Şimdi Ara

Airbag li göğüs tamiri nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013-2014 hafif kaza yapmış fakat söfor ve ön yolcu airbaleri acilmij kasa astralar dengk geliyor insan bi niyetleniyor.Merak ettgimkonu su;Bu araçların gögus üzerinde bulunan airbag tamiri nasıl yapiliyor? komple göğüs mu değişiyor?Sürücü airbagi dreksyonda. Olduğu için bi problem yok ama yolcu tarafı merak edyorum,binmek için alınır mı acaba fiyatları 29-38bin TL arası acaba bu dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşini temiz yapanlar çıkma veya sıfır göğüs alıp yeni hava yastığı alıp takıyorlar.Kimisi de o ğöğüsün üzerine deri göğüs kaplama yaptırıyor.Eğer kişi dürüst bi şekilde yaptırırsa orjinal gibi oluyor.Ama şahsen yüksek hasarlı araç tavsiye etmem satarken sıkıntı oluyor kimse yanaşamıyor.

Ayrıca o yastık rastgele tıkıştırılmıyor o göbeğin içine. Belirli bir katlama şekli var. Yoksa patlayınca düzgün açılmaz.
    Yastıkta delik veya yabancı parça olmaması gerekiyor. Aksi takdirde öldürebilir.

Yani bir şekilde çıkma gaz jeneratörü filan elde etseniz bile kesinlikle onarım işi yapmayın. Hayatınıza mal olabilir.
    Fabrikada üretilen orjinal yeni göbek ile değişmesi lazım.
  • Direksiyon tarafı yolcu tarafından daha maliyetli :) Düzgün işçilik yapmayanlarda sonra direksiyon kutusu vs bir dünya uğraştırabiliyor. Çözülmeyen kapatılmayacak hiçbirşey yok bu dünyada konsola kaplama yapılıyor görünmüyor.

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Bu Kapı Düzeltirilir Mi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.