsan ayrılır,kabiliyetine ve liyakatine güveniyorsan istediğin ücreti verecek başka bir iş ararsın.Eleştirilerini haklı iken, haksız duruma düşmeyecek şekilde yapmanı öneririm!
  • Hoortt
    Airfel şimdilerde nasıl? Tabsiye eder misniz? As12-0942 modeli var aklımda 12000 btu'luk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 2 Ağustos 2015; 2:11:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

    Arkadaşlar,özellikle ısınma ihtiyacım için bir klima almayı düşünüyorum.Yaptığım araştırmaya göre en iyi markalar sharp ve mitsubishi ama fiyatları çok yüksek olduğu için onları alamayacağım. Fiyat ve özellik açısından en uygun olduğunu düşündüğüm model aşağıda linkini verdiğim model:
    http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8917310100.htm?&productCode=8917310100

    bir inceler ve bana görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Bir de klimaların elektrik sarfiyatı konusunda bilginiz varsa ve yazarsanız sevinirim.

    700 ytl benim klima için verebileceğim en yüksek rakam.

    teşekkürler.

    EDIT:
    Arkadaşlar artık Arçelik düşünmüyorum. Airfel almayı düşünüyorum. Bu markayı kullanan ve özellikle ısınma performansı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.


    Hocam klimayı aldınız mı? Ne aldınız? Yorum yürütür müsünüz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Hafta evvel Airfel 18000 BTU Sezonal İnverter Klima aldım. 2750 TL para ödedim. Klimayı çalıştırdığım ilk günün ertesinde 3 ayrı komşum şikayette bulundu. Aşırı gürültülü çalışan cihazda bir sorun olduğunu düşünerek servisi aradım. DAIKIN yetkili servisinden gelen arkadaşlar, Klimanın sesinin normal olduğunu söylediler. Daikin marka ürünlerde böyle bir ses olmadığını fakat bu AIRFEL marka klimalarda bu sesin normal olduğunu söylediler. Ben bu gürültüyle bu cihazı kullanamayacağımı ve apartman yönetiminin bu klimayı kullanmama izin vermeyeceğini firma yetkililerine ilettim. İade alamayacaklarını söylediler. İade alıp yerine DAIKIN marka cihaz getirin ve aradaki farkı vereyim dedim. İade almalarının mümkün olmadığını söylediler. Bana iade alamayacağını söyleyen yetkililer neden beni bu cihazı alırken gürültülü çalıştığıyla ilgili uyarmadılar. Tüketici hakem heyeti ile görüştüm fakat cihazın ayıbı olmadan iade hakkımın bulunmadığını söylediler. Cihazın ayıplı olduğunu ıspat etmem için TSE ile görüşmem, ölçüm yaptırmam vs. gerekiyormuş.
    Durumu DAIKIN bölge müdürü Emre İREN in mail adresinden yazarak kendisiyle paylaştım. Emre bey sağolsun, umruna koyup mesajıma cevap yazma tenezzülünde dahi bulunmadı. Bu adam DAIKIN Ege Bölge Müdürüymüş.
    Şimdi çalıştırdığımda jenaratör gibi dışarıda gürültü çıkaran bir klimam var. Ben bu klimayı aldığım için 2750 TL kazıklandım. 2751 TL olmaz bu rakam ama SİZ SİZ OLUN BENİM GİBİ AKILSIZLIK EDİP DE UCUZ ET (AİRFEL) ALMAYIN...!!!
  • herkes farklı markalardan konuşmuş güle güle okudum konuyu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.